Ispudinga naujiena, taupom kura!
Autorius: DemidKA
aklasis 2008-07-13 02:00:45
ex SW20 '90 Miestas: Vilnius/KaunasParašė žinučių: 1810nu gal jau baikim tas nesamones...
jei tai butu stebuklinga - ne viena ir ne dvi masinos lakstytu naujos su tokiais devaisais...H Civic 1,5 vtec-e daily carMaris 2008-07-13 03:20:22
Toyota Celica 7gen Miestas:NewryParašė žinučių: 29
o sita visa tema kartais turejo buti ne temoje "humoro kampelis"?
Sitas tekstas ypac patiko
DemidKA raše:Zinau, kad mano senelio kaimynas Rusijoje 1945 metais sugalvojo traktoriu tik vandeniu varomu, kuris kazkaip vandens formule buria i 2 atskiras molekulias H2 ir o. Pili vandeni, o masina naudoja H2 ir ispucia 02 bet kodel tai neisejo i rinka nezinau
Sheikhas 2008-07-13 16:55:28
5gen/st185/turbo 4wd Miestas:IgnalinaParašė žinučių: 4020
sorry www.ispudingai.lt
Celica turbo4WD GT-FOUR '90/'93 CarlosSainz limited edition by SheikhasPolis 2008-07-13 18:16:10
Celica 1ZZ-FE Miestas:Is toli Cork, - KaunasParašė žinučių: 88
nu jo be komentaru
p.s ispudingaiexquo 2008-07-13 18:26:41
Toyota Celica Miestas:Kaunas-VilniusParašė žinučių: 105Na kazkaip man keista, kad deguoni ispucia.. Ji skaip ir sprogus http://www.videosift.com/video/Brainiac-Balloon-filled-with-OxygenMicrowaveBOOM
Gal ik bande kazka, aisku vandenilis puiki varomoji jega, bet ismetamosios dujos neturetu buti o2
DemidKA raše:
Cia kazkokia instaliacija
nebandziau, nedariau, nieko pasakyti negaliu
Zinau, kad mano senelio kaimynas Rusijoje 1945 metais sugalvojo traktoriu tik vandeniu varomu, kuris kazkaip vandens formule buria i 2 atskiras molekulias H2 ir o. Pili vandeni, o masina naudoja H2 ir ispucia 02 bet kodel tai neisejo i rinka nezinau .. gmm o dabar glvoju kad gal tai ir yra tas vandens variklis ir cia nera kur juoktis matau cia HHO vamzdis kazkoks eina
Vienzo prasau JUMS pasidometi ndelto ir egzistuoja visokie fizikai chimikai kurie tokius dalykus isradineja. Naftos imperia didele ir jai neapsimoka kazkam duoti savo dalies rinkos
Edvatronas 2008-07-13 23:46:11
CS Miestas:VilniusParašė žinučių: 1159exquo raše:
Na kazkaip man keista, kad deguoni ispucia.. Ji skaip ir sprogus http://www.videosift.com/video/Brainiac-Balloon-filled-with-OxygenMicrowaveBOOM
Gal ik bande kazka, aisku vandenilis puiki varomoji jega, bet ismetamosios dujos neturetu buti o2
DemidKA raše:
Cia kazkokia instaliacija
nebandziau, nedariau, nieko pasakyti negaliu
Zinau, kad mano senelio kaimynas Rusijoje 1945 metais sugalvojo traktoriu tik vandeniu varomu, kuris kazkaip vandens formule buria i 2 atskiras molekulias H2 ir o. Pili vandeni, o masina naudoja H2 ir ispucia 02 bet kodel tai neisejo i rinka nezinau .. gmm o dabar glvoju kad gal tai ir yra tas vandens variklis ir cia nera kur juoktis matau cia HHO vamzdis kazkoks eina
Vienzo prasau JUMS pasidometi ndelto ir egzistuoja visokie fizikai chimikai kurie tokius dalykus isradineja. Naftos imperia didele ir jai neapsimoka kazkam duoti savo dalies rinkos
Ismetamos ne dujos O2, o paprastas vanduo... H2O...Gyvenimas prasideda nuo 3000rpm...
linasser 2008-07-14 10:31:03
carina'96 1.8, civic'96 1.4 Miestas:KaunasParašė žinučių: 329DemidKA raše:
Atsirado priedas kurui is naftos sudeties, kuris mazina kuro sanaudas. Jis modifikuoja kura, sudarant katalizuojancia konversija.
Man įdomu, ar pats supranti ką rašai? Kas yra kuro modifikavimas ir katalizuojanti konversija?
Visa paslaptis: priedas "isskaido" kura, kuris po to sudega degimo kameroje pilnai, priedas nedidina oktaninio skaiciaus.
Kaip galima (ir kurioje vietoje) išskaidyti kurą? Be to kuras niekada nesudega pilnai. Varikliai ir taip sudegina kurą 98-99%
Kiek man teko skaityti, tas priedas sudaro katalizatoriaus plėvelę ant vidinių degimo kameros paviršių, dėl ko kuras lengviau sudega.
Antras dalykas internete nėra teigiamų bandymo rezultatų-kiek skaičiau, tai daugiausia sutaupė 4% trasoje
O tablečių registravime rašoma, kad jos reikalingos automobilių iki 1973m varikliams lengviau dirbti su bešviniu benzinu
testų rezultatai
7a-fe lean burn (dujos)
Celica 6 GT Miestas:KaunasParašė žinučių: 347Subaru klubas 
jei kazkam dar kyla noras
Past: 323f
Now: Celica 6 GTlinasser 2008-07-14 15:48:40
carina'96 1.8, civic'96 1.4 Miestas:KaunasParašė žinučių: 329Čia panašiai kaip švino tetraetilas-kuris pakelia oktaną, bet neekonomina nieko, tai čia panašus sh... tipo gerina degima, bet nieko daugiau neduoda. Permečiau savo dviejų metų kuro naudojimo sąrašus, tai po kiekvieno pylimo skiriasi sąnaudos apie 0,5l ir taip nuo 7,4 iki 9L dujų. Patiems pilant sunku rasti tą ekonomiją, nes priklauso ir vėjas ir oro temperatūra, važiavimo atstumas, kelio būklė, mašinos svoris, kolonėlė iš kurios piltas kuras ir t.t. 7a-fe lean burn (dujos)
e46&e30 Miestas:KaunasParašė žinučių: 1454Tas svinas tai gerulis, cia pries keleta metu tvarkant tevo garaza radom jo uzlepta is senai 10ltr
bacioka to tetraetil svino, sakiau kad atiduotu, buciau gal kokiem goncikam prastumes, bet nifiga nedave, kazkur padejo, sake per daug nuodingas
ir dar sake, kad jo gerai uzuoscius gali pimalius nukarti
[OO=(_)(_)=OO]& [OO==[][]==OO]
Tema uždaryta