Uzvedimo problema?
Autorius: Firestart
Firestart 2008-06-29 04:00:33
Toyota Celica gen-5 1.6l Miestas:KaunasParašė žinučių: 126Tai va, cia man truputi keista ir nesugalvoju kas galetu buti. Problema:
kai lauke karsta ir sausa be gazo neuzsiveda, o ir su gazu kartais uzsisiurbia.
Pas mane gen5 1.6 sti. Gal kas turit kokiu ideju kas cia galetu buti nes kai oras vesesnis vedasi puikiai ir greitai is puses apsisukimo ypac ziema ir pacosas veikia, o uzkurus karsta diena pvz kai +25 tai apsukos neuzkyla iki pacoso lygio kol neduodi gazo (poto zinoma nukrenta iki normos). Kai siltas variklis vedasi sunkiau. Ar gali cia but koks akumas kaltas? Nes visgi is jo elektra ema kol nesuzadina generatoriaus, o jis nekeistas jau 3 metus ir dar pries tai nzn kiek laiko 8]nerukau! 8]]Sheikhas 2008-06-29 10:13:07
5gen/st185/turbo 4wd Miestas:IgnalinaParašė žinučių: 3528prie ko cia akumas, jo reikalas starteri sukti, ir tiek. Problemos su kuro mishiniu arba degimu. a.k.a. yugoslavas@satanis.tas ...mano pateikta informacija nebūtinai teisinga ir gali būti klaidinančio pobūdžio, todėl negali būti naudojama net ir su autoriaus leidimu. Pasikliaukite savo laisva valia ir atsakomybe...NosTeaM 2008-06-29 11:22:03
CELICA 4gen 1.6L 16V 4A-GE Miestas:VlnParašė žinučių: 2449ziurek kuro filtra,degima.del akumo tai cia gali but tox wariantas jei senas akumas ir greit seda tai pas ji neuztenka galios greitam uzwedimui,ziezirba mazesne buna to pasekoje sunkiau uzsikuria,bet tai cia tik su leisgywiu akumu
celica '87 4a-ge(GT)
celica '01 GTS
Tel:860007771
el.pastas:nos999team@yahoo.com
www.public.fotki.com/NosTeaM
Firestart 2008-06-29 15:36:15
Toyota Celica gen-5 1.6l Miestas:KaunasParašė žinučių: 126NosTeaM raše:
ziurek kuro filtra,degima.del akumo tai cia gali but tox wariantas jei senas akumas ir greit seda tai pas ji neuztenka galios greitam uzwedimui,ziezirba mazesne buna to pasekoje sunkiau uzsikuria,bet tai cia tik su leisgywiu akumu
Na kuro filtra tai as keiciau pries mazdaug 1.5 metu, kura tik isdegalines pilu tai nemanau kad turejo uzsikimst per toki trumpa laika.. degima irgi buvau nuvares kad paziuretu i daga, ten sake kampas geras, viskas nrml, o variau nes kai paspaudi pedali apsukos kyla su uzdelsimu ant letu. Akumui tai jau 3 metai kaip as vazineju ir pries tai savininkas vazinejo nzn kiek nes buvo uzsioksidave chlemai 8]] tai turbut kad jau senokas, bet problemu su juo ziema nekyla. Ir kame esme kad tik kai masina stovi ant saules toki bajeriai.. kai vesiau puikiai kurias be jokio gazo 8] nesuprantu as visai kaip taip gali but.. suprasciau jei dregna butu ir nesikurtu, o cia pirma kart toki bajeri matau 8]
p.s. del akumo galvoju nes as kasdien vazineju, bet man iki darbo tik apie 5km ir namo tiek pat tai manau nelabai speja atsikraut per tas 15 minuciu kelio..nerukau! 8]]sonic 2008-06-29 21:34:40
Celica GT-i Miestas:VilniusParašė žinučių: 1090pirma mintis,kuri kyla - silumos poveikis skysciams.gal bake problemos susidaro?pvz.:siltu skysciu tankis zymiai mazesnis,ko pasekoje variklis uzdegimo momentu gauna ta pati kieki benzo,bet jis yra retesnis(ko pasekoje blogiau detonuoja)...esu ir as pastebejes sita efekta ant savos.dar - koks akumuliatorius(kokie duomenys)? dvilitrine sirdisFirestart 2008-06-30 00:34:21
Toyota Celica gen-5 1.6l Miestas:KaunasParašė žinučių: 126sonic raše:
pirma mintis,kuri kyla - silumos poveikis skysciams.gal bake problemos susidaro?pvz.:siltu skysciu tankis zymiai mazesnis,ko pasekoje variklis uzdegimo momentu gauna ta pati kieki benzo,bet jis yra retesnis(ko pasekoje blogiau detonuoja)...esu ir as pastebejes sita efekta ant savos.dar - koks akumuliatorius(kokie duomenys)?
na buvo man panasi mintis irgi kilus, bet matai, uzvedimo metu kura ima is sistemos, is bako jis tik veliau ateina todel bakas galetu itakoti tik vaziavima. Sekanti kart kuriant kai bus karsta pameginsiu pora kart ijungt degima kad suveiktu siurbliukas, gal del silumos poveikiu kazkokiu tai budu kuras subega is sistemos link bako.. velnias cia zino 8] o akumas tai nzn, maziukas, pabandysiu pakraut sia savaite bent karta per 3 metus, tuo paciu ir paziuresiu kas ten ant jo parasyta 8] gal pades.. 8]
nerukau! 8]]