Prisijungimas

Registruokis

Parduodu: Celica 95m dalimis

Autorius: random

• random 2008-09-24 10:45:47
    Citrus Miestas:VilniusParašė žinučių: 15 atnaujinu...
  • random 2008-11-16 01:19:26
    Citrus Miestas:VilniusParašė žinučių: 15 atnaujinu xebra :D senokai siam forume nebuvau...
    Krc prikolas: kazkoks debilas skambina(reguliariai karta-du per savaite) ir zinutes rasineja man, text tipo: kiek variklis kainuoja, kartu su deze ar atskirai...
    Jauciu forume jusu kazkoks ligonis uzsiveise, dar kart paskambins ar SMS imesiu jo tel cia i foruma jusu teismui :D
  • Lukis 2008-11-16 01:29:01
    Lukis avataras AT200 dalimis Miestas:Vilnius - KlaipedaParašė žinučių: 531 visdelto jis yra klientas :)

bet zinoma, kai raso SMS tai labai vaikiskai ir nerimtai atrodo, nes normalus pirkejas manau skambintu.

mane taip pat atakuoja SMS'ais... tikrai tai nervuoja.
  • Romeo07 2008-11-16 10:29:51
    Romeo07 avataras Toyota Celica Miestas:KaunasParašė žinučių: 846 Oba ir man tas pats. Ir kelinta karta. Klausia ar dazau dar ratuspavargęs , ar taisau masinas. Visai nesenai parase y skype tipo ar dar perdarau masinos vairus y kita puse. Likau nustebes sakau kur radai tokia info sako kazkokiam forume tipo neprisimena. Tai susidariau nuomone kad arba kazkas zaidzia arba kazkas yra idejes skelbima ir panaudojes mano kontaktus. Neturi ka veikti chebryte:E
    Tel nr:861513937
    Email: almantas.suk@gmail.com
  • aikiroolaz 2008-11-16 12:54:12
    aikiroolaz avataras Toyota Celica Miestas:VilniusParašė žinučių: 222
    Romeo07 raše:
    Oba ir man tas pats. Ir kelinta karta. Klausia ar dazau dar ratuspavargęs , ar taisau masinas. Visai nesenai parase y skype tipo ar dar perdarau masinos vairus y kita puse. Likau nustebes sakau kur radai tokia info sako kazkokiam forume tipo neprisimena. Tai susidariau nuomone kad arba kazkas zaidzia arba kazkas yra idejes skelbima ir panaudojes mano kontaktus. Neturi ka veikti chebryte:E

Tai tu paziurek is gerosios puses i tai :) atidaryk servisa, turesi klientu :D
  • random 2008-11-29 01:10:35
    Citrus Miestas:VilniusParašė žinučių: 15 atnaujinu... retai cia lankausi, jei ka rasykit darkos-eta-email.lt