Dėmėsio! Paskutinė žinutė šioje temoje yra virš mėnesio senumo! Prieš atsakydami į temą dar kartą pagalvokite.
Sheikho Carlos Sainz'as
Kategorija: Foto galerija
Autorius: Sheikhas
| bubu | 2009-04-08 05:56:38 (0) |
| Žinučių forume: 1854 | Jo pas mane is 8 varztu tik vienas atsisuka |
|
Sheikhas
|
2009-04-08 06:03:41 (0) |
kebulo darbams (skardoms) nelabai (storas sluoksnis), jis labiau gelzhgaliams visokiems gytuks parašė: o man idomu pasidare, kaip tas epoksidinis gruntas-rudziu modifikatorius veikia, kur gali but naudojamas, arba geriau nenaudojamas? |
| BullDozeR | 2009-04-08 19:01:33 (0) |
Sheikhas parašė: ir cia pasimaishe draugelis, kuris sako, dazyk geltonai, visgi koni spalva, na as ir nudaziau, koks skirtumas kokia spalva Būtų neblogas bajeris, pasimaišytų kada Sheikhui koks nors kitas draugelis, paskui žiūrim ir Sheikho foto galerijos temoj - op, ir geltonas CS`as ![]() |
|
Sheikhas
|
2009-04-08 19:16:03 (0) |
Reik kokio slalomo pratestavimui... pabandziau sendien pasidraskyt, kazko dar truksta iki pilnos laimes |
| bubu | 2009-04-08 20:42:22 (0) |
| Žinučių forume: 1854 | Mega treniruote arteja |
| eddie_gt4 | 2009-04-09 06:36:53 (0) |
Sheikhas parašė: Reik kokio slalomo pratestavimui... pabandziau sendien pasidraskyt, kazko dar truksta iki pilnos laimes per4m'e jau gavai atsakyma p.s. ir dar geru R-15 ratu slalomams tau truksta (zinau kas turi )stock'in'fanas © by Sheikhas fleimmeisteris © by hedo |
|
Sheikhas
|
2009-04-09 07:07:16 (0) |
Siap dar klausimas ar ten man ko truksta , kiek zinau visi LT gt4 turetojai vazineja su standartinemis pakabomis ir dziaugiasi. Tai kaip cia dabar yra nesuprantu Duokit kas nors pabandyti celica, kuri tikrai 'gerai stovi' posukiuose, pleeezz, noriu pajausti ko ten pas mane dar truksta |
| eddie_gt4 | 2009-04-09 07:09:45 (0) |
Sheikhas parašė: Siap dar klausimas ar ten man ko truksta , kiek zinau visi LT gt4 turetojai vazineja su standartinemis pakabomis ir dziaugiasi. Tai kaip cia dabar yra nesuprantu viskas labai paprasta: dziaugiasi tol, kol nepabando kazko geresnio Duokit kas nors pabandyti celica, kuri tikrai 'gerai stovi' posukiuose, pleeezz, noriu pajausti ko ten pas mane dar truksta reguliuojamus amortikus jau turi, susidek STANDESNI galini stabilizatoriu ir iskart pajausi skirtuma (siulyciau butent nuo jo ir pradeti, o ne nuo "rasporkiu" )stock'in'fanas © by Sheikhas fleimmeisteris © by hedo |
| bubu | 2009-04-09 07:25:57 (0) |
| Žinučių forume: 1854 | Pakabai reikia viso komplekto pakeitmu: zemu spyruokliu ir amortiku, stabilizatoriu ir salenbloku, bet beda kad asfaltui ir raliui skirtingos dalys eina, o universalios lieka universaliomis. Tas kas tinka viskam netinka niekam |
|
Sheikhas
|
2009-07-30 07:27:31 (0) |
taigi taigi taigi... reikia updatinti: gr. slalomas II etapas: ![]() ![]() ![]() ir gražiausia: ![]() II etapas: ![]() ![]() IV etapas: ![]() ![]() tada sprogo radijatorius: ![]() bet su Grigaraso pagalba ir jo GT-Four'u kažkaip sugebėjau aplenkti bombintą audi q ![]() Ačiū visiems kartu važiavusiems, sirgusiems už mane ir padėjusiems 'sunkią' valandą. O taip pat pagrindiniams rėmėjams:![]() PS. keičiu radijatorių, taigi prie to pačio pasikeisiu ir išmetimo koliko tarpines, kurios leido nuo žiemos, bet nebuvo progos prasiardyti. |

Pradžiai keletas brošiūrų
brošiūra
Techniniai duomenys
Pradžia buvo tokia

,