Prisijungimas

Registruokis

Na kaip sekesi kurtis toky smagu ryta ?

Autorius: Lunatikas

• Lunatikas 2007-02-21 09:52:01
    Lunatikas avataras Toyota Celica 5gen 2.0GTI Miestas:VilniusParašė žinučių: 150 :) nu vo Mersas tai uzsikure su perdegusia zvake, o celica nelabai norejo to daryt :/ kaip jum sekesi ?
    Luna
  • Bixaz 2007-02-21 09:53:22
    Bixaz avataras 5-gen Miestas:K.Naumiestis-KaunasParašė žinučių: 822 Ka dabar, pasimuiste, pasimuiste ir niekur nedingo - turejo uzsikurt :D
    Degtine - musu priesas, bet kas sake, kad mes priesu bijom - sunaikinkim ja :D

mob. +37060043179
    TM: "Juodžiai" :D
  • AnoX 2007-02-21 09:53:40
    AnoX avataras EX celica 6gen 1.8ST Miestas:siauliaiParašė žinučių: 310 man be problemu greit uzsikure, tik ilgai teko stovet kol langus is vidaus siek tiek atsildziau
    anyway
  • TracS 2007-02-21 10:56:17
    TracS avataras 5gen/st182/2.0 GTi Miestas:VilniusParašė žinučių: 1197 Paziuresim kaip bus kai nakti nukris iki 30 :) )))) o tada bus linksma, siandien tai lengvai uzsikure...
    tel.: 60856115
    e-mail: tracs.vilnius@gmail.com
  • eddie_gt4 2007-02-21 11:05:49
    eddie_gt4 avataras 1990 Toyota Celica turbo 4WD (ST185) Miestas:VilniusParašė žinučių: 4097 TracS, pakils, ar nukris? :D

mano uzsikure be problemu, bet jei ryt bus -30, tai net nekursiu, nes nenoriu prievartaut savo mazutes nekaltas

beje, kazkada kazkur skaiciau, kad anot vokieciu mokslininku vienas "saltas" uzkurimas prie -20 prilygsta ~100 nuvaziuotu km... pavargęs
    stock'in'fanas © by Sheikhas
    fleimmeisteris © by hedo
  • Romeo07 2007-02-21 11:07:15
    Romeo07 avataras Toyota Celica Miestas:KaunasParašė žinučių: 841 Pas mane truputi starteris knisa prota. Kai pasala nenori rodyti gyvybes zenklu, bet siandien nepavede. O siaip lengvai uzsivede. Tiktais kazko tepalo spaudimo lempute nenorejo taip greitai uzgesti:D
    Tel nr:861513937
    Email: almantas.suk@gmail.com
  • hedo 2007-02-21 11:23:11
    hedo avataras 7gen 1ZZFE '00 Miestas:VatikanasParašė žinučių: 1472 geriau parasykit kas ka esat girdeje apie uzvedimus saltu oru, pvz mano ritualas:
    1. pasuku rakteli, ijungiu sviesas, tipo taip akumas pasiruosia apkrovai, tada uzvedineju;
    2. aisku uzvedinejant isminu sankaba (lengviau starteriui prasukt);
    3. pries pajudant pajungineju pavaras, kad susiteptu (nu tipo per visas pereinu);
    4. stengiuos prisipilti pilna baka.
    Nors jau senokai turejau bedu su uzvedimu, bet iprociai like nuo lavonelio bvn 730 (1988 m) su automatine deze, daro savo. Pliam jei is pirmo karto nepagaudavo (prie kokiu -15) tai budavo dafiga problemu, automato neuzstumsi :( .
    p.s. aj dar dujininkams patarimas, jei pamirse uzvedinejot ant duju ir neuzsivede reikia reduktoriu ir ortaki apipilti karstu vandeniu, nes temperatura ir taip zema, ir dar dujos besiplesdamos atsala finale ortakis is vidaus apsala.
    tai yra mano nuomone, kuri gali nesutapti su Jusu nuomone. As tikrai jos nepersu ir neprasau ja aklai vadovautis. Darykite ka norite ir kaip norite! Copyright by milZinas©2006
  • sonic 2007-02-21 12:28:30
    sonic avataras Celica GT-i Miestas:VilniusParašė žinučių: 1236 maniske karve tik is ketvirto apsisukimo uzgriebe...nepatinka man tokie orai ir tokios temperaturos.:E

as tai vesdamas kaip tik nejungiu jokiu elektros vartotoju,kad kritiniu atveju visa srove sueitu i starteri....
    dvilitrine sirdis
  • hedo 2007-02-21 12:32:27
    hedo avataras 7gen 1ZZFE '00 Miestas:VatikanasParašė žinučių: 1472 tai uzvedant aisku reikia viska isjungti, bet pries jungiant starteri akumui reikia duoti biski apkrovos.
    tai yra mano nuomone, kuri gali nesutapti su Jusu nuomone. As tikrai jos nepersu ir neprasau ja aklai vadovautis. Darykite ka norite ir kaip norite! Copyright by milZinas©2006
  • zycha 2007-02-21 13:03:42
    zycha avataras 7gen, GT-S Miestas:Vilnius-IgnalinaParašė žinučių: 3541
    hedo raše:
    geriau parasykit kas ka esat girdeje apie uzvedimus saltu oru, pvz mano ritualas:
    1. pasuku rakteli, ijungiu sviesas, tipo taip akumas pasiruosia apkrovai, tada uzvedineju;
    2. aisku uzvedinejant isminu sankaba (lengviau starteriui prasukt);
    3. pries pajudant pajungineju pavaras, kad susiteptu (nu tipo per visas pereinu);
    4. stengiuos prisipilti pilna baka.
    Nors jau senokai turejau bedu su uzvedimu, bet iprociai like nuo lavonelio bvn 730 (1988 m) su automatine deze, daro savo. Pliam jei is pirmo karto nepagaudavo (prie kokiu -15) tai budavo dafiga problemu, automato neuzstumsi :( .
    p.s. aj dar dujininkams patarimas, jei pamirse uzvedinejot ant duju ir neuzsivede reikia reduktoriu ir ortaki apipilti karstu vandeniu, nes temperatura ir taip zema, ir dar dujos besiplesdamos atsala finale ortakis is vidaus apsala.

2.1 duodi padirbti varikliu su isminta sankaba 30s
    2.2 -20C duodu pasilti varikliui 5-10min (greiciu deze neutralioje pad). Reikia butinai duoti padirbti greiciu dezei, pajungineti begius. Yra buve atveju kad jos uzsala ir ijungus 1 begi ir pajudejus- luzdavo detales viduje prisalusios, bet cia jau kai zemiau -20C buna.
    Celica ZZT231
    Yamaha FZS600 Fazer