Prisijungimas

Registruokis

del pontiac vibe pakabos

Autorius: firecock
  • firecock 2007-11-29 10:58:55
    firecock avataras pontiac vibe Miestas:vilniusParašė žinučių: 3 sveiki, zinau, kad mano tema gali pasirodyt kiek ne i tema, bet nera visikai taip:) reikalas tame, kad vairuoju pontiac vibe`a. smarkiai uzia guolis ir gau prasyte prasosi pakeiciamas. kadangi vibe`as yra bendras toyotos ir pontiaco projektas, girdejau, kad vibe`o visa pakaba identiska celicos pakabai. butu labai jega, jei kas, apie tai girdejes, patvirtintu taip man ar paneigtu ne mano turima informacija.
    is anksto dekoju! ;)

Andrius
    Andrius
  • andriuska 2007-11-29 11:11:46
    andriuska avataras 7 gen GT-S Miestas:KaunasParašė žinučių: 409 Ir varioklas celkos vvti ir vairas tox pat :D
  • firecock 2007-11-29 11:14:51
    firecock avataras pontiac vibe Miestas:vilniusParašė žinučių: 3 Andriuska, o del pakabos, ar zinai? nenoriu nusipirkt guolio ir paskui laikyt ji stalciui kokiam:D
    dekui uz atsakyma:)
    Andrius
  • andriuska 2007-11-29 11:21:52
    andriuska avataras 7 gen GT-S Miestas:KaunasParašė žinučių: 409 nzn, yra cia didesniu expertu uz mane, nesiparink, vakare turesi atsakyma manau;)
  • eddie_gt4 2007-11-29 11:41:58
    eddie_gt4 avataras 1990 Toyota Celica turbo 4WD (ST185) Miestas:VilniusParašė žinučių: 3895 firecock (wtf? kas cia da nick'as? cia suprask ugninis "geras daiktas"? pavargęs :D ), siulyciau daryti taip:
    - issimt sena guoli
    - su senu guoliu nuvaziuot i bile koki japonisku auto daliu magazina, ten sutikrint gamintojo kodus arba guoliu ismieras
    - pamacius, kad analogu nera ir reikes pirkt Pontiac'o riginala, atlikt veiksma, vaizduojama andriuskos avatar'e :D :D :D
    (cia siaip joke, jei ka, beveik neabejoju, kad "Tojotinis" guolis bus kaip tik :P )
    stock'in'fanas © by Sheikhas
    fleimmeisteris © by hedo
  • Sheikhas 2007-11-29 13:30:52
    Sheikhas avataras 5gen/st185/turbo 4wd Miestas:IgnalinaParašė žinučių: 3724 Jo, reikia matuoti, as savo keiciau, tai pardavime radau gal ~5 variantus :)
    a.k.a. yugoslavas@satanis.tas ...mano pateikta informacija nebūtinai teisinga ir gali būti klaidinančio pobūdžio, todėl negali būti naudojama net ir su autoriaus leidimu. Pasikliaukite savo laisva valia ir atsakomybe...
  • zycha 2007-11-29 13:40:07
    zycha avataras 7gen, GT-S Miestas:Vilnius-IgnalinaParašė žinučių: 3391 hedo ka tik keite guoli celikai.
    Celica ZZT231
    Yamaha FZS600 Fazer
  • Yyy 2007-11-29 14:09:11
    Yyy avataras Toyota Celica Miestas:VilniusParašė žinučių: 304
    eddie_gt4 raše:
    firecock (wtf? kas cia da nick'as? cia suprask ugninis "geras daiktas"? pavargęs :D ), siulyciau daryti taip:
    - issimt sena guoli
    - su senu guoliu nuvaziuot i bile koki japonisku auto daliu magazina, ten sutikrint gamintojo kodus arba guoliu ismieras
    - pamacius, kad analogu nera ir reikes pirkt Pontiac'o riginala, atlikt veiksma, vaizduojama andriuskos avatar'e :D :D :D
    (cia siaip joke, jei ka, beveik neabejoju, kad "Tojotinis" guolis bus kaip tik :P )

o cia tai komentaras nemirtingas :D nuo pradzios iki galo :D
    :]
  • firecock 2007-11-29 14:16:59
    firecock avataras pontiac vibe Miestas:vilniusParašė žinučių: 3 eddie_gt4, mano nicko interpretacija palieku tavo fantazijos klodams ;)

dekui uz info, reikes kazkaip spresti.

Andrius