Mūsų draugai :
Mūsų hostingas: www.hostingas.inAtidaryti naujame lange
Kambarių ir butų nuomos skelbimai tavo telefoneAtidaryti naujame lange
Panda servisasAtidaryti naujame lange

Prisijungimas

Šiuo metu prisijungę vartotojai
    Dėmėsio! Paskutinė žinutė šioje temoje yra virš mėnesio senumo! Prieš atsakydami į temą dar kartą pagalvokite.

Keičiam O2 sensorių (liamdą zondą).

Kategorija: Celicos eksploatacija ir remonta

Autorius: aklasis

andrius Klubo narys 2008-07-31 20:45:48 
    Celica Vilnius Žinučių forume: 192 o bet rimtai. gali sakyti zlotais, kad neisduotum paslapties akivaizdziai :)
    tiomka 2008-08-08 22:58:08 
    vilnius-moletai Žinučių forume: 68 vo vo cia minejot tas zondas lemia laisvas apsukas.tai pas mane turbut ir bus sits aparaciuks isgriuvestaip reiks imtis darbu pagal temos pradzioje nurodyta plana:( :)
    digis
    Kmaik 2008-08-09 13:17:09 
    Celica Kaunas Žinučių forume: 161 na mano toyota vakar praejo pilna diagnostika,kruva pinigu,bet daug visko suzinojau.Tai va pasirodo 17 l kuro irgi valge ji del lemda zondo. Kas blogiausia,kad maniskis lemda zondas 4 laidu,tai yra pats brangiausias,bet lengviausiai keiciamas zondas.Jei kam nusprogs zinokit,kad jis 250 lt kainuoja
    skipe: burtininkas5
    andrius_MR2 2008-08-10 11:10:43 
    MR2 Vilnius Žinučių forume: 414
    Kmaik raše:
    Kas blogiausia,kad maniskis lemda zondas 4 laidu,tai yra pats brangiausias,bet lengviausiai keiciamas zondas.Jei kam nusprogs zinokit,kad jis 250 lt kainuoja

na nzn pas mane mr2 irgi 4 laidu stovejo, nusipirkau acuroje su laikikliu man atsistojo 170 lietuvisku su CK nuolaida.
    Toyota Mr2 91' Black