Dėmėsio! Paskutinė žinutė šioje temoje yra virš mėnesio senumo! Prieš atsakydami į temą dar kartą pagalvokite.
Toyota Carina E
Kategorija: Kitos Toyotos
Autorius: Waring
| linasser | 2009-10-21 07:28:03 (0) |
Ai tai ten tas vožtuvėlio guoliukas jokios apkrovos negauna ir tepimo jam kažkokio papildomo kažin ar reikia, vargiai ten jį įmanoma ir per 100 metų užmušti 7a-fe lean burn (dujos) skype: serutkev |
| bambalys | 2009-10-21 09:13:31 (0) |
Matai yra toks posakis- netepsi- nevažiuosi . Galėjo japonas paprastą įvorę įkišt, bet ne... Vadinasi jei yra guolis- reik nors truputį patept , o dabar pas mane jis sausas (gal?) ir pratekantis oras kažin ar jį suteps .jei bijai- nedaryk, jei darai- nebijok! http://www.toyotaclub.lt |
| Lengvai | 2009-10-23 15:22:59 (0) |
| Carina Kaunas Žinučių forume: 8 | Stai ir nesyla peciukas iki kol uzsyla variklis.Tai ivyksta tik po 15 minuciu. Ir dar uzvedus apie 10-15 min laiko aukstas apsukas apie 1500 (atseit sildo).Termostata keiciau,oro kamsciu nera.Kas dar gali buti del ko sios dvi problemos? Carina E 2D-Turbo |
| linasser | 2009-10-24 10:33:55 (0) |
Tai ir bus oro kamščiai arba termostatas, stebuklų nebūna, ieškok vėl ten nuo kur pradėjai. Užkurk, atsuk išsiplėtimo indo kamštį, maigyk šlangas, žiūrėk ar neburbuliuoja, gali laukti ir maigyti kol užšils variklis, gali bandyti supti automobilį, burbulai turi išeiti, jei ne tada tik termostatas. Dar žiūrėk ar užšilus įsijungia ventiliatorius. Tuo labiau, kad nešalta, per 10 min turi užšilti ir įsijungti. 7a-fe lean burn (dujos) skype: serutkev |
| Smėlis | 2009-10-26 13:14:53 (0) |
1500rpm? pas tave tikrai D-Turbo? Lengvai parašė: Stai ir nesyla peciukas iki kol uzsyla variklis.Tai ivyksta tik po 15 minuciu. Ir dar uzvedus apie 10-15 min laiko aukstas apsukas apie 1500 (atseit sildo).Termostata keiciau,oro kamsciu nera.Kas dar gali buti del ko sios dvi problemos? The follies which a man regrets most, in his life, are those which he didn't commit when he had the opportunity. |
| Snifferius | 2009-10-27 07:59:10 (0) |
| Toyota Carina E Vilnius Žinučių forume: 5 | Gerza diena, as norejau paklausti kiek kainuotu galiniu sailentbloku gumos ir pakeitimas gal kas turit jau tokios patirties ir norit pasidalinti |
| Smėlis | 2009-10-27 09:02:20 (0) |
juk paprasčiausia yra paskambinti į detalių parduotuves ir pasiklausti. spėju po kokius 20-40Lt už komplektą. pakeitimas manau po kokius 10-20Lt. čia aišku ne pačiam prabangiausiam servise. Snifferius parašė: Gerza diena, as norejau paklausti kiek kainuotu galiniu sailentbloku gumos ir pakeitimas gal kas turit jau tokios patirties ir norit pasidalinti The follies which a man regrets most, in his life, are those which he didn't commit when he had the opportunity. |
| Lengvai | 2009-10-27 13:17:00 (0) |
| Carina Kaunas Žinučių forume: 8 | Tikrai D-Turbo.Tenai gi apsukas padaidina kol kapsule pasila.Kai jinai pasyla apsukos krenta iki +- 800.Beja apsukos reguliuojamos taip kad gali buti +- 200 aps skirtumas tarp atskiru Toyotu. Bet tai neesme.Radau prizasti kodel man sunkiai syla ir apsukos taip greitai nenukrenta,ogi problema tame kad i ausinimo sistema patenka oras.Spekite is kur jis?Kagi turesiu saunaus darbo.Kiek veliau parasysiu kiek sis malonumas kainuoja ir kaip jis baigesi. Smėlis parašė: 1500rpm? pas tave tikrai D-Turbo? Lengvai parašė: Stai ir nesyla peciukas iki kol uzsyla variklis.Tai ivyksta tik po 15 minuciu. Ir dar uzvedus apie 10-15 min laiko aukstas apsukas apie 1500 (atseit sildo).Termostata keiciau,oro kamsciu nera.Kas dar gali buti del ko sios dvi problemos? Carina E 2D-Turbo |
|
Edvatronas
|
2009-10-27 17:06:10 (0) |
Pro prapusta tarpine? Gyvenimas prasideda nuo 3000rpm... |
| linasser | 2009-10-27 18:22:42 (0) |
Gal salono pečiukas? 7a-fe lean burn (dujos) skype: serutkev |

, o dabar pas mane jis sausas (gal?) ir pratekantis oras kažin ar jį suteps