Gal kas zinot apie stabdzius 5gen celicai
Autorius: Mazius
Mazius 2006-03-03 15:32:19
Toyota celica Miestas:ŠiauliaiParašė žinučių: 9pas mane vaziuojant labai stabdo masiniuka tiesiog priverstinai stoja, keiciau cilindriuka, nuorinau bet vistiek stabdzio pedalas kietieja vaziuojant pasivazinejus apie 15min visai beveik nuspaust stabziu nereikia ir be ju sustoja, zodziu vaziuojant 60km/h ir negaliu ymest 5pavaros nes nukrenta greitis iki 30 km/h tai va gal kas esat susidure su tokia nessam dragster 2006-03-03 15:41:04
4gen st162 2.0GTi Miestas:Vilnius/KlaipedaParašė žinučių: 538kazkuris is cilindriuku nevaiksto-man taip buvo kazkada
tvarkyk greiciau, nes sudevesi kaladeles mirtinai...nusiimk visus cilindiriukus ir isvalyk, sutvarkyk-turetu padeti..jei nepades, bent jau zinosi kuris is ju visiskai nevaiksto ir galesi pasikeisti!Sekmes
Toyota Celica ST162 GTi (150 AG) - prikelta antram gyvenimui
Toyota Avensis 2.0 D4D (116AG) - super taupus auto kasdienai.Mazius 2006-03-03 15:44:06
Toyota celica Miestas:ŠiauliaiParašė žinučių: 9zodziu aisq bandysime ka ir daryt dekuj sekmes ir tau Justacijus 2006-03-03 16:05:00
5gen AT180 4A-FE Miestas:KaunasParašė žinučių: 475kad neardyti visu ratu, pakelk kiekviena su donkratu ir prasuk su rankom, to kurio su rankom nepasuksi tas ir stabdo
. nes kaip minejei jei per puse sekundes ar maziau nukrenta iki 30km/h tai ten jega nebloga turetu buti
.
vaziuojamMazius 2006-03-03 16:30:44
Toyota celica Miestas:ŠiauliaiParašė žinučių: 9as jau viena pasikeiciau o kitas geras ir veikia gerai as manau kad kazkas gali but kaladem gal jos tik nesusitraukia po paspaudimo, arba tiesiog kieteja pedalas del to kad kazkur yra pazeistas vakumas ir siurbia ora i sistema
aklasis 2006-03-03 17:28:21
ex SW20 '90 Miestas: Vilnius/KaunasParašė žinučių: 1810asmeniskai man buvo taip:
masina pradejo silpniau traukti (nuo sankryzu pajudant visuomet skersa stodavo), pati stodavo bet ne taip akivaizdziai kaip tau. ir vienas diskas pradejo nerealiai kaisti.
kaip paaiskejo pradejo nevaikscioti vienas suporto cilindriukas (du pas mane priekyje). pasitvarkiau paprastai - brolis minke stabdi, o as nuemes suporta laukiau kol jie islys (issitums) ir abu isemes persveiciau su nulinuku bei nuvaliau. taip pat padariau ir su suporto viduje esanciais ziedeliais bei isvaliau nuo visokio s... istaciau i sistema - vualia - viskas veikia ir pradejo grizineti ir judeti.
Bet pedalas pas mane nekietedavo
jauciu kad pas tave priezastis gali buti kita.H Civic 1,5 vtec-e daily carSaulius 2006-03-03 21:27:25
Celica penkiuke Miestas:KaunasParašė žinučių: 679o gal tesiog rankinis uzsalo tai palaikyk siltam garaze jai atsigaus tai gali keisti rankinio troso sarva ...$
Sauliust@walla.com
Toyota celica Miestas:ŠiauliaiParašė žinučių: 9ne ziema ant rankinio nestatau ir siaip niekad nepalieku, visad buna ant begio zycha 2006-03-04 23:45:17
7gen, GT-S Miestas:Vilnius-IgnalinaParašė žinučių: 3391hebra... įprastas dalykas, neatšoka kaladėlės, nes užkirmyjo ir užkepė suporte. Jos turi vaikščioti laisvai (būna reikia padildint ir išvalyti suportą), o servisuose meistriokai įpratastai tą tingi daryti.
Blogiausiu atveju- cilindriukas. Nu bet gi ten nesunku patikrtinti kuris blogai vaikšto ir "praminkyti" jį. Nesuprantu, kaip galima aklai keisti cilindriukus? Pas juos gi ten ir gęsti nėra kam. Nu maximum riebokšlį keist.
Pasikėlei ant damkrato ir žiūri kuris stabdo, nesisuka, paminkai stabdžius.Celica ZZT231
Yamaha FZS600 FazerMazius 2006-03-05 07:57:04
Toyota celica Miestas:ŠiauliaiParašė žinučių: 9blyn jo cia tiesa sakai vakar bandziau isimt suportus ir tin jo tas cilindriukas vaiksto lb sunkiai, nu siand dar vel leksiu y garaza bandysiu nusukt ir isvalyt