Kitas dizainas >
Mūsų draugai :
Gmail paštasAtidaryti naujame lange
BMW E46Atidaryti naujame lange

Prisijungimas




Šiuo metu prisijungę vartotojai


    Dėmėsio! Paskutinė žinutė šioje temoje yra virš mėnesio senumo! Prieš atsakydami į temą dar kartą pagalvokite.

    Performance: Basic Steps kiekvienam.

    Kategorija: Tiuningo zona

    Autorius: Dogg

    Dogg 2005-12-06 00:26:28 (0)  
    GT86 Kaunas / Prienai Žinučių forume: 815
    Nu, kaip sakant ash jau praejau ganetinai ilga kelia tiek Atmosferiko variklio tobulinime, tiek kurimo ish Atmosferiko i turbavyka, ir manau laiko vis tureddamas pagelbesiu tiem zmonem kurie bando zenk pirmus zinksnius shitam idomiam kely, kuris, garantuoju, bus tikrai skausmingai nelengvas, su kruva nuomoniu skirtingu, su daugybe ishleistu $, ir galutiniu rezultatu kuris nebus toks jau ispudingas kaip tiketasi....

    Pradziai keli sakiniai apie tai ka as cia parashysiu:

    !!!!! KALBU ASH ISH SAVO PATIRTIES, REISHKIU AS SAVO NUOMONE, PATYRIMA, ISPUDZIUS, VERTINIMUS, IR NEBUTINAI TAI YRA TAIP KAIP ISH TIKRUJU YRA, AR TURI BUTI, ESU TIK ZMOGUS, KURIS KUO DAUGIAU ZINO, TUO DAUGIAU NEZINO, TAD JEI KAS NORS NEGERAI - PRASHAU PATAISYKIT AR PRIDEKIT. NESISTENGIU KAZKO TAIS REKLAMUOTI, KALBESIU KRITISHKAI APIE KAIKURIAS KONTORAS, NES TAI - MANO MATYMO KAMPAS I PASAULY, TAD SORRY JEI KAS NE TAIP !!!!!!!

    ACIU!!!!!

    Na, pradedam:)

    Pradziai - Atsiseskit, atsipalaiduokit, ir pagalvoki - kas jums labiau rupi:

    Ar matyt kaip jusu mergina dziaugiasi kai jus jei perkat yvairius shudniekius, vedates ja vakarieniaut, perkat geles, ishleidziat kruva pinigu tiek savo tiek jos laisvalaikiu.

    AR

    Duslus murmenimas, ir bemieges naktys praleistos garaze, 50% maziau laiko praleidsto su mergina, begalinis niurzgejimas ir nepasitenkinimas JOS jog skiriat visa savo laisvalaiky tik tam metalo guzui, ir malonus jausmas kai uzvedi varikli ir tikrai pajunti tai ko taip ilgai siekiai.Ar tau yra noras shiek tiek kitokio variklio garso, noras shiek tiek daugiau galios, noras jog shalia sankryzoj stovinti mashina taves niekaip neaplenktu.

    Jei galvoje sukasi pirmas variantas - prashau atsidaryti www.google.com ir yvesti SEX, Porn ir t.t. ir enjoy.

    Bet jei tu mastai apie varianta NR2,Betkokiu atveju buk pasiruoshes bent jau 50% savo laisvalaikio aukoti savo geleziniai meiliai,ishleisti daly savo tokiu brangiu ir sunkiai uzdirbtu pinigu yvairiems niekuciams, kurie aplinkiniams neatrodys verti nei 50% to ka tu sumokejai, ir kurie ilgainiui tiktai nuvertes ir jokio pelno neatnesh apart ZINOJIMA.

    Pradzia:

    ORO FILTRAS:

    Paprastai visi pradeda butent nuo shitos vietos. kaikurie daro tai tam jog galetu girdeti Kruuuuuuu sklindanty garsa ish po kapoto kada buna WOT (Wide open trotle). Nors realiai galingumo jis NEDADEDA!!! N E D A D E D A. :) Standartinis oro filtras buno daugiau maziau Restrictive, tad statydami Sportini (kugini, paprsta Drop in ar dar koki) jus tik atlaisvinat tai kas buvo ish gamyklos "apraishiota"


    Subaru Legacy Wagon Diesel
    JDM Celica 99' SSIII 3SGE Beams - PARDUOTA - bet neuzmirsta!
    Dogg 2005-12-06 00:26:48 (1)  
    GT86 Kaunas / Prienai Žinučių forume: 815
    Renkantis oro filtra - reiktu labai rimtai pagalvot - kas tau svarbu, ar tik tai jog tu ji turesi ar ir tai jog turedamas ji ishsaugosi savo metalinio zirgo shirdele? Tipai

