Gal kas susiduret su Antenos automatines pajungimu?
Autorius: Elfas
sonic 2007-04-04 13:48:24
Celica GT-i Miestas:VilniusParašė žinučių: 1237turi but kazkur.gal uzkrites kur nors?tai atsivesk nuo spyneles papildoma pliusa.ten tikrai yra pastovus pliusas dvilitrine sirdiskostukas 2007-04-04 14:01:37
Honda prelude Miestas:VilniusParašė žinučių: 164joa viskas valdoma melynu laidu t.y. remote, pliusa antenos prie melyno laido o GND prie korpuso ar jodo laido Iso fiskes sonic 2007-04-04 17:39:45
Celica GT-i Miestas:VilniusParašė žinučių: 1237_Turbo_ raše:
joa viskas valdoma melynu laidu t.y. remote, pliusa antenos prie melyno laido o GND prie korpuso ar jodo laido Iso fiskes
nepyk,bet susakei nelabai kaip....
nelabai aisku prie kokio melyno laido nori jungt pliusa - antenos ar mago? pirmu variantu nieko nepasieksi - bus lygiai tas pats,kaip ir iki siol buvo:ijungus maga duosi maitinima antenos varikliui ir remote laidui,taigi antena islys.visos bedos prasides kai tu isjungsi maga - nutraukdamas maitinima antenos remote laidui kartu nutrauksi ir varikliui,taigi antena liks islindus.nieko gero.
antru atveju(kai antenos pliusas pajungtas prie mago remote) isvis nesamone gaunasi - ijungus maga tu paduodi maitinima varikliukui,taciau antenos remote laidas lieka nepajungtas ir negauna maitinimo.tai reiskia,kad antena net neislys..... vienintelis variantas,norint kad normaliai viskas butu - antenos juoda ( - ) prie korpuso,antenos raudona ( + ) prie PASTOVAUS pliuso,o antenos remote sujungiam su mago remote.viskas,galim laimingi stebet kaip antena slankioja pirmyn ir atgal.
dvilitrine sirdisElfas 2007-04-04 21:58:44 Tajota Miestas:Klaipeda-VilniusParašė žinučių: 5 nu bet jus man ce ir atsiprasant ispi.... smegenis tai ka nuo ko pajungti, matyt reikes daryt fotkes ir deti cia ir tada gal sulauksiu protingu atsakymu
sonic 2007-04-04 22:43:25
Celica GT-i Miestas:VilniusParašė žinučių: 1237sonic raše:
vienintelis variantas,norint kad normaliai viskas butu - antenos juoda ( - ) prie korpuso,antenos raudona ( + ) prie PASTOVAUS pliuso,o antenos remote sujungiam su mago remote.viskas,galim laimingi stebet kaip antena slankioja pirmyn ir atgal.
parasiau gi kaip reikia daryt....dvilitrine sirdisElfas 2007-04-05 01:00:25 Tajota Miestas:Klaipeda-VilniusParašė žinučių: 5 To Sonic - elementarei parasei, bet va tu man isaiskink toki dalyka orginalioje pravodkeje nuo antenos ateina gal 6 laidukai, sugebejau issiaiskinti kad antenai reikalingi tikrai yra Orginalioje fishkeje 2 laidai BLK-RED ir PNK-BLU
tai kuris is ju yra +, kuris signalas, ar kuris korpusas - , kuris ir taip lieciasi kur antena prisuktasonic 2007-04-05 01:19:10
Celica GT-i Miestas:VilniusParašė žinučių: 1237nufotkink savo antena arba pasakyk gamintoja ir modeli.geriau butu abu variantai.bandysim kazkuo pagelbet. dvilitrine sirdissedass 2007-04-05 21:48:44
celica 1.6 Miestas:kedainiaiParašė žinučių: 1kas gali pagelbet del magnetolos pajungimo?is japansku fiskiu man reikia pajungti euro fiske,bet ten jau ne man
gal kas jau iveike ta problema ir dbr gali man pagelbet????sonic 2007-04-05 22:22:13
Celica GT-i Miestas:VilniusParašė žinučių: 1237pasiimk testeri,korpuso atzvilgiu susirask pastovu pliusa ir pliusa,kuris atsiranda pasukus spynele.nu ir viskas - juodas laidas bus minusas.kolonkiu laidus gali su tuo paciu testeriu nustates ant varzos matavimo susirast. dvilitrine sirdisx-plode 2007-04-05 22:43:17
Toyota Celica STI Miestas:VilniusParašė žinučių: 403sedass, o seip elektronikos parduotuvese yra tokiu perejimu, saviskei pirkausi, tai liktai 8 lt suplojau
Toyota Celica STI '91
mob. tel. nr. +37069225720