Mūsų draugai :
Mūsų hostingas: www.hostingas.inAtidaryti naujame lange
Kambarių ir butų nuomos skelbimai tavo telefoneAtidaryti naujame lange
Panda servisasAtidaryti naujame lange

Prisijungimas

Šiuo metu prisijungę vartotojai
    Dėmėsio! Paskutinė žinutė šioje temoje yra virš mėnesio senumo! Prieš atsakydami į temą dar kartą pagalvokite.

UK gt4 darymas i LT dzitifora :)

Kategorija: Celica STxx5

Autorius: andrius

andrius Klubo narys 2007-12-16 20:11:40 
    Celica Vilnius Žinučių forume: 192 Sveiki!
    Noriu parsivezti is UK gt4, netgi ir JDM. Bet kad ten vairas kitoje puseje.
    Gal kas turi patirties, ka reikia keisti?
    Naturaliai: panele, vairo kolonele, pedalai, sedynes :)
    O visi laidukai persimes i kita puse, ar teks per nauja viska lituoti? :(
    Gal dar kas nors, ko neapgalvojau?
    Ar tiktu GTI panele i GT4, sedynes?
    Man regis, gt4 yra platesne? Kur tada galima butu gauti LT panele? :)
    zycha 2007-12-16 20:15:48 
    ZZT-231 (GT-S 1.8) Vilnius-Ignalina Žinučių forume: 3516 man atrodo tik darbas ~3000..4000lt.
    Celica ZZT231
    Yamaha FZS600 Fazer
    eddie_gt4 2007-12-16 20:20:33 
    Impreza & Forester Vilnius Žinučių forume: 4068
    andrius raše:
    Sveiki!
    Noriu parsivezti is UK gt4, netgi ir JDM. Bet kad ten vairas kitoje puseje.
    Gal kas turi patirties, ka reikia keisti?
    Naturaliai: panele, vairo kolonele, pedalai, sedynes :)
    O visi laidukai persimes i kita puse, ar teks per nauja viska lituoti? :(
    Gal dar kas nors, ko neapgalvojau?
    Ar tiktu GTI panele i GT4, sedynes?
    Man regis, gt4 yra platesne? Kur tada galima butu gauti LT panele? :)

panele, sedynes ir visa kita smulkme turetu tikti nuo GT-i... tik vat nezinau, kaip su vairo kolonele, bet itariu, kad netiks

siaip su visais rupimais klausimais kreipkis i Doggy taip
    stock'in'fanas © by Sheikhas
    fleimmeisteris © by hedo
    andrius Klubo narys 2007-12-16 20:26:13 
    Celica Vilnius Žinučių forume: 192 o. pamirsau visai apipublikuotaji zurnale musu meistra..
    to zycha: man darbai nekainuos :) tik laiko ir meiles :) o va sunkiau del daliu gavimo :) bet jei tiks nuo gti, tai valio!!! :)
    dode 2007-12-16 20:38:58 
    Celica 4WD Joniškis Žinučių forume: 243 o nesupratau kam tau tas sedynes keisti jug jos tokios kaip ir visu o panele tai nuo visu tinka tik davikliai kitotie.
    andrius Klubo narys 2007-12-16 20:43:12 
    Celica Vilnius Žinučių forume: 192 panele (pagal mane) - tai per visa ploti. bardaciokas (daiktadeze) included. ne tik daviklius. as bijau, kad netiks, nes gt4 platesne. o sedyniu keleivio ir vairuotojo, tai skirtingos reguliavimo galimybes ;)
    dode 2007-12-16 20:51:07 
    Celica 4WD Joniškis Žinučių forume: 243
    andrius raše:
    panele (pagal mane) - tai per visa ploti. bardaciokas (daiktadeze) included. ne tik daviklius. as bijau, kad netiks, nes gt4 platesne. o sedyniu keleivio ir vairuotojo, tai skirtingos reguliavimo galimybes ;)

tai is vienos puses i kita permesi ir viskas. paneles plotas toks kaip ir visu ir pacio tokspat tik sparnai ispusti
    andrius Klubo narys 2007-12-16 21:01:49 
    Celica Vilnius Žinučių forume: 192 hm.. bet sedynes valdymas liks vairuotojui desineje puseje. t.y. prie dirzo segimo ir praktiskai neprieinama.. ar ir valdyma galima persimesti i kita puse? :)
    Sheikhas Klubo narys 2007-12-16 21:16:27 
    ST-185 (Carlos Sainz 2.0t) Ignalina Žinučių forume: 4032 teisingai, sedynes reik mest lauk, arba pasitenkinti keleivio sedyne, kuri neuri aukscio reguliavimo. GT4 ir GTi salono gabaritai identishki. Reikes ilginti visa el pravodke. o siaip turint donora, viskas padaroma.
    Tik nematau prasmes jeigu 5gen, tokiu ir su teisingu vairu yra pakankamai, labiau apsimoeketu su 6gen taip zaisti.
    Celica turbo4WD Grp A Rallye GT-FOUR '90/'93 Carlos Sainz limited edition by Sheikhas
    dode 2007-12-16 21:22:34 
    Celica 4WD Joniškis Žinučių forume: 243 o uz kiek (lt) ja galima tenai paimti :D