Parduodame Toyota Celica 1995m. 2.0 Twin Cam 16V
Autorius: oSourceM
macaule 2007-02-15 23:05:27 Toyota Celica 2,0 GTi Miestas:VilniusParašė žinučių: 40 Nieko ten tie turkai neatsukineja. Jiem visai neaktualu. Jie vistiek parduos uz tiek pat masina ar su 100000km ar su 300000km. Labai nezenkliai kaina skirsis pas juos. O tada jau kas nuperka, tai tu rupestis ir buna atsukti. Jei lietuviai perleidzia masina kazaxam, tai irgi px su atsukimu. Galima neatsukinet, nes kazaxai pas save jau kiek nori atsisuka. Su vienu kazaxu pusiau pazystamu kalbejau, tai sako jie kokiam antram golfui supuvusiam ir suplerusiam atsuka iki kokiu 70000km ir sako ten vietiniai pilnai pasitiki ir tiki, kad rida tikra. As tai ciut neapsimyzau, kai jis man pasakojo is juoko
. Bet ten zmones kazkaip pasitiki vieni kitais ir t.t.~~~~~~~~~~~~~~~~~~aparaturscikas 2007-02-15 23:50:50
Celica 6gen Miestas:KedainiaiParašė žinučių: 1005o paklausk broliu lietuviu kaip jie pardavineja kazacham masinas.. tai ne taip dar mysi is juoko
Kuo daugiau dirbi prie tiuningo, tuo labiau patinka Stockas...
Mail: aparatursikas@yahoo.com
tel: +37060207492
macaule 2007-02-16 02:33:48 Toyota Celica 2,0 GTi Miestas:VilniusParašė žinučių: 40 Zinau. Siaip ant kazaxu tai niex neturi laiko atsukinet tiem kibiram. Labai maza dalis atsukineja...
Beje, maciau kai vienas veikejas prie mano akiu renuskej 19 (ne kazaxams) su atsuktuvu tiesiog per prievarta suko. Visokie dantuku traskejimai girdejosi. Zinoma kai surinko, tai spidas neveike, bet jam svarbu kad atsuko. Blemba, pagailo man savo JVC mago, kuri nesiau rankose svieziai pavoges
. Tai buciau kaip vozes jam uz tokius dalykus per macaule blyn
~~~~~~~~~~~~~~~~~~