Naujoji celica - dar viena ideja
Autorius: Edgaras
Edgaras 2008-02-27 22:32:17
bastardalized camry Miestas:VilniusParašė žinučių: 227Kadangi paplepekim skiltis, tai...
ideja kokia galetu buti naujoji celica:
So my friend happened to make a comment about this subject the other night. and said basically do not be surprised if the rest of the world get the tC badged under the celica nameplate. This new car would be slightly larger and compete with the 2.5 altima coupe.
saltinis: YSTC forums
ta pati ideja:
Predecessor Toyota Celica
saltinis: tC wiki
It gets a little bit worse before it gets a little less better.

spanguole 2008-02-27 22:46:00
Toyota Celica Miestas:UkmergeParašė žinučių: 171Taigi, kad primena ferrari is pirmo zvilgsnio
Niekaip nesuprantu, kodel auto, kuri turi savo varda ir veida norima paversti i kazka panasia - tas pat, kaip naujieji subarikai...sugadinti
cia tik mano nuomone
Moterys moka dziaugtis net ir menkiausiomis smulkmenomis, pavyzdziui, riesuto dydzio deimantuku...
Gytis 2008-02-28 01:03:25
ZZT231 GT-S Miestas:VilniusParašė žinučių: 900tai kad jau matyta labai seniai sita fotke.. BullDozeR 2008-02-28 09:46:21
Celica ST182 Miestas:Kaunas Parašė žinučių: 769"The Scion tC is generally considered Toyota's successor to the Celica"... Kažkas dar šitą daiktą drįsta vadint "successor", čia ne successor o ugly piece of shit su 2.4L 161 hp ... Tiuning`fanas © by BullDozeR
hedo 2008-02-28 09:55:02
7gen 1ZZFE '00 Miestas:VatikanasParašė žinučių: 1437IMHO labai baisi nera, tiesiog tokia kasdieniska, kuriu pilnos gatves. truputi išraiškingumo toyota pagailejo. Taciau paziurekit i kaina "base MSRP of US$16,715 for the 2006 model" - uz 37 KLt as tokia pirkciau. tai yra mano nuomone, kuri gali nesutapti su Jusu nuomone. As tikrai jos nepersu ir neprasau ja aklai vadovautis. Darykite ka norite ir kaip norite! Copyright by milZinas©2006egis01 2008-02-28 10:05:48
celica 1995 st Miestas:Pasvalys-KaunasParašė žinučių: 346o aš nepirkčiau nes priekinės lempos į naujų žopelių panašios
, beto celica, mano manimu, negali būti tiesiog kasdieniškas automobilis, kurių pilnos gatvės...Šito moterys niekada nesupras...hedo 2008-02-28 10:41:31
7gen 1ZZFE '00 Miestas:VatikanasParašė žinučių: 1437egis01, paziurek ka LT gali nupirkti NAUJO uz <40 KLt. ? tik super maza kibiriuka, aisku Lietuvoj tokios kainos ir nebutu, taciau sios masinos arkliukas buvo kaina ir 1/2 b isvaizda. Toyota net savo zenkla pagailejo det. tai yra mano nuomone, kuri gali nesutapti su Jusu nuomone. As tikrai jos nepersu ir neprasau ja aklai vadovautis. Darykite ka norite ir kaip norite! Copyright by milZinas©2006Edgaras 2008-02-28 18:23:42
bastardalized camry Miestas:VilniusParašė žinučių: 227noriu papriestaraut masinos kasdieniskumui. ar daug matot celicu? Ne. Eclipsu? Ne. tC? Ne. ji sunkiai taps masina, kuriu gatvese bus daug! musu tauta - praktiskumo isikunijimas, tikriausiai net garbe turet uzrasa ant pirkiniu maiselio (Norfa), masinos (nauji VW Passat).
hedo, kokie gi jau baisus minusai masinos (be visu stereotipu, jog tai pigus kupe?), kad neturi net toyotos zenkliuko?It gets a little bit worse before it gets a little less better.

ViR2 2008-02-28 20:04:16
Toyota Supra Miestas:KaunasParašė žinučių: 3372Edgarai, nevertink to kas lievuoj prieinama, ir to kas skirta net visai ne europos rinkai
Butu su tokiom kainom TC europoj, tai ju dabar butu pilna taip, kaip dabar yra su VW Polo
O amerika megsta visokias keistas ir pigias cupe. Kaip pvz Mitsubishi Mirage, Celica Coupe, Civic Coupe ir pan
'06 Toyota AYGO
'90 Toyota Supra (parduodama)
'65 Porsche 911
www.hpaddict.eu
Edgaras 2008-02-28 20:44:05
bastardalized camry Miestas:VilniusParašė žinučių: 227sutinku su tavo nuomone ViR2, bet nemanau kad reiktu i suns dienas deti masinas, kurios, mano nuomone, isties neblogos ir mazai populiarios pas mus (nors populiarios JAV). Net ir turint omenyje, jog tC - amerikos rinkos produktas, prastesne masina del to netampa..
aj, del tC tai blevyzgojimai, kiekvieno nuomone skirtinga ir niekas nenugales...
It gets a little bit worse before it gets a little less better.