Kitas dizainas >
Mūsų draugai :
Gmail paštasAtidaryti naujame lange
BMW E46Atidaryti naujame lange

Prisijungimas

Šiuo metu prisijungę vartotojai

Dėmėsio! Paskutinė žinutė šioje temoje yra virš mėnesio senumo! Prieš atsakydami į temą dar kartą pagalvokite.

Toyota Carina E

Kategorija: Kitos Toyotos

Autorius: Waring

Kestass 2009-09-22 13:43:15 (0)  
    Carina E Žinučių forume: 4
    Tai reiskia taip turi but :D nera ko laikyt atlapotu duru
    bambalys 2009-09-23 15:50:21 (0)  
    Avensis Alytus Žinučių forume: 227
    Kestass parašė:
    Dar klausimelis, ar pas jus carinoje laikosi durys atidarytos ikalneje? Pas mane beveik nera tos fiksacijos, kad laikytusi durys atidarytos

Žiūrint kaip pastatysi, jei priekiu žemyn...:D
    Nėr ko norėt iš senų kledarų.
    jei bijai- nedaryk, jei darai- nebijok!
    http://www.toyotaclub.lt
    RobkeTC 2009-09-25 12:09:21 (0)  
    carina e Vilnius Žinučių forume: 63
    tai kad jos ir gamyklines kazin ar laikesi, manoji carina i Lt parkeliavus vos sulaukus 4 metu, tai nepamenu kad laikytusi :)
    Toyota veza
    gisas 2009-10-01 06:33:01 (0)  
    Toyota Carina E Pakruojis/Šiauliai Žinučių forume: 81
    tame ir esme kad rodo labai ivairius variantus ir gana dideliu Ah skirtumu, tai truputeli susimeciau kas tinka. koki parduotuve turi toks ir tinka:) o tanagra tai isvis pasake kad tojotai dedasi kazkoks specialus akumuliatorius, anot jo yra sukeistas pliusas su minusu, akomuliatorius kazkoks aukstas ir siauras(cia likau nustebes). buvau sustojes i tokvila tai paprase vin numerio, kadangi buvau su kita masina tai neturejau. reiks kita diena sustoti:)

Exodus parašė:
    Apsilankyk pvz www.varta.com duok Battery Search ir pamatysi kas tinka :) pabandziu dyzeliui paziureti, tai tam paciam modeliui tinka ir 95 Ah, ir 70 Ah.

gisas parašė:
    sveiki, turiu trumpa klausimeli. kokio galingumo akumuliatorius dedasi i carina 2.0D(be turbinos) 95m. dabar stovi 95Ah tai kazkaip pergalingai jis ten atrodo:) dekui uz konsultacijas;)
    Edvatronas Klubo narys 2009-10-01 06:49:05 (0)  
    ST-185 (Carlos Sainz 2.0t) Boston, UK Žinučių forume: 3796
    teisingai tanagroj pasake...

gisas parašė:
    tame ir esme kad rodo labai ivairius variantus ir gana dideliu Ah skirtumu, tai truputeli susimeciau kas tinka. koki parduotuve turi toks ir tinka:) o tanagra tai isvis pasake kad tojotai dedasi kazkoks specialus akumuliatorius, anot jo yra sukeistas pliusas su minusu, akomuliatorius kazkoks aukstas ir siauras(cia likau nustebes). buvau sustojes i tokvila tai paprase vin numerio, kadangi buvau su kita masina tai neturejau. reiks kita diena sustoti:)

Exodus parašė:
    Apsilankyk pvz www.varta.com duok Battery Search ir pamatysi kas tinka :) pabandziu dyzeliui paziureti, tai tam paciam modeliui tinka ir 95 Ah, ir 70 Ah.

gisas parašė:
    sveiki, turiu trumpa klausimeli. kokio galingumo akumuliatorius dedasi i carina 2.0D(be turbinos) 95m. dabar stovi 95Ah tai kazkaip pergalingai jis ten atrodo:) dekui uz konsultacijas;)
    Gyvenimas prasideda nuo 3000rpm...
    gisas 2009-10-01 07:11:30 (0)  
    ir kaip man zinot kaip pas mus yra? dabr stovi tai tikrai koks aukstas 95Ah del tu pliusu tai nezinau kaip ten kasne
    Edvatronas parašė:

Edvatronas Klubo narys 2009-10-01 07:41:33 (0)  
    na tai del pliusu tai pasiziuri kur +, kur -, nes pas vienus akumus buna vienaip, pas kitus kitaip. Ir pasimatuok kokio max dydzio pas tave tilptu. Tada nueini ir issirenki.

gisas parašė:
    ir kaip man zinot kaip pas mus yra? dabr stovi tai tikrai koks aukstas 95Ah del tu pliusu tai nezinau kaip ten kasne
    Edvatronas parašė:

gisas 2009-10-01 07:46:47 (0)  
    o kaip ta pliusa patikrint ar sukeisti jie ar ne? mano nuomone jei pliusimis nueina i starteri tai viskas tvarkoj(standartas):(
    Edvatronas Klubo narys 2009-10-01 07:52:46 (0)  
    Va kaip atrodo sukeisti pliusai :D

[img]Atidaryti naujame lange[/img]

Ir daznai akumo apsukimas nepadeda, nes per trumpi laidai.
    gisas 2009-10-01 08:03:48 (0)  
    ai tai cia nieko sudetinga laidus galima ir prailginti:)

Edvatronas parašė:
    Va kaip atrodo sukeisti pliusai :D

[img]Atidaryti naujame lange[/img]

Ir daznai akumo apsukimas nepadeda, nes per trumpi laidai.