    Oro filtru yra 2 (pagrindiniai) Tepamas ir Sausas (mikropluoshto). Tepamas reikalauja prieziuros, yra daugkartinio naudojimo - bet efektyviai veikia TIK suteptas. Mikropluoshto - yra sausas, nereikalauja jokios prieziuros, bet paprastai buna skirtas 50.000 - 80.000 tukstanciu kilometru, po kuriu jis jau netenka savo 20-50% pralaidumo, ir tenka ji ishmesti, arba labai sumaniai ishplaut/ dziovint/ir vel statyt :D

    Kai pvz, mano nuomone verti demesio filtrai:
    Tepami:

    pirmoj vietoj ish tepamu statau K&N, nors kaina ir kandziojasi, bet filtravimo elementas yra tikra vienas ish geriausiu visoj rinkoj.Sekantis, nors ir retai pasitaikantis pas mus butu AEM arba INJEN'as.... Kaina taipogi belekas, bett, visas pasaulis vertina....Trecias Green Coton Air filters - pigus, tvarkingas daiktas, tikrai uz kiekvienam prieinama kaina...

    Sausi filtrai:
    Vienareiksmishkai - Apex Power Intake - MAN asmenishkai - vienas ish geriausiu filtru betkokia prasme. Filtravimo elementas geriausias - oro srauto pralaidumu nusileidzia tik K&N filtrams. Kaina ganetinai protinga kaip ur Tikra Japonishka daigta. Sekantis Butu HKS mushroom tipo Filtras, nors kempines kurios naudojamos jame ganetinai brangios, bet pralaidumas / filtravimas ganetinai neblogas... 3 butu Greddy tokio pat tipo kaip ir HKS filtras,bet paprasciausiai reikejo kazka 3 numeriu parashyt - tai vot ir parashiau :))

    Rinkdamiesi oro filtra - atkreipkit demesi i jo dydy, nes kaip palyginimui - galit paimt ir sena savo oro filtra isardyt, ishskleist visa miropluoshto elementa ir gausit mazdaug 1 kvadratinio metro plocio medziagos gabala... Nors niekaip nepasakytumet jok tos medziagos tame filtre tiek yra... Tad issivaizduokit, kiek visokio brudo sustabdo toks gabalas, ir per pus arba 3 kartus mazesnis....

    Toliau bandysiu aprashyt Oro paemimo sistema, ir seksiu taip toliau apie visas kitas brudleva, shendien jau pirshtus nuskaudo rashyt, ir piegot jau laikas :) taip kad kai tik vis laiko turesiu - prisedu ir parashau :) Jei kas - sakykit ka reiktu pataisyt/pridet/ atimt :)

    Subaru Legacy Wagon Diesel
    JDM Celica 99' SSIII 3SGE Beams - PARDUOTA - bet neuzmirsta!
    Sheikhas Klubo narys 2005-12-06 08:22:28 (0)  
    ST-185 (Carlos Sainz 2.0t) Ignalina Žinučių forume: 6685
    Prie to pacio (jeigu jau apie filtrus prasnekom) keli filtru testukai:
    http://www.mkiv.com/techarticles/filters_test/1/
    http://www.mkiv.com/techarticles/filters_test/2/
    Dogg 2005-12-07 21:42:41 (0)  
    GT86 Kaunas / Prienai Žinučių forume: 815
    Oooooook pratesimas.......

    Step 2:

    Oro paemimo sistema. Kadangi apie filtrus jau daug maz viskas aisku, tad dabar dar vienas elementas - Oro paemimas. Standarte, kaip dazniausiai sutinkama, buna gumine slanga. Gamintojai paprastai naudoja guma tam kad sumazintu ieinancio oro triuksma (tuo paciu tikslu naudojami ir plasmasiniai "oro duslintuvai" dazniausiai randami po mashinos sparnu arba kaip papildomi bakeliai ant oro paemimo vamzdzio). perdarant shita sistema - yra keli aspektai i ka reiktu atsizvelgti: Vamzdzio diametras turetu atitikti Oro sklendes dydy, Vamzdzio matriolas turetu buti toks kuris maziausiai sulaiko shiluma (etc. Aliumas, Metalas, Nerzas ir t.t.) Dazniausiai naudojamas yra aliuminis vamzdis, nors jis greiciausiai ir ikaista - jis greiciausiai ir atshala.. Sekantis dalykas i ka reiktu atsizvelgti - pacio vamzdzio kelias iki filtro, bei pacio filtro padetis po kapotu. Kadangi standartiniai filtrai paprastai buna uzdengti ir apsaugoti nuo Shilumos sklindancios nuo radiatoriaus/variklio, bei vandens, statant "sportini" filtra i tai reiktu taipogi atsizvelgti.. dauguma klysta galvojantys kad ish esmes paemus ir uzmetus Kugini oro filtra jau yra gerai... Atviras Kuginis filtras greiciausiu atveju kaip tik padaro tik blogiau nes griebia ora esanti ish po kapoto, kuris yra shiltas, ir galutiniam rezultate performance atzvilgiu yra tik xujoviau. Ishvengti to - yra keli variantai: Statyti oro filtra aplamai UZ variklio ribu (po sparnu ir t.t., kas nera labai jau patartina, nes man net ir paciam teke matyt tokiu sistemu, su kuriom patekus i didesne bala - galimybe gauti Hidro smugy yra viena ish 5....) arba apriboti (atitverti) oro filtra Boxu, ir i pati boxa atvesti vamzdi nuo priekinio buferio nagu arba ish kitos vietos kur tiesiogiai butu paimamas oras ateinantis ish lauko. Tai turbut butu vienas ish efektyviausiu butu kuris mano manymu yra ir saugus ( hidro smugio atveju) bei pakankamai efektyvus. kaip pavyzdy, galit pagoglint Cold Air Box ir pamatysit kokiu variantu yra.. Vienas is Zymiausiu gamintoju Cold Air Boxu yra ARC. Kainuoja jie beproto (nes yra gaminama Japan) bet atlieka savo darba tikrai taip kaip ir turi atlikti. Kaip pvz, vo uploadinau keleta nuotrauku is paprastu Cold Air box sistemu:

