del ABS ir stabdziu lemputes
Autorius: scythe
scythe 2005-11-16 10:26:05 celica 5gen. Miestas:knParašė žinučių: 14 Atsitiko toks dalykas. Truko kazkuris stabdziu skyscio vamzdukas, nuvariau i servisa, ten pakeite vamzdeli, supyle nauja stabdziu skysti. Bet dabar dega stabdziu lempute (ta raudona su !) man meistras sake kad cia del ABS, tipo reikia varyti pas elektrika ir sutvarkys. Gal kas esat susidure ir paciam tai nesunku padaryti ? nemo 2005-11-16 10:38:59
st202 Miestas:VilniusParašė žinučių: 224Pas mane kai buvo problemos su ABS tai dege (ABS) o ne ( ! ), taigi pas tave dega lempute kuri rodo beda del stabdziu, reikia nuresetinti ta beda. Arba varai servisa, arba pats. Kaip padaryt tiksliai neatsimenu zinau, kad reikia prasukus rakteli bet neuzvedus motoro, maigyti stabdziu pedala 8-10 kartu bet atrodo dar kazka reikejo padaryt o ka neatsimenu dabar. scythe 2005-11-16 10:47:07 celica 5gen. Miestas:knParašė žinučių: 14 tai va gal koki ten saugikli islupt, ar seip akuma atjungti ir palaikyti koki 10min :) Sheikhas 2005-11-16 13:14:27
5gen/st185/turbo 4wd Miestas:IgnalinaParašė žinučių: 3527O stabdo normaliai? Gal nenuorino sistemos gerai? laidai vietoj? skyscio lygis normoj? a.k.a. yugoslavas@satanis.tas ...mano pateikta informacija nebūtinai teisinga ir gali būti klaidinančio pobūdžio, todėl negali būti naudojama net ir su autoriaus leidimu. Pasikliaukite savo laisva valia ir atsakomybe...scythe 2005-11-16 16:20:15 celica 5gen. Miestas:knParašė žinučių: 14 nuorino, stabdo gerai, skyscio norma. o laidai tai cia kurie ? :) zodziu as pasakiau kad dega ta lempute meistras paklause "ar yra ABS?" sakau jo, tai jis sako tipo cia del ABS varyk pas elektrika sutvarkys..