Kitas dizainas >
Mūsų draugai :
Gmail paštasAtidaryti naujame lange
BMW E46Atidaryti naujame lange

Prisijungimas




Šiuo metu prisijungę vartotojai


    Dėmėsio! Paskutinė žinutė šioje temoje yra virš mėnesio senumo! Prieš atsakydami į temą dar kartą pagalvokite.

    Dujinė įranga ?!? kur ........???

    Kategorija: Celicos eksploatacija ir remonta

    Autorius: m

    Romeo07 Klubo narys 2007-08-24 18:46:26 (0)  
    ex celica 5gen GT-I Kaunas Žinučių forume: 1168
    italu kiek girdejau daug kas kratosi.
    Email: almantas.suk@gmail.com
    Skype: almantas835
    chibre 2007-08-24 18:57:25 (0)  
    vilnius Žinučių forume: 3
    na,kai pprofesionalus dujininkas galiu patvirtinti ,kda lenku iranga nera geresne uz italus,bet kazkiek tiesos tame yra: lenkai ,kurie bande sukurti savo kompiuteri (duju ipurskimo) liko be klientu ir pasitikejimo,nes kol jei ten eksperementavo,zmones kuriem atsibodo montuoti ju eksperimentinius kompus tiesiog kratesi nuo ju.pamenate,dar pries metus visi tik ir sake,kad lankishka iranga tai visishkas S* .O kitos lenku kontoros nusprende nekurti dviracio ir tiesiog pajeme ir nukopijavo viska is italu.Kai ka netgi pagerino ,kai ka supaprastino,tai su jais ir uzsimesge draugiste tarp dujininku,nes skundu del prastot kokybes kaip ir nera,programuoti irgi pakankamai neblogai galima,bei kaina isejo visai nebloga.Tai kad lenkai sio metu labai gerai pasiruose kovoti del vietos musu bei kitu saliu rinkoje.
    as pats asmenishkai visgi prei italishku linkes ,bet cia labiau matyt priprates ash prie ju ,nes tiek metu ti su italais tebedirbu,bet kaip alternativa pasirinkau keliu lenku gamintoju irangas,su kuriom problemu nelabai buna ir montuoju ir ja.Siaip rezultatu visai patenkintas.
    p.s. beje,kam reikia ,galiu sumontuoti uz tikrai gera kaina ;)
    duju montavimas,remontas
    ,pardavimas
    867709195
    Toredo 2007-08-25 18:57:15 (0)  
    Das Auto Vilnius Žinučių forume: 1108
    Gal galit patart? Nzn ka daryt, problema gal ne del duju. Papurskiau as tokio skyscio Wynss i isiurbimo kolektoriu (profilaktiskai), kad issivalytu visi ortakiai. Na ir po to purskimo ant benzo laiswos apsukos min 1500. Ant duju lyg ir normalios, bet riedant ir imetus laiswa begi gesta:( Nesuprantu kas galejo atsitikt, tewas ta pati skysti purske sawo masinai kai apsukos nesilaike, tai po dwieju purskimo wiskas normalizawosi, nesuprantu kodel man taip gawosi:E Ka tas skystis galejo pazeist?
    Today Tomorrow TOYOTA
    chibre 2007-08-25 20:58:03 (0)  
    vilnius Žinučių forume: 3

    siaip ,apsiurejus iskart pasakyciau kame reples,bet jei speliot reikia tai varinatai tokie: kazkur ora siurbia i kolektoriu (gal kokia zarnele neuzdejei),atidaryta droselio sklende (troselis uzkybo),arba uzstrygo laisvu apsuku vozhtuvas po praplovimo.
    Siaip tas wyns neturetu jokios zalos padaryti ,tai kad manau pats kazka uzkliudei.Apziurek viska atidziai.Jei nesurasi nieko -skambink.Privaziuosiu,paziuresim,,,
    duju montavimas,remontas
    ,pardavimas
    867709195
    Toredo 2007-08-25 20:59:36 (0)  
    Das Auto Vilnius Žinučių forume: 1108
    o kur tu pats dirbi, noreciau pats atvaziuot kada? parasayk pm
    ir man atrodo, kad kazkur ora gaudo, vaziuojant ant benzo ir ijungus laiswa apsukos kyla, o ant duju gesta
    Today Tomorrow TOYOTA