Dėmėsio! Paskutinė žinutė šioje temoje yra virš mėnesio senumo! Prieš atsakydami į temą dar kartą pagalvokite.
Toyota Carina E
Kategorija: Kitos Toyotos
Autorius: Waring
| robertass | 2010-12-08 17:23:23 (0) |
saulius66 parašė: robertass parašė: parasyk simtomus issamiai jei gali ? Simtomai aiškūs kaip dieną : jau šalto purkštuko ritės varža yra didesnė 10 om nei kitų, o kai pakaista jos varža išauga ir grandinė nutrūksta, čia plauk neploves ritės kontakto neatsatysi manau, tik va bėda... maluosi po laužynus, bet neturi niekas . "Denso" firmos , mėlynas purkštukas, žiauriai reikia, jau užkniso,,,, išvažiuoji ryte iki pirmo sustojimo, tada jau ate.. pašyla ir atsijungia purkštuko ritė - 100 % su dujom ar ne? nes dujom neturetu but itakos |
| robertass | 2010-12-08 17:25:27 (0) |
linasser parašė: robertass parašė: nu ne atleidi ir rieda lengvai, cia tiek duju, benzo negaliu pasakyt tiksliai kiek, pirmadieni varysiu i tokvila jau uzsirasiau nes nelieka ddaugiau ka daryt, sake tikrai ras kas yra dar del to trukciojimo, pazuresim.. o tavo atveju reik dujas normaliai susireguliuot, gal reduktorius sugedęs, neaišku kelintos kartos dujų įranga, kada montuota, kiek eksploatuota, kada persijungia dujos, gal persijungia anksti dar šaltam varikliui esant, o reduktoriaus gumos suakmenėję, tai sąnaudų nėra ko tikėtis normalių. dujos reguliuotos, misinys geras, reduktoriui nepilnai du metai, perjungiu pats, matai jei dujose problema butu tai benzu gerai sirbtu, o benzu irgi trukciojimas yra, vat buvau zvakes pakeites tai susitvarke buvo, kol neipyliau purkstuku valiklio tai vel prasidejo. paziuresim ka tokvila pasakys |
| linasser | 2010-12-08 21:00:05 (0) |
tik ne už 300 litų ir į tokvilą tokiu atveju net nevažiuočiau, apie 40-70lt pilna variklio diagnostika servisuose, o carinai visada pigiausia, nes nėra ką tikrinti. O ką reiškia buvau pakeitęs žvakes? O kaip laidai ir likusi aukštos įtampos sitemos dalis? Aš tuoj antrą kartą žvakes, laidus ir t.t. turėsiu keisti, nes jau pravažiavau beveik 100t. km po pakeitimo, kad tik važiuotų be problemų. 7a-fe lean burn (dujos) skype: serutkev |
| robertass | 2010-12-09 18:20:29 (0) |
linasser parašė: tik ne už 300 litų ir į tokvilą tokiu atveju net nevažiuočiau, apie 40-70lt pilna variklio diagnostika servisuose, o carinai visada pigiausia, nes nėra ką tikrinti. O ką reiškia buvau pakeitęs žvakes? O kaip laidai ir likusi aukštos įtampos sitemos dalis? Aš tuoj antrą kartą žvakes, laidus ir t.t. turėsiu keisti, nes jau pravažiavau beveik 100t. km po pakeitimo, kad tik važiuotų be problemų. nu laidai nekeisti, bet jei laidai butu tai salta nedirbtu |
| linasser | 2010-12-09 19:02:53 (0) |
robertass parašė: nu laidai nekeisti, bet jei laidai butu tai salta nedirbtu bent pasitikrink už 20lt ir bus proga pasikeisti 7a-fe lean burn (dujos) skype: serutkev |
| motown | 2010-12-10 22:50:58 (0) |
Pas mane tai duju ryja 12-12.5L. Kaip ziema - skaitau labai normaliai. O benzino tai tiek srebia, kad net bijau skaiciuot akyse vos ne rodykle krenta. Pazistami parina, kad dirza atseit blogai uzdejo kai pagrindini keiciau ir del to negraziai dirba, bet tai ble, kaip tada pries mane buves savininkas vaziavo su pries tai buvusiu dirzu taip pat pastatytu ir 120K km nuvaziavo.... Galvoju gal kokia oro srauto matuokle durniuoja, ar koks slangelis pratrukes, kazkoks lengvas svilpimas retkarciais pasigirsta lyg ora pustu. Dujomis vaziuoja gerai, nors irgi jauciu kai sustoju laisva eiga, kad kalatojasi truputi, nedirba vis kazkuris cilindras matyt. Jei ziurint i zvaklaidzius, tai teoriskai ir dujos turetu xujovai dirbt jei jiem sikna? O Jos dirba normaliai. Dujos pas mane su purkstukais, taskines, maximum 5 metai jom. |
| motown | 2010-12-10 22:52:24 (0) |
Aj dar noriu paklaust: ar tiesa, kad jei neteisingai uzdetas dirzas, prastai vestusi arba isvis nesivestu masina? (t.y. degimo kampas issimuses?) Nes kai buvom nueme apsaugas virsuje truputi nesutampa pagal manuala rodmenys, bet masina kuriasi kuo puikiausiai tiek silta tiek stovejusi Variklis 1.8 4A-FE, benzinas/dujos, 1996 Carina E Estate |
| robertass | 2010-12-11 12:01:57 (0) |
as pirmadieni pasakysiu ka ras man tokvila, dar su mpzystamu snekejau tai gali but kad nuo variklio plovimo papuole vandens kur ir oksidavosi schema kokia nors |
| motown | 2010-12-11 20:48:24 (0) |
robertass parašė: as pirmadieni pasakysiu ka ras man tokvila, dar su mpzystamu snekejau tai gali but kad nuo variklio plovimo papuole vandens kur ir oksidavosi schema kokia nors Lauksiu ziniu, nes siandien pora val krapstemes tai nieko nepavyko rast. Itariu, kad misinys blogas ant benzo, nes perjungus i dujas iskart pasikeicia variklio darbas, siek tiek jauciasi, nelygumas variklio darbo bet jau daug geriau nei benzu. Tai jei nieko idomaus neparasysi, kogero ir man teks diagnostikon pas kokius dujininkus nuvaryt. Matyt dujos prireguliuotos ir kazkas praziopsota |
| saulius66 | 2010-12-12 11:50:28 (0) |
linasser parašė: ne ritę reikia plauti, o patį purkštuką **** Visgi "mokslinčiau" - nesupyk, jei ką... Išsiardžiau, paėmiau kitą purkštuką, kitokio modelio, paėmaiu iš jo ritę ir vėl surinkau... tai va, važinėju toliau normaliai. O ritė pakaitus visgi atsijungia kažkur viduje sujungimo vietoje su apvija... bet kadangi yra užlieta... jau giliau nekrapščiau, bet labai norint, galima ir ją restauruoti |

bent pasitikrink už 20lt ir bus proga pasikeisti