Dėmėsio! Paskutinė žinutė šioje temoje yra virš mėnesio senumo! Prieš atsakydami į temą dar kartą pagalvokite.
TOYOTA Corolla nuo 2002
Kategorija: Kitos Toyotos
Autorius: worm
| Man_go | 2009-07-28 12:02:07 (0) |
Sveiki, Po ilgo laiko informuoju, kad Toyota Corolla klubas prasiplėtė, turi nemažai aktyvių narių Vilniuje ir Kaune, bandysim rasti corolla mylėtojų ir Klaipėdoje bei kituose miestuose. Praeitą savaitgalį įvyko klubo Grand meet'as. Jo metu vakarojome prie Kauno marių Arlaviškėse, Aleksoto oro uoste surengėme slalomą, auto kolona važiavome Kauno centre su Safety Car ir vėliava priešaky. Taigi kviečiame prisijungti jei vairuojate ar prijaučiate Corolla automobiliams. www.corolla-club.lt TOYOTA Corolla T-Sport www.corolla-club.lt |
|
zycha
|
2009-07-28 14:06:54 (0) |
Man_go parašė: Sveiki, Po ilgo laiko informuoju, kad Toyota Corolla klubas prasiplėtė, turi nemažai aktyvių narių Vilniuje ir Kaune, bandysim rasti corolla mylėtojų ir Klaipėdoje bei kituose miestuose. Praeitą savaitgalį įvyko klubo Grand meet'as. Jo metu vakarojome prie Kauno marių Arlaviškėse, Aleksoto oro uoste surengėme slalomą, auto kolona važiavome Kauno centre su Safety Car ir vėliava priešaky. Taigi kviečiame prisijungti jei vairuojate ar prijaučiate Corolla automobiliams. www.corolla-club.lt tai kad jūsų puslapis labai dažnai neveikia. Va kad ir dabar 17:08 btw.. gal darom kada jungtinį slalomą ar kokią bendrą Toyota komandą? |
| Man_go | 2009-07-29 05:19:16 (0) |
zycha parašė: Man_go parašė: Sveiki, Po ilgo laiko informuoju, kad Toyota Corolla klubas prasiplėtė, turi nemažai aktyvių narių Vilniuje ir Kaune, bandysim rasti corolla mylėtojų ir Klaipėdoje bei kituose miestuose. Praeitą savaitgalį įvyko klubo Grand meet'as. Jo metu vakarojome prie Kauno marių Arlaviškėse, Aleksoto oro uoste surengėme slalomą, auto kolona važiavome Kauno centre su Safety Car ir vėliava priešaky. Taigi kviečiame prisijungti jei vairuojate ar prijaučiate Corolla automobiliams. www.corolla-club.lt tai kad jūsų puslapis labai dažnai neveikia. Va kad ir dabar 17:08 btw.. gal darom kada jungtinį slalomą ar kokią bendrą Toyota komandą? nu nzn, man visada veikia, viskas su juo gerai. dar zinoma daug keitimu ir tobulinimu bus. o dėl bendrų projektų, slalomų arba Toyota komanda tai galima sneket. Kas siaip yra jūsų klubo prezidentas ar ka? kas zodziu yra vairas. Manau toki dalyka kaip toyota racing team galima svarstyt kita savaite galim pasidaryti bendrą meet TOYOTA Corolla T-Sport www.corolla-club.lt |
|
PylX
|
2009-07-29 09:28:20 (0) |
toyota racing team o gal kaipnors kukliau? nes 4 masinos su 160ag nelabai jau cia RACEEEEE >PAST: Celica:3x 5gen GTI, 5gen GT4, 6gen ST, 7gen GT. Honda Civic: 6gen LSI, 7gen Type-R, Lexus IS...i know that cars >NOW: SAAB 9-3 2.0T MapTune Stage 1 |
| Man_go | 2009-07-29 09:57:16 (0) |
pavadinimas realiai neesminis, bet manau mums visai nieko butu pabendradarbiaut. Daugiau bendru meetu gal padaryt, organizuoti slalomus ir patiems padalyvaut. ir ne tik tokie renginiai. O siaip rimtai, kas jūsų klubo galva? TOYOTA Corolla T-Sport www.corolla-club.lt |
|
zycha
|
2009-07-29 10:14:51 (0) |
kadangi pas mus "galvos" nelabai yra.. ir klubas realiai yra tik forumas, tai organizacinius klausimus galim perduoti jums Mes prisijungsime, padėsime. |
|
Sheikhas
|
2009-07-29 10:27:10 (0) |
pvz eXtreme drivers slalomo etapuose dalyvauja po ~10 celica klubo atstovu, corollos galetu lengvai prisijungt ir populiarint shi gamintoja. O del racing/sport team'o jau buvo ne karta kile minciu, kadangi oficialus klubo atstovai nepalaiko dalyvavimo sportiniuose renginiuose |
| Iver | 2009-07-29 10:33:12 (0) |
Minčių dažnai kyla, bet rankos toms mintims įgyvendinti pakyla kur kas rečiau |
|
Sheikhas
|
2009-07-29 10:36:26 (0) |
taigi taigi |
| Man_go | 2009-07-29 10:36:48 (0) |
Manau kitą savaitę galima daryti bendrą meeta ir pakalbėsime. pvz prie hanner. Ketvirtadienį 2009-08-06 19-19:30 TOYOTA Corolla T-Sport www.corolla-club.lt |

nes 4 masinos su 160ag nelabai jau cia RACEEEEE
Mes prisijungsime, padėsime.