Prisijungimas

Registruokis

Perku magiuka, Gal kas tame nusimano?

Autorius: Isjunges_Tel

• Isjunges_Tel 2006-10-25 08:57:29
    Isjunges_Tel avataras Audi TT T-Q Miestas:Alytus-VilniusParašė žinučių: 357 As biski sioje srityje zalias. Taigi, galvoju pirkt maga. Pasirenges pakloti +- 600 lt. Noreciau kad viskas butu, kaip mp3 cd grafikos ir distancinis. Gal kas zinot kas kazka gero parduoda? Gal zinot i kurias firmas ziureti i kurias ne? Labai aciu is anksto ! :)
    Tikras kaifas - kai gali sau leisti vaziuoti letai...

+37069874080
  • hannibal 2006-10-25 09:13:52
    hannibal avataras Toyota Celica Miestas:KaunasParašė žinučių: 139 Nu as siek teik zinau sitoj srity nes megejas maga keisti kas du menesius :) ) siuo metu kaip tik turiu magiuka atitinkanti tavo kriterijus JVC KD-SH9101. http://images.google.lt/images?hl=lt&q=JVC%20KD-SH9101&btnG=Google+Paie%C5%A1ka&sa=N&tab=wiAtidaryti naujame lange

Tai va palaiko visus formatus,elektra vartosi,ispudinga grafika+ gali isikelti savo foto ar animacija susikures siuo metu ant ekrano juda mano mergaite :) )) magas gaves Eisa apdovanojima uz garso kokybe labai daug galimybiu su garso reguliavimu ir milijonas kt navarotu ... gerai nusiderejes kaip tik mokejau 600lt.O uz tokia kaina tai nemazai galima patart daug geru variantu Alpine(tiesa tik aisku be grafikos) jvc 9 klases yar nemazai,pionierius va pvz Pioneer deh-p7400mp su grafika bet man jis asmeniskai pasenes modelis.siaip pats apsizek kokiam autopliuse issirink kelis modelius ...pats zinau kada kenwood tikrai nepirkciau galbut net i sony neziureciau....
    Simply homer...
  • tomykas 2006-10-25 10:04:07
    tomykas avataras EX 5gen GT-i Celica '05 Tuscani Elisa D '05 Nissan Skyline 350GT (V35) Miestas:KaunasParašė žinučių: 1865 jo sitas neblogas :)
  • jarik 2006-10-25 10:12:06
    jarik avataras ex. 5gen. 2.0 GTi '90 Miestas:VilniusParašė žinučių: 4238 :D pries savaite verkei kad pacukai vis ka nors sugadina, pavogia ir pan. o daba pats juos ir palaikai... knockout

PS. Siaip as uz tokius pinigus paieskociau NAUJO Alpine, neatsimenu dabar skaiciuku, bet yra ten vienas ar du modeliai uz apie 700lt. Paieskojes per skelbimus rastum zmones kurie veza juos is uzsienio pigiau, ir turetum NEVOGTA daikta :)

PPS. Dar girdejau naujam elektromerkete akropoly lygtai neblogas pasirinkimas ir kainos auto aparaturai.

Bet koks automobilis gali tarnauti visa gyvenima, svarbu vaziuoti pakankamai greitai...
  • DemidKA 2006-10-25 13:24:22
    mazda 323.... Miestas:VilniusParašė žinučių: 997 Vilniuj ukmerges.... hz koks.. jeigu vaziuoti is akropolio i fabijoniskiu puse tai pravaziuoti BMS parduotuve ir biski toliau is kaires puses matysi plakata ALPINE dideli nedavaziuojant acuros.. as ten nusipirkau nauja maga uz 625 lt, viskas jame gerai bet kazkodeltai koloneles kurie per stiprintuva jungiasi "musa" kai ijungiu arba pvz uzvedu masina... tai uzvedu.. poto ijungiu stiplriaka ir tada gerai. o kodel taip nzn.... Ten kainuoja daugiau (~650)bet per agenta pigiau ~625 Lt jeigu domina galiu duoti numeriuka.
  • Marciokas 2006-10-25 14:14:40
    Marciokas avataras Celica GTi 2.0 Miestas:Vilnius-KaunasParašė žinučių: 405 o ka manot apie BLAUPUNKT'us?
  • hedo 2006-10-25 14:24:12
    hedo avataras 7gen 1ZZFE '00 Miestas:VatikanasParašė žinučių: 1469 turejau blaupunkta, patiko valdymas, nustatymu galimybes. Garso kokybe sunku vertinti, nes sistemele buvo pusiau stokine. Jei neplanuoji siekti kazkokios nerealios kokybes visai neblogi magai.

p.s. modelis berods orlando cd72.
    p.s.s. kas nori delfinu, panos fotkiu ir pan. dalyku tai BP to neturi :D .
    tai yra mano nuomone, kuri gali nesutapti su Jusu nuomone. As tikrai jos nepersu ir neprasau ja aklai vadovautis. Darykite ka norite ir kaip norite! Copyright by milZinas©2006
  • hannibal 2006-10-25 15:01:28
    hannibal avataras Toyota Celica Miestas:KaunasParašė žinučių: 139 Uz tokius pinigus Naujo Alpine.nu duodat optimistai nebent koks Zemos klases alpine maciau topo centre bet tai tokio mago tai neimciau kas is to kad naujas jei tuscias nu cia pagal kikevieno poreikius o va uz 700 gali paimt geros bukles Alpine CDA 9812 RB.ir nereikai cai sapaliojimu apie vagiu palaikyma palaikai ar ne tu juos tai nikes nesikeite ir nesikeis visada buvo padevetu magu rinka ir bus kaip ir daugelio kt dalyku.
    Blaupunktu esu turejes nuo 3 iki 7 klases tikrai neblogi magai nu aisku jei jau nebutina grafika didziausias pliusa kad visiskai islaiko atminty isemus tas lietuvoj tikrai pravercia.bet jei imciau tai tik 7 klases nu dar is bedos 5.pvz Blaupunkt Los Angeles mp74.Ir dar apie Alpine blemba pripazystu kad garso kokybe tikrai alpinos gera nu bet taip uzpisa moket vien uz varda + 200 lt.absurdiska.kainu ir galimybiu santykiu Tai kitos firmos tikrai zymiai lenkia alpine.Ir klausimas ar Isjunges tel butina grafika nes tai l apriboja pasirinkima.
    Simply homer...
  • jarik 2006-10-25 15:09:26
    jarik avataras ex. 5gen. 2.0 GTi '90 Miestas:VilniusParašė žinučių: 4238 hannibal - ta rinka egzistuos tik tol, kol zmoniu mentalitetas bus kaip tavo - "Juk ne is manes pavoge" :fu: deja vienintelis dalykas kuris siuo metu ta poziuri, mano manymu, siek tiek keicia (aisku ne faktas) tai, kad daug tokiu zmoniu isvaziuoja i uzsieni ( gaila man tu anglu - gyveno sau gerai, o daba privaziuoja visuokiu arabu ir pan....)

Bet koks automobilis gali tarnauti visa gyvenima, svarbu vaziuoti pakankamai greitai...
  • DemidKA 2006-10-25 15:28:13
    mazda 323.... Miestas:VilniusParašė žinučių: 997 Mano alpine nauja 1m. garantija.. grazus apsvietimas rds,mp3, subo valdymas, radijas nerealiai gerai ima, aisku kad yra skip system kompaktams ir garsas irgi nerealus.. 625 Lt :)
    Esu vlniuj tai galiu parodyti jei ka... =]