Dėmėsio! Paskutinė žinutė šioje temoje yra virš mėnesio senumo! Prieš atsakydami į temą dar kartą pagalvokite.
Toyota Carina E
Kategorija: Kitos Toyotos
Autorius: Waring
| Kestass | 2009-09-22 13:43:15 (0) |
Tai reiskia taip turi but nera ko laikyt atlapotu duru |
| bambalys | 2009-09-23 15:50:21 (0) |
Kestass parašė: Dar klausimelis, ar pas jus carinoje laikosi durys atidarytos ikalneje? Pas mane beveik nera tos fiksacijos, kad laikytusi durys atidarytos Žiūrint kaip pastatysi, jei priekiu žemyn... Nėr ko norėt iš senų kledarų. jei bijai- nedaryk, jei darai- nebijok! http://www.toyotaclub.lt |
| RobkeTC | 2009-09-25 12:09:21 (0) |
tai kad jos ir gamyklines kazin ar laikesi, manoji carina i Lt parkeliavus vos sulaukus 4 metu, tai nepamenu kad laikytusi Toyota veza |
| gisas | 2009-10-01 06:33:01 (0) |
tame ir esme kad rodo labai ivairius variantus ir gana dideliu Ah skirtumu, tai truputeli susimeciau kas tinka. koki parduotuve turi toks ir tinka o tanagra tai isvis pasake kad tojotai dedasi kazkoks specialus akumuliatorius, anot jo yra sukeistas pliusas su minusu, akomuliatorius kazkoks aukstas ir siauras(cia likau nustebes). buvau sustojes i tokvila tai paprase vin numerio, kadangi buvau su kita masina tai neturejau. reiks kita diena sustoti Exodus parašė: Apsilankyk pvz www.varta.com duok Battery Search ir pamatysi kas tinka pabandziu dyzeliui paziureti, tai tam paciam modeliui tinka ir 95 Ah, ir 70 Ah.gisas parašė: sveiki, turiu trumpa klausimeli. kokio galingumo akumuliatorius dedasi i carina 2.0D(be turbinos) 95m. dabar stovi 95Ah tai kazkaip pergalingai jis ten atrodo dekui uz konsultacijas |
|
Edvatronas
|
2009-10-01 06:49:05 (0) |
teisingai tanagroj pasake... gisas parašė: tame ir esme kad rodo labai ivairius variantus ir gana dideliu Ah skirtumu, tai truputeli susimeciau kas tinka. koki parduotuve turi toks ir tinka o tanagra tai isvis pasake kad tojotai dedasi kazkoks specialus akumuliatorius, anot jo yra sukeistas pliusas su minusu, akomuliatorius kazkoks aukstas ir siauras(cia likau nustebes). buvau sustojes i tokvila tai paprase vin numerio, kadangi buvau su kita masina tai neturejau. reiks kita diena sustoti Exodus parašė: Apsilankyk pvz www.varta.com duok Battery Search ir pamatysi kas tinka pabandziu dyzeliui paziureti, tai tam paciam modeliui tinka ir 95 Ah, ir 70 Ah.gisas parašė: sveiki, turiu trumpa klausimeli. kokio galingumo akumuliatorius dedasi i carina 2.0D(be turbinos) 95m. dabar stovi 95Ah tai kazkaip pergalingai jis ten atrodo dekui uz konsultacijas Gyvenimas prasideda nuo 3000rpm... |
| gisas | 2009-10-01 07:11:30 (0) |
ir kaip man zinot kaip pas mus yra? dabr stovi tai tikrai koks aukstas 95Ah del tu pliusu tai nezinau kaip ten kas Edvatronas parašė: teisingai tanagroj pasake... |
|
Edvatronas
|
2009-10-01 07:41:33 (0) |
na tai del pliusu tai pasiziuri kur +, kur -, nes pas vienus akumus buna vienaip, pas kitus kitaip. Ir pasimatuok kokio max dydzio pas tave tilptu. Tada nueini ir issirenki. gisas parašė: ir kaip man zinot kaip pas mus yra? dabr stovi tai tikrai koks aukstas 95Ah del tu pliusu tai nezinau kaip ten kas Edvatronas parašė: teisingai tanagroj pasake... Gyvenimas prasideda nuo 3000rpm... |
| gisas | 2009-10-01 07:46:47 (0) |
o kaip ta pliusa patikrint ar sukeisti jie ar ne? mano nuomone jei pliusimis nueina i starteri tai viskas tvarkoj(standartas) |
|
Edvatronas
|
2009-10-01 07:52:46 (0) |
Va kaip atrodo sukeisti pliusai [img] ![]() [/img]Ir daznai akumo apsukimas nepadeda, nes per trumpi laidai. Gyvenimas prasideda nuo 3000rpm... |
| gisas | 2009-10-01 08:03:48 (0) |

nera ko laikyt atlapotu duru