    ARC Cold air box for 2JZ Supra motorui:
    http://www.celica-klubas.com/galerija/foto-370.html

    Manoji sena konfiguracija celikoj, kuri dabar figuruoja pas Marchiu :) :
    http://www.celica-klubas.com/galerija/foto-368.html


    Subaru Legacy Wagon Diesel
    JDM Celica 99' SSIII 3SGE Beams - PARDUOTA - bet neuzmirsta!
    PylX Klubo narysModeratorius 2005-12-07 22:22:53 (0)  
    ST-185 (GT-FOUR 2.0t) Kaunas Žinučių forume: 2849
    + prie to pacio is darbu.
    pas daugka ant 5gen 3sge ant standartines slangos sportinis filtras uzmautas ir garsas toks kaip dulkiu siurblys butu ijungtas:)) tai reik ispjaut /isimt(uzklijuot savaime aisq) ta rezonatoriu nes jis tik bereikalingaj trugdo oruj patenkti ten kur jis turi patekti.
    ce seip pastebejimas nes ne pa s1na ir ne pa s2 maciau. imesiu foto kaip ant 3sge 5gen galima visa sita beda issprest.

    ISVALIAU TEMA:
    Apibendrintai
    is ko darysit deze-nesvarbu
    paprasciau i orginale deze idet sportini filtra
    pas doggy Apexi Power Intake 260lt

    Kas kam neaisq? :))
    >PAST: Celica:3x 5gen GTI, 5gen GT4, 6gen ST, 7gen GT. Honda Civic: 6gen LSI, 7gen Type-R, Lexus IS...i know that cars:)
    >NOW: SAAB 9-3 2.0T MapTune Stage 1
    Mk5 2005-12-14 22:31:03 (0)  
    Celica Klaipeda Žinučių forume: 578
    paziurekit i mano "sistema" ir pasakytik ar blogai cia ar gerai?-/
    http://www.facebook.com/Fantastic4Garage
    PylX Klubo narysModeratorius 2005-12-14 23:58:01 (0)  
    ST-185 (GT-FOUR 2.0t) Kaunas Žinučių forume: 2849
    gera :) nes ten per lempas vaziuojant neblogai ora pucia:)
    >PAST: Celica:3x 5gen GTI, 5gen GT4, 6gen ST, 7gen GT. Honda Civic: 6gen LSI, 7gen Type-R, Lexus IS...i know that cars:)
    >NOW: SAAB 9-3 2.0T MapTune Stage 1
    Sheikhas Klubo narys 2005-12-15 08:02:36 (0)  
    ST-185 (Carlos Sainz 2.0t) Ignalina Žinučių forume: 6685
    Mk5 raše:
    paziurekit i mano "sistema" ir pasakytik ar blogai cia ar gerai?-/

    nieko gero, nes filtras kvepuoja po kapotu esanciu karsciu. Daryk bent jau kokia pertvara.
    zycha Klubo narysModeratorius 2005-12-15 11:04:49 (0)  
    ZZT-231 (GT-S 1.8) Vilnius Žinučių forume: 5988
    Mk5 raše:
    paziurekit i mano "sistema" ir pasakytik ar blogai cia ar gerai?-/

    manau, blogiau negu stock tiktrai. Karsto oro paemimo sistema :) Nebent ten skyle yra ir pucia i filtra oras vaziuojant (uz lempos?)
    Gytis 2005-12-15 11:28:46 (0)  
    Celica Vilnius Žinučių forume: 719
    Dogg - kokie gamintojai drop-in filtru?