Dėmėsio! Paskutinė žinutė šioje temoje yra virš mėnesio senumo! Prieš atsakydami į temą dar kartą pagalvokite.
Toyota Carina E
Kategorija: Kitos Toyotos
Autorius: Waring
| kestasas | 2008-07-14 14:59:42 (0) |
| siauliai Žinučių forume: 121 | linasser gali konkreciau pasakyti kas darosi kai vaziuoji atbulas? kai vaziuoju i prieki, tai tylu tyliausiai, kai vaziuoju atbulas ir paspaudziu stabdziu pedala - toks trinktelejimas is prieko buna. meistrai sako kad kaladeles. carina, carina, carina - geriausia pasauly masina |
| linasser | 2008-07-14 18:22:52 (0) |
Atbulam važiuojant per bet kokį nelygumą suklaksi-gal traukė ar šarnyras-pagal garsą sprendžiu. 7a-fe lean burn (dujos) skype: serutkev |
| filtras | 2008-07-15 07:50:23 (0) |
| carina e kaunas Žinučių forume: 21 | pas mane ir atbulom tas pats. beje klaksi rodos desinys ratas pas mane. praeita rudeni tvarkiau vaziuokle, keiciau amortikus, bet garsas jei neklystu isliko, nebent buvau pamirses, bet dabar vel bilda. amortikus keiciau i boge. |
| linasser | 2008-07-15 09:34:05 (0) |
Boge turėjau-apie du metus atvažinėjau su mazda, laikė ir dar su žeminta važiuokle. Nežinau kur vežt savo važiuoklę tvarkyt-pusę metų niekur nevažiavau, anksčiau kaladėles keičiau kemi, pas pažystamus patyliukais mažesne kaina. Dabar ten kainas užkėlė, reiks į nežinia kokį garažą vežt. Dar plius noriu dirželius pasikeist ir vožtuvus pasireguliuot-vis tik virš 40t Lietuvoj, dar nežiūrėjau. 7a-fe lean burn (dujos) skype: serutkev |
| Smėlis | 2008-07-16 10:44:20 (0) |
na, aš tvarkiausi tokiam chytram garažiukyje pas auksarankius. raudonvario plente "Iki" garažuose. veikėjai tokie įdomūs, bet pakabą sutvarkė sakyčiau tikrai pigiai ir jokių nusiskundimų neturiu. net patikrą su lomikais ne ką blogiau už Eoltą atliko. gal tik galėjo po tvarkymo kiek tiesiau ratus pareguliuoti, nes iki namų kol parvažiavau, tai per 2 juostas mašina plaukiojo jei susigundysi, galiu telefono nr. duoti. p.s. o Carinose juk nėra salono oro filtro? ar yra? The follies which a man regrets most, in his life, are those which he didn't commit when he had the opportunity. |
| linasser | 2008-07-16 11:20:32 (0) |
Smėlis raše: na, aš tvarkiausi tokiam chytram garažiukyje pas auksarankius. raudonvario plente "Iki" garažuose. veikėjai tokie įdomūs, bet pakabą sutvarkė sakyčiau tikrai pigiai ir jokių nusiskundimų neturiu. net patikrą su lomikais ne ką blogiau už Eoltą atliko. gal tik galėjo po tvarkymo kiek tiesiau ratus pareguliuoti, nes iki namų kol parvažiavau, tai per 2 juostas mašina plaukiojo jei susigundysi, galiu telefono nr. duoti. p.s. o Carinose juk nėra salono oro filtro? ar yra? Čia gal kur įvažiavimas į garažus iš IKI šono? Jei tie tai vieną kartą buvau su mazda. Carinose oro fitras yra prie vairuotojo kojų-dešinėje pusėje, kur baigiasi priekinės panelės kelmas-už jo yra vertikalus išsikišsęs oro filtro dangtelis. Dangtelį nuėmus, vienas oro filtras išsitraukia ir kitas nuvažiuoja žemyn ir išsitraukia. Teko du kartus išiminėt, tai užtrukau gal 15-20minučių dėdamas atgal. 7a-fe lean burn (dujos) skype: serutkev |
| Smėlis | 2008-07-17 20:07:08 (0) |
turbūt kad tie patys o dėl filtro tai man šis netikėtas klausimas kilo, nes į saloną belenkiek šiukšlių pučia ventiliatorių įjungus ir kažkaip tik dabar prisiruošiau išsiaiškinti kame reikalas, nes jau užkniso nuo panelės žvyrą valyti. The follies which a man regrets most, in his life, are those which he didn't commit when he had the opportunity. |
| Smėlis | 2008-07-18 06:28:50 (0) |
pamėginau aš tą filtrą surasti šiandien. tai arba kažkaip ne taip supratau paaiškinimą kur jo ieškoti, arba jo tiesiog nėra. net nufotkinau: Foto ![]() nu ten kažkoks dangtelis yra, bet už jo tik kodiškės vamzdžiai jei neklystu praeina. tiesa nuimti jo nepavyko, nes išvarau šiandien pastovyklaut, tai rimtai užsiimti tokiais dalykai nelabai noriu. The follies which a man regrets most, in his life, are those which he didn't commit when he had the opportunity. |
| Gedajuss | 2008-07-18 06:58:14 (0) |
Ta dangteli turi nuimti: ![]() Smėlis raše: pamėginau aš tą filtrą surasti šiandien. tai arba kažkaip ne taip supratau paaiškinimą kur jo ieškoti, arba jo tiesiog nėra. net nufotkinau: Foto ![]() nu ten kažkoks dangtelis yra, bet už jo tik kodiškės vamzdžiai jei neklystu praeina. tiesa nuimti jo nepavyko, nes išvarau šiandien pastovyklaut, tai rimtai užsiimti tokiais dalykai nelabai noriu. |
| bambalys | 2008-07-18 12:41:58 (0) |
Gedajuss raše: Atidarai dangtelį, tą kur kolega pažymėjo, nuspaudi gazo pedalą( trugdys ištraukt)ir išsitrauki. Ta dangteli turi nuimti: ![]() Smėlis raše: pamėginau aš tą filtrą surasti šiandien. tai arba kažkaip ne taip supratau paaiškinimą kur jo ieškoti, arba jo tiesiog nėra. net nufotkinau: Foto ![]() nu ten kažkoks dangtelis yra, bet už jo tik kodiškės vamzdžiai jei neklystu praeina. tiesa nuimti jo nepavyko, nes išvarau šiandien pastovyklaut, tai rimtai užsiimti tokiais dalykai nelabai noriu. jei bijai- nedaryk, jei darai- nebijok! http://www.toyotaclub.lt |