Prisijungimas

Registruokis

Avensis1.8 benz (98) vožtuvų lankstymas

Autorius: bambalys

• bambalys 2008-01-26 21:44:39
    bambalys avataras AVENSIS Miestas:AlytusParašė žinučių: 68 1 variantas- nutrūkus diržui vožtuvus lanksto(tuo buvau tikras iki šios dienos).
    2 variantas- nutrūkus diržui vožtuvų nelanksto(pradėjau abejoti, kai pas ruselius forume perskaičiau vieno vyruko postringavimus).
    Įdomu būtų sužinoti tiksliai- lanksto ar nelankstotaip ne (miegot bus ramiau):)
    jei bijai- nedaryk, jei darai- nebijok!
    http://www.toyotaclub.lt
  • Smėlis 2008-01-28 15:45:29
    Smėlis avataras Carina E 2.0 D-Turbo Miestas:KaunasParašė žinučių: 151 kad aš nelabai žinau mašinos, kuriai nėra tikimybės užlenkti vožtuvų trūkus diržui B)
    The follies which a man regrets most, in his life, are those which he didn't commit when he had the opportunity.
  • zhigan_limon 2008-01-28 16:00:27
    zhigan_limon avataras MR2 Turbo. Celica. Soarer Miestas:VilniusParašė žinučių: 2284 cia nuo daug priklauso gali nesulankstyt arba sulankstyt betkuriai masinai
    Top of the range ;)

Today, Tomorrow, Toyota
    Lexus - Future

JDM Toyota MR2 Turbo 92
    JDM Toyota Soarer 92
    Toyota Celica 90
  • eddie_gt4 2008-01-28 16:19:14
    eddie_gt4 avataras '00 Impreza GT & '04 Forester 2.0XT AT Miestas:VilniusParašė žinučių: 4118
    Smėlis raše:
    kad aš nelabai žinau mašinos, kuriai nėra tikimybės užlenkti vožtuvų trūkus diržui B)

as zinau: tai visos Celikos su 3S-GE/GTE varikliais :D
    (nesu tikras tik del Beams'u)

zhigan_limon raše:
    cia nuo daug priklauso gali nesulankstyt arba sulankstyt betkuriai masinai

nuo ko cia gali priklausyt?
    viska lemia variklio konstrukcija (interference/non-interference) - arba lanksto, arba nelanksto, stebuklu nebuna...

Bambalys, panasu, kad gali miegot ramiai - visazinis ponas Guglis sako, kad 7A-FE (kaip suprantu turi butent toki motora) irgi yra non-interference :)
    stock'in'fanas © by Sheikhas
    fleimmeisteris © by hedo
  • bambalys 2008-01-28 19:56:49
    bambalys avataras AVENSIS Miestas:AlytusParašė žinučių: 68 Širdingai dėkoju už paguodžiančią informaciją eddie_gt4žaliavėliava
    Taip motoras būtent toks.
    jei bijai- nedaryk, jei darai- nebijok!
    http://www.toyotaclub.lt
  • AnoX 2008-01-28 20:15:13
    AnoX avataras EX celica 6gen 1.8ST Miestas:siauliaiParašė žinučių: 310 tai jei pas mane 7A-FE tai galiu drozt kol pakgrindinis dirzelis nutruks :D nes jau dalis susipirkau pries puse metu ir vis nerandu laiko pasikeist gaila diena imasinos palikt nesreikalinga man ji pastoviai
    anyway
  • Exodus 2008-01-28 22:34:52
    Exodus avataras Toyota Carina E Miestas:KaunasParašė žinučių: 25
    eddie_gt4 raše:

viska lemia variklio konstrukcija (interference/non-interference) - arba lanksto, arba nelanksto, stebuklu nebuna...

Bambalys, panasu, kad gali miegot ramiai - visazinis ponas Guglis sako, kad 7A-FE (kaip suprantu turi butent toki motora) irgi yra non-interference :)

Kazin kuo tiketi, anot Autodata 2004 tiek 3S-GE, tiek 7A-FE yra intererence varikliai. Todel trukus dirzui didele rizika, kad bus uzlanxtyti voztuvai. Aisku geriausia laiku pasikeist dirzus taip
  • eddie_gt4 2008-01-28 23:46:24
    eddie_gt4 avataras '00 Impreza GT & '04 Forester 2.0XT AT Miestas:VilniusParašė žinučių: 4118
    Exodus raše: Kazin kuo tiketi, anot Autodata 2004 tiek 3S-GE, tiek 7A-FE yra intererence varikliai. Todel trukus dirzui didele rizika, kad bus uzlanxtyti voztuvai. Aisku geriausia laiku pasikeist dirzus taip

apie Autodata esu girdejes iv. atsiliepimu...

3S-GE/GTE yra non-interference 100%
    stock'in'fanas © by Sheikhas
    fleimmeisteris © by hedo
  • Dogg 2008-01-29 11:54:29
    Dogg avataras 6gen Miestas:Kaunas / PrienaiParašė žinučių: 992 VISI toyotos varikliai iki 00 metu (nu nuo tada kai prasidejo ZZ serija) yra NON-Interferece. 7AFE - voztuvu nelanksto, nes ten tarpas nuo stumo iki voztuvu - kaip nuo vilniaus iki kauno :D

JDM Subaru Legacy GT Spec.B
    JDM Celica 99' SSIII 3SGE Beams - PARDUOTA...
    USDM Scion XB 06
  • fosc 2008-01-29 13:12:02
    fosc avataras Toyota Celica 5 GT-i 92 Miestas:kaunasParašė žinučių: 263 o jei ikishus turbo i 3s-ge negalinga kad butu? ishlakstytu velenai nuo slegio? reikia "turbininiu" stumokliu?
    mob +37063568568