Prisijungimas

Registruokis

Perku magiuka, Gal kas tame nusimano?

Autorius: Isjunges_Tel

• hannibal 2006-10-25 15:51:26
    hannibal avataras Toyota Celica Miestas:KaunasParašė žinučių: 139 ai jarik gal nesivelaim i beprasmes diskusijas ir nenukrypstam nuo temos...gi nepalaikau as tu vagiu ir t.t. nu bet kas cia blogo pirkt ta maga ne nauja is turgaus ar is sklebimu ar is uzsienio atvezta...as kai perku nauja maga tai apziuriu skelbimus po to turgu ir kur randu kas man tinka ten ir perku o is kur tas magas atsirado tai visiskai po... juk kiekvienas skelbimuose magas tiek pat gali buti vogtas kaip ir turgui. o del uzsienuio esu ten pabuvojes nemazai ir kultura pavydetina mums bet zinai kai mes uzdirbsim tiek kiek anglai tai tada visi naujus pirksim po 2000lt o dbr.....nu vienu zodziu toliau apie magus DEMIDKA koks tos alpines modelis parasyk ......:)
    Simply homer...
  • Robas 2006-10-25 15:54:05
    Robas avataras Subaru & ST 162 Miestas:VilniusParašė žinučių: 185 elektromarkte pirkau pavasari JVC KD-G722 ~700 LTL
    galiu ramia galva rekomenduot, groja gerai, dar geras pliusas USB atmintine ikisht galima iki 4GB... kompaktais visai nesinaudoju, bardachiokas tushcias :) didelis pliusas
    Subaru Forester 2.5 A/T- darbui
    ST 162 A/T - atsarginė/malonumui
    ST 162 M/T - under construction
    GT Agressor 2.0 - aktyviam laisvalaikiui - dviratis RWD žvėris
  • DemidKA 2006-10-25 15:54:52
    mazda 323.... Miestas:VilniusParašė žinučių: 998 Emm..darbe dabar.... tai vakare arba rytoj kai darbe busiu parasysiu atnesiu knygute ten viskas parasyta namuose guli))
  • hannibal 2006-10-25 15:57:48
    hannibal avataras Toyota Celica Miestas:KaunasParašė žinučių: 139 Jo as turejau JVC KD G612...irgi patiko neblogas magiukas buvo pirkau kiek atsimenu uz 500lt is uzsienio parvesta visikai nauja su pilnu komplektu.
    Simply homer...
  • DemidKA 2006-10-26 08:43:43
    mazda 323.... Miestas:VilniusParašė žinučių: 998 Nu tai va...

ALPINE CDE-9848RB pas mane tai toks diena atrodo melynas, nakti geltonas nes matosi apsvietimas..
    Nu ta va pagrindiniai pliusai
    Radio Max Tune Pro (ima gerai radijas)
    Cd|MP3 - Pas mane groja CD-RW mp3 super )
    RDS - rodo radijos pavadinima, jeigu cd dainos pavadinima..
    Del nustatymu Adjusting bass\treble\balance (between left and right)\Fader (between front and Rear), bass control

Vienintelis minusas kad liginant su sony kuris pas mane buvo (200lt is ranku) tai kazkodeltai "pramusa" koloneles kurios dirba per stipriaka tai nemalonu(Pas mane stipriakas jungiasi atskirai, tai jeigu jungti stipriaka, o poto maga tai musa, kaip kai kompa ijungi koloneles kai kraunasi windowsas bet daug garsiau, viskas gerai kai ijungi maga, poto stipreka, bet vistiek kai uzvedi masina viskas issijungia juk, tada "pramusa" koloneles :( tai reikia isjungti stipreka isanksto poto ijungti tai biesina) ir manau kad koloneles gadinosi, kai buvo sony buvo viskas normaliai. Bet galbut jei bus kitas stipriakas viskas bus ok hz...O garsas tai lyginant su sony tai kaip naujus kolonelius isigijau.

P.S. aisku uz tokia kaina geriau butu pirkti is ranku butu siek tiek geresnis arba tas pats sitas bet ~ 150 lt pigiau.. bet cia nereikia ziureti, ir yra garantija tai galva neskauda tame +.. o rinktis tau.
  • jarik 2006-10-26 10:56:26
    jarik avataras 5gen. 2.0 GTi '90 Miestas:VilniusParašė žinučių: 4078 demidka - zinok ir pas mane tas pats sh taip

Bet koks automobilis gali tarnauti visa gyvenima, svarbu vaziuoti pakankamai greitai...
  • hannibal 2006-10-26 11:07:04
    hannibal avataras Toyota Celica Miestas:KaunasParašė žinučių: 139 Toki pliusai kokius isvardinai tai yra kiekvienam mage uz 200- 300 lt.nieko magas bet uz tiokia kaina tai....
    Simply homer...
  • DemidKA 2006-10-26 13:03:21
    mazda 323.... Miestas:VilniusParašė žinučių: 998 hanibal nu paro man maga uz 200-300 lt su gera garso kokybe, grazu apsvietimu, visiskai nauja ir su garantija? nekaltas
    O jeigu pirkai is ranku dar neaisku kas jame yra gali kazkas neveikti pvz CD-ROMo praslidimas ir pan.. rizika yra, nu tai kas moka ziureti, turi daug laiko sedeti skelbimose tai aisku tegul ima is ranku.
  • hannibal 2006-10-26 13:17:43
    hannibal avataras Toyota Celica Miestas:KaunasParašė žinučių: 139 as nesakau kad tas magas blogas tik juokingai man pasirode tie pliusai tavo.RDS ir t.t visa tai buvo jau pries kristau amziu.Anyway jei tau nereikai visu imandrybiu grafiku .DAB,ir t.t. tai magas tau super.
    Simply homer...
  • hannibal 2006-10-26 13:25:20
    hannibal avataras Toyota Celica Miestas:KaunasParašė žinučių: 139 tu vis kartoji visiskai nauja ir su garantija nu NAKER jie reikalinga pasiimi maga mazai deveta idealios bukles apsiziuri ar viskas veikia ir psio.Nei tau tos garantijos per metus prireiks nei ka pagalvok.Tavo pasirinkimas ar pirkti nauja is kokio topo centro ir moket uz ji didelius pinigus ar imt is skelbimu ar dar kur .Ka tu vien uz ta garantija moki 700 uz 450 verta maga.Zinok todel ir skelbumuose pilna beveik nauju magu ir dar su garantijom nes zmones nusiperka is pradziu ir po menesio jau parduoda.NU ir dar pasikartosiu cia kiekvieno pasirinkimo laisve.
    Simply homer...