Numatomos greičio matuoklių vietos visoje Lietuvoje
Autorius: Jaunius
Jaunius 2008-08-05 15:14:05
7'gen, '00 Miestas:VilniusParašė žinučių: 271Zymorphic raše:
Juk yra internete filmukas, kaip M.Juskauskas papraso pristatyti daugiau irodymu, nei fenas... Mentai uzsiparina ir patys pabega
nu tas tai savo teisemis (ir netik) piktnaudziajanti persona..girdejau, kad gerokai nuskausmintas neperseniausiai buvo
visi pliusai turi savo minusų..
eddie_gt4 2008-08-05 15:15:35
1990 Toyota Celica turbo 4WD (ST185) Miestas:VilniusParašė žinučių: 4097Jaunius raše:
Zymorphic raše:
Juk yra internete filmukas, kaip M.Juskauskas papraso pristatyti daugiau irodymu, nei fenas... Mentai uzsiparina ir patys pabega
nu tas tai savo teisemis (ir netik) piktnaudziajanti persona..girdejau, kad gerokai nuskausmintas neperseniausiai buvo
o konkreciau galima?
stock'in'fanas © by Sheikhas
fleimmeisteris © by hedo
Zymorphic 2008-08-05 15:57:50
Celica 1ZZ-FE Miestas:VilniusParašė žinučių: 172eddie_gt4 raše:
Jaunius raše:
Zymorphic raše:
o konkreciau galima?
Tikslesnes info nezinau, bet girdejau, kad buvo sumustas..............Jaunius 2008-08-05 16:01:05
7'gen, '00 Miestas:VilniusParašė žinučių: 271Zymorphic raše:
Tikslesnes info nezinau, bet girdejau, kad buvo sumustas...
ai, tai neidomu, galvojau kad "paslydo" kazkurioj vietoj su ATPK interpretacija
visi pliusai turi savo minusų..
Polis 2008-08-06 01:44:13
Celica 1ZZ-FE Miestas:Is toli Cork, - KaunasParašė žinučių: 87Ten tas golfas tai daznai ganos, mane pernai gerai nuciupes buvo ant to 70 zenklo kur pro mega link garlevos, as girdejau kad ten ne tik golfas bet dar ir audi kartais pralekia
egis01 raše:
šindi ryte tik įvažiavus į šilainius (nuo autostrados) 3 golfas sidabrinis, 5 duru, visais tamsitais langais, be skyriamųjų ženkų, tik iš grotelių mirgalkės sumirksėjo ir sustabdė tokia moteriškę. Numerio tik raides isiminiau DEF du policajai važiavo...
linasser 2008-08-06 12:20:46
carina'96 1.8, civic'96 1.4 Miestas:KaunasParašė žinučių: 329zaibacas raše:
kiek zinau kaune 3 daba ju 2 liko vienas auostradoj (buvo) vienas taikos pr. at sankrizos o kitas centre ant sankrizos prie laisves (skalsos)
kas daugiau zino?
Kurioj ten vietoj prie skalsos?
aš ten visada nuo kalno nueinu >80, nieko nemačiau. Aną dieną į Jonavą lėkiau, tai mačiau nuo Kuano 28km stovi naujas aparatas, bet nefotkino, aš jį už tai nufotkinau
7a-fe lean burn (dujos)
Celica ST182 Miestas:Kaunas Parašė žinučių: 923linasser raše:
zaibacas raše:
kiek zinau kaune 3 daba ju 2 liko vienas auostradoj (buvo) vienas taikos pr. at sankrizos o kitas centre ant sankrizos prie laisves (skalsos)
kas daugiau zino?
Kurioj ten vietoj prie skalsos?
aš ten visada nuo kalno nueinu >80, nieko nemačiau. Aną dieną į Jonavą lėkiau, tai mačiau nuo Kuano 28km stovi naujas aparatas, bet nefotkino, aš jį už tai nufotkinau
Vakar buvau Jonavoj tai ten yra maždaug toj vietoj nudavažiavus Jnv kai nusileidi nuo kalno ir paskui dar šiek tiek pavažiuoji ir ten posukis į Šveicarkę. Ten tai neblogoj vietoj sumastė padaryt. Anksčiau buvau mėgėjas nuo to kalno kartais ir kokius 140-150 užlenkt, vakar 120 nuo kalno važiavau ir tik paskui žiūriu inkilas - a job tvoju mat`
Tuning
`fanas © by BullDozeRjarik 2008-08-06 21:31:39
ex. 5gen. 2.0 GTi '90 Miestas:VilniusParašė žinučių: 4259As tik nesuprantu ant kokio, atsiprasau, durnumo turi buti teisininkai kad nesuprastu 5 klases matematikos bei fizikos paprasciausiu desniu? Jeigu tai, kad kunas 100km iveike per 1h dar nera FAKTAS, kad jis vaziavo minimum 100km/h greiciu, tai as tyliu....
Beje prie to pacio: tarkim greicio rekordai irgi nera fiksuojami kokiais fenais ar pan viename taske, o imamas starto laikas, finiso laikas ir skaiciuojamas vidutinis greitis. Taigi si greicio fiksavimo metodika turetu buti laikytina dar tikslesne negu inkilu.zycha 2008-08-07 09:25:35
7gen, GT-S Miestas:Vilnius-IgnalinaParašė žinučių: 3541vakar pralekiau pro 4 greicio matuoklius specialiai +30km/h ir nei vienas nesuveike
Zinoma, kad ne su masina
Celica ZZT231
Yamaha FZS600 Fazershazo 2008-08-07 09:31:15
ZZT-230 Miestas:VilniusParašė žinučių: 1064Taigi veikia tik gal kokie 3 Vilniaus mieste ir jų vietos pastoviai keičiamos..