Kitas dizainas >
Mūsų draugai :
Gmail paštasAtidaryti naujame lange
BMW E46Atidaryti naujame lange

Prisijungimas

Šiuo metu prisijungę vartotojai

Dėmėsio! Paskutinė žinutė šioje temoje yra virš mėnesio senumo! Prieš atsakydami į temą dar kartą pagalvokite.

Toyota Carina E

Kategorija: Kitos Toyotos

Autorius: Waring

Romeo07 Klubo narys 2009-08-26 08:16:44 (0)  
    ex celica 5gen GT-I Kaunas Žinučių forume: 1168
    O kaip jus ji atjunget? istrauket ir viskas? Jei istrauket tai skirtumo ir nepajusit, nes jis vis tiek veikia tik matuoja jau ne isiurbiamo oro temperatura. As ji buvau nupjoves tai klaida rode kompas. Checko nemete, bet uztrumpinus diagnostine fyske klaida parodydavo.
    Email: almantas.suk@gmail.com
    niekam_nerodyti 2009-08-26 08:29:49 (0)  
    Carina E Alytus Žinučių forume: 94
    "fyske" atjungti bandziau vistiek sirtumas nesijaute
    TOYOTA
    Smėlis 2009-08-26 12:51:50 (0)  
    Carina E Kaunas Žinučių forume: 274
    pamėginkit dar ir stabdžių žarneles nupjauti. gal skirtumo irgi nepajusit :D
    The follies which a man regrets most, in his life, are those which he didn't commit when he had the opportunity.
    niekam_nerodyti 2009-08-26 21:17:12 (0)  
    labai smaikstu, o tu bandei? ir kaip skirtumas?
    TOYOTA
    Smėlis 2009-08-27 05:31:23 (0)  
    niekam_nerodyti parašė:
    labai smaikstu, o tu bandei? ir kaip skirtumas?

ko čia parinatės, kolega? :D
    The follies which a man regrets most, in his life, are those which he didn't commit when he had the opportunity.
    niekam_nerodyti 2009-08-27 13:09:58 (0)  
    nesuprantu apgailetino humoro :D del to atsiprasau labai :)
    TOYOTA
    remis1969 2009-08-27 13:30:30 (0)  
    Carina E Žinučių forume: 1
    Sveiki, gal zinot kur Vilniuje carinai ieskot stiklo pakelejo?Gal kas remontavot, zinot kiek uz vairuotojo puses naudota realu moket?
    Smėlis 2009-08-27 18:13:37 (0)  
    remis1969 parašė:
    Sveiki, gal zinot kur Vilniuje carinai ieskot stiklo pakelejo?Gal kas remontavot, zinot kiek uz vairuotojo puses naudota realu moket?

na, skambinti per visus iš eilės šrotus galima. arba kreiptis į Toyotos atstovybę (jei piniginė labai stora).
    o šiaip esu keitęs nutrūkusį trosą. daug vargo, bet techniškai nelabai sudėtinga.
    RobkeTC 2009-08-27 19:45:01 (0)  
    carina e Vilnius Žinučių forume: 63
    tai kokio ten stalciaus reiktu kad magas gerai stovetu? ne spa smane irgi i virsu ji lauzia.
    Toyota veza
    Smėlis 2009-09-09 07:04:50 (0)  
    Jei kažkas atrastų tokį stalčių, kuris apsaugotų nuo panelės laužimo ir galiausiai trūkimo, tai būčiau ir aš dėkingas.
    Visgi kiek pats domėjausi, tai nebent kažką pačiam galima mėgint priburti, nes visi standartiniai stalčiai daugiau mažiau vienodi.

RobkeTC parašė:
    tai kokio ten stalciaus reiktu kad magas gerai stovetu? ne spa smane irgi i virsu ji lauzia.