Prisijungimas

Registruokis

Patarkit, gal kas zinos apie radiatoriaus didesnio ventiliatoriaus bedas????

Autorius: TracS

• Firestart 2007-09-26 21:50:51
    Firestart avataras Toyota Celica gen-5 1.6l Miestas:KaunasParašė žinučių: 126 naa.. turi neturi veikt tas ventiliatorius svarbu kad temperatura iki virsaus neuzkiltu ir viskas gerai bus.. kadangi pas mane STI tai tik 1 ventiliatorius ir jis normaliai isijungia kai silta diena palaikai masina ijungta, o jei visa laika veikia ventiliatorius tai gali buti problemos su termostatu 8P
    nerukau! 8]]
  • sonic 2007-09-26 23:20:10
    sonic avataras Celica GT-i Miestas:VilniusParašė žinučių: 1237 o pas mane kazkada veike mazasis,bet dabar tik didysis.kilo tokia mintis - gal tas didysis pradeda ausint kai pakyla temperatura,o mazasis isijungia tik uzvirus skysciui?tas mazasis turi dideles apsukas ir pakankamai koncentruota ausinimo plota.gal jis bando ausint ta pradine srove,kuri ieina i radiatoriu?ta prasme gal toj vietoj netoli iteka viskas i radiatoriu ir mazasis,pervarydamas dideli kieki oro,ausina tik karsciausia srove,o didysis jau ima visa radiatoriu bendrai?
    dvilitrine sirdis
  • PylX 2007-09-27 07:42:49
    PylX avataras EX Celica 5gen. ST182 / Honda Civic 1.5 eco Miestas:KaunasParašė žinučių: 2133 sonic paskaityk ka parasiai dar karta :D kai uzverda tai jau niekas neisijungia o bega lauk :D pagal manuala mazasis pradeda ausinti anksciau , didysis kai pakaista, pas mane mazasisi isvis neveikdavo tai as ji buvau isemes ir nemaciau bedos isvis (kam tas papildomas triuksmas), o pas tracs naujas radiatorius gerai ausinasi nes nera prieaugu tai ir neiisijungia. viskas cia gerai ir nesinervuokit :)
    pylx@takas.lt
  • sonic 2007-09-27 08:16:31
    sonic avataras Celica GT-i Miestas:VilniusParašė žinučių: 1237 pylx - nepasakok.niekas ten nebega.buvo uzvires man ir lygiai taip sekmingai atauso.taip kad nereikia.o del viso kito nesiginciju - cia buvo tik hipoteze ;)
    dvilitrine sirdis