Prisijungimas

Registruokis

st185 Sankaba prasau patarimo

Autorius: Birbirbir

• zycha 2008-07-18 12:06:31
    zycha avataras 7gen, GT-S Miestas:Vilnius-IgnalinaParašė žinučių: 3123
    Edvatronas raše:
    Man ir atrodo, kad atvirksciai neisideda...

priklauso nuo sankabos ir spyruokliu isdestymo. Prie kiekvienos eina manualas, kaip ideti teisingai sankaba. Jei butu neimanoma- net nerasytu.
    Celica ZZT231
    Yamaha FZS600 Fazer
  • Birbirbir 2008-07-19 15:54:47
    Birbirbir avataras CELICA st185cs Miestas:Kaunas-VilniusParašė žinučių: 428 na problema... pertrumpas cilindriuko shtokas prailginau good netaip kaip noretusi bet dyrba bandysiu dar ilgint beja vienas vyras dar sake kad turejo saibos tarp diskatoriaus ir smagracio ait nes nera sankabai eigos:)
  • Sheikhas 2008-07-19 21:23:16
    Sheikhas avataras 5gen/st185/turbo 4wd Miestas:IgnalinaParašė žinučių: 3434 pirma kart girdziu apie shaibas...
    a.k.a. yugoslavas@satanis.tas ...mano pateikta informacija nebūtinai teisinga ir gali būti klaidinančio pobūdžio, todėl negali būti naudojama net ir su autoriaus leidimu. Pasikliaukite savo laisva valia ir atsakomybe...
  • Birbirbir 2008-07-26 12:51:56
    Birbirbir avataras CELICA st185cs Miestas:Kaunas-VilniusParašė žinučių: 428 Apie ispudzius praejus savaitei... super cia tiems kam nerupi judejimas kamstyje ir kam patinka startuot nuo aukstesniu apsuku... jei gerai uzspaudziu pyrma tai net antra permetus ratus prakasaB) tik tiek kad sako letai atleidinet negalima nes in nedega o paprasciausiai subyra (bmwfanas su panasia vazinejo tai sake kad poros menesiu pakanka kad suaitu) na kadangi to nzn tai gal kas pasakys tiesa ar ne? nes uz parkuot kokioj rimi aikstelej staigiai atleidus lupsisu kamnors i sona;)
  • Sheikhas 2008-07-27 01:23:18
    Sheikhas avataras 5gen/st185/turbo 4wd Miestas:IgnalinaParašė žinučių: 3434 nesamone, as pravazinejau su keramika 2 metus ir elgiausi elementaria sankaba, viskas normaliai. Negalima atleidineti tik prie dideliu apsuku, tada tikrai reikia numetineti taip
    a.k.a. yugoslavas@satanis.tas ...mano pateikta informacija nebūtinai teisinga ir gali būti klaidinančio pobūdžio, todėl negali būti naudojama net ir su autoriaus leidimu. Pasikliaukite savo laisva valia ir atsakomybe...