Kitas dizainas >
Mūsų draugai :
Gmail paštasAtidaryti naujame lange
BMW E46Atidaryti naujame lange

Prisijungimas

Šiuo metu prisijungę vartotojai

Dėmėsio! Paskutinė žinutė šioje temoje yra virš mėnesio senumo! Prieš atsakydami į temą dar kartą pagalvokite.

Sheikho Carlos Sainz'as

Kategorija: Foto galerija

Autorius: Sheikhas

Visos nuotraukos

bubu 2009-04-08 05:56:38 (0)  
    Žinučių forume: 1854
    Jo pas mane is 8 varztu tik vienas atsisuka :(
    Sheikhas Klubo narys 2009-04-08 06:03:41 (0)  
    ST-185 (Carlos Sainz 2.0t) Ignalina Žinučių forume: 6686
    kebulo darbams (skardoms) nelabai (storas sluoksnis), jis labiau gelzhgaliams visokiems :)

gytuks parašė:
    o man idomu pasidare, kaip tas epoksidinis gruntas-rudziu modifikatorius veikia, kur gali but naudojamas, arba geriau nenaudojamas?:)
    BullDozeR 2009-04-08 19:01:33 (0)  
    ST-182 (GTi 2.0) Žinučių forume: 1605
    Sheikhas parašė:
    ir cia pasimaishe draugelis, kuris sako, dazyk geltonai, visgi koni spalva, na as ir nudaziau, koks skirtumas kokia spalva :)

Būtų neblogas bajeris, pasimaišytų kada Sheikhui koks nors kitas draugelis, paskui žiūrim ir Sheikho foto galerijos temoj - op, ir geltonas CS`as :D :D :D
    Sheikhas Klubo narys 2009-04-08 19:16:03 (0)  
    Reik kokio slalomo pratestavimui... pabandziau sendien pasidraskyt, kazko dar truksta iki pilnos laimes :)
    bubu 2009-04-08 20:42:22 (0)  
    Mega treniruote arteja
    eddie_gt4 2009-04-09 06:36:53 (0)  
    ex: ST185 MY'90, now: ST205 MY'96 Vilnius Žinučių forume: 3445
    Sheikhas parašė:
    Reik kokio slalomo pratestavimui... pabandziau sendien pasidraskyt, kazko dar truksta iki pilnos laimes :)

per4m'e jau gavai atsakyma :P

p.s. ir dar geru R-15 ratu slalomams tau truksta (zinau kas turi ;) :D )
    stock'in'fanas © by Sheikhas
    fleimmeisteris © by hedo
    Sheikhas Klubo narys 2009-04-09 07:07:16 (0)  
    Siap dar klausimas ar ten man ko truksta nekaltas ,
    kiek zinau visi LT gt4 turetojai vazineja su standartinemis pakabomis ir dziaugiasi. Tai kaip cia dabar yra nesuprantu ne

Duokit kas nors pabandyti celica, kuri tikrai 'gerai stovi' posukiuose, pleeezz, noriu pajausti ko ten pas mane dar truksta B)
    eddie_gt4 2009-04-09 07:09:45 (0)  
    ex: ST185 MY'90, now: ST205 MY'96 Vilnius Žinučių forume: 3445
    Sheikhas parašė:
    Siap dar klausimas ar ten man ko truksta nekaltas ,
    kiek zinau visi LT gt4 turetojai vazineja su standartinemis pakabomis ir dziaugiasi. Tai kaip cia dabar yra nesuprantu ne

viskas labai paprasta: dziaugiasi tol, kol nepabando kazko geresnio :P

Duokit kas nors pabandyti celica, kuri tikrai 'gerai stovi' posukiuose, pleeezz, noriu pajausti ko ten pas mane dar truksta B)

reguliuojamus amortikus jau turi, susidek STANDESNI galini stabilizatoriu ir iskart pajausi skirtuma (siulyciau butent nuo jo ir pradeti, o ne nuo "rasporkiu" ;) )
    stock'in'fanas © by Sheikhas
    fleimmeisteris © by hedo
    bubu 2009-04-09 07:25:57 (0)  
    Pakabai reikia viso komplekto pakeitmu: zemu spyruokliu ir amortiku, stabilizatoriu ir salenbloku, bet beda kad asfaltui ir raliui skirtingos dalys eina, o universalios lieka universaliomis. Tas kas tinka viskam netinka niekam :P
    Sheikhas Klubo narys 2009-07-30 07:27:31 (0)  
    taigi taigi taigi... reikia updatinti:
    gr. slalomas II etapas:

ir gražiausia:

II etapas:

IV etapas:

tada sprogo radijatorius:

bet su Grigaraso pagalba ir jo GT-Four'u kažkaip sugebėjau aplenkti bombintą audi q

Ačiū visiems kartu važiavusiems, sirgusiems už mane ir padėjusiems 'sunkią' :) valandą. O taip pat pagrindiniams rėmėjams:

:D :D :D
    PS. keičiu radijatorių, taigi prie to pačio pasikeisiu ir išmetimo koliko tarpines, kurios leido nuo žiemos, bet nebuvo progos prasiardyti.