Prisijungimas

Registruokis

PARDUODU: 7th Celica lambo door kit (bolt-on)

Autorius: aidelizz

• aidelizz 2008-05-20 14:55:51
    aidelizz avataras 7gen. VVTL-i Miestas:Vilnius-PanevezysParašė žinučių: 429 Taigi parduodu pakeliamu duru lankstu komplekta. Pritaikyti butent celica 00-05 todel nereikia nieko grezti. Yra pilnas ikomplektas su visais varztais ir laidu prailginimais (nors kai buvau isidejes laidai celicoj pakankamai ir taip ilgi). Jei pas jus nusiima priekiniai sparnai normaliai tai tada instalkiacija labai greita ir paprasta... pas mane sparnai sujungti su slenksciais todel buvo pragaras ta viena idet ir gaunasi lauzymas masinos. As asmeniskai pabandziau viena puse isidet tai man nepatiko (pas mane ir taip durys be rankenu tai atidarinet reikia uz apacios pagavus :) ), be to kaip sakiau montavimas pas mane problematiskas nenoriu plesyt savo veilside :) . Taigi parduodu uz 800lt. Kaip ir sakiau viskas nauja, buvo vieni lankstai sumontuoti ir po to vel isimti. Angliskas aprasymas:
    - Complete BOLT ON KITs Made for your car
    - Designed for direct fit & quick install
    - No cutting (most inner fenders need to be rolled)
    - No welding and drilling
    - No painting nor Re-painting
    - No leaking (doors close and seal like factory)
    - Complete reversible installation
    - 100% CNC machined stainless steel construction
    - Lifetime show quality finish
    - Paintable
    - Maintains factory safety, accessories & function
    - Doors continue to utilize OEM latches & accessories
    - Actual Lambo Door kit x 2 ( Left & Right Hinges )
    - Heavy Duty 650lb Gas Struts X 2

Tai jei ka sudomino kreipkites, siaip gyvenu as kaip zinot vilniuj, kartais bunu panevezyje.
    +37062013990
    Proud to drive Celica!
    ________
    Mano buvusioji:
    www.cardomain.com/ride/647427
  • aidelizz 2008-05-20 15:01:57
    aidelizz avataras 7gen. VVTL-i Miestas:Vilnius-PanevezysParašė žinučių: 429 Kelios nuotraukos:
    http://www.celica-klubas.com/galerija/404.htmlAtidaryti naujame lange

Beja kita pirkau JAV ir pats parsiveziau tai ir parduodu uz savikaina nes siuntimas nieko nekainavo o paciam nelabai jo ir bereikia :) ir taip mano masina nebaisiai praktiska yra :)
    Proud to drive Celica!
    ________
    Mano buvusioji:
    www.cardomain.com/ride/647427
  • getitpoppin 2008-05-20 16:02:28
    getitpoppin avataras Celica Miestas:klaipedaParašė žinučių: 148 keik mazdaug montavimas kainuotu ?
    bad boys for life ...
  • shazo 2008-05-20 16:04:43
    shazo avataras ZZT-230 Miestas:VilniusParašė žinučių: 1065 Kaip supratau, tai sumontuoti ten yra paprasta kaip du pirštus apmy.. .)
  • getitpoppin 2008-05-20 16:10:04
    getitpoppin avataras Celica Miestas:klaipedaParašė žinučių: 148
    shazo raše:
    Kaip supratau, tai sumontuoti ten yra paprasta kaip du pirštus apmy.. .)

nu zinai vieniems paprasta kitiems ne :) aisQ jei tik 3 varztus tereikia prisukti- tai ir paciam galima. Palyginimas man patiko :D DD
    bad boys for life ...
  • shazo 2008-05-20 16:11:29
    shazo avataras ZZT-230 Miestas:VilniusParašė žinučių: 1065 Na, kiek fotkes pažiūrėt, tai atrodo nieko sudėtingo, o dar jei sako, kad viskas tinka iškart..
  • zhigan_limon 2008-05-20 16:13:44
    zhigan_limon avataras MR2 Turbo. Celica. Soarer Miestas:VilniusParašė žinučių: 2271 jau sims jauciu pirks :D
    Top of the range ;)

Today, Tomorrow, Toyota
    Lexus - Future

JDM Toyota MR2 Turbo 92
    JDM Toyota Soarer 92
    Toyota Celica 90
  • getitpoppin 2008-05-20 16:18:50
    getitpoppin avataras Celica Miestas:klaipedaParašė žinučių: 148
    zhigan_limon raše:
    jau sims jauciu pirks :D

pats pajimciau, bet wa reikia volvo s60 parduoti, nes litu dabar nera :) )
    bad boys for life ...
  • shazo 2008-05-20 16:34:59
    shazo avataras ZZT-230 Miestas:VilniusParašė žinučių: 1065 Mane jau kolegos atkalbėjo nuo pirkimo.. :) Pirma norėjos pajamti.. :D
  • zhigan_limon 2008-05-20 16:41:48
    zhigan_limon avataras MR2 Turbo. Celica. Soarer Miestas:VilniusParašė žinučių: 2271 seip nepraktistas dalykas. bet i emera noreciau :D
    Top of the range ;)

Today, Tomorrow, Toyota
    Lexus - Future

JDM Toyota MR2 Turbo 92
    JDM Toyota Soarer 92
    Toyota Celica 90