Kitas dizainas >
Mūsų draugai :
Gmail paštasAtidaryti naujame lange
BMW E46Atidaryti naujame lange

Prisijungimas

Šiuo metu prisijungę vartotojai

Dėmėsio! Paskutinė žinutė šioje temoje yra virš mėnesio senumo! Prieš atsakydami į temą dar kartą pagalvokite.

Toyota Carina E

Kategorija: Kitos Toyotos

Autorius: Waring

linasser 2011-08-21 18:59:44 (0)  
    Carina Kaunas Žinučių forume: 735
    Supratau, kad dėvėtą radai. Unikalus atvejis ;)
    7a-fe lean burn (dujos)
    motown 2011-08-24 01:22:38 (0)  
    Toyota Carina E 1.8 Vilnius Žinučių forume: 70
    Fakin davikliai
    saulius66 2011-09-24 06:24:34 (0)  
    CARINA E 1,6 i 4AFE Klaipėda Žinučių forume: 28
    nemiegam nemiegam.... ar jau CARINU ant svieto neliko ir ju problemeliu ??? B)
    linasser 2011-09-26 05:21:31 (0)  
    Nuplyšo ortakių, esančių panelės viduryje, sklendžių sandarinimo medžiaga. Gal kas nutuokiate, kokia medžiaga galima pakeisti ir suremontuoti, kad nepūstų šalto oro pro sklendžių tarpus?
    7a-fe lean burn (dujos)
    saulius66 2011-09-26 06:48:09 (0)  
    Kai pas mane taip nutiko.... išsiardžiau... pažiūrėjau... pasikasiau pakaušį :D tada suradau kažkokios medžiagos panašios į poroloną, tik tankesnės gabalą, kažkur 3-4 mm storio ir išsikirpau, bet nelabai pavyko, nes nelabai sandariai gavosi, na vienu žodžiu pritrūko kantrybės turbūt, kai užkniso pūtimas, tada iki pavasario užkimšau aklinai, o po žiemos vieną palikau užkimštą, o antrą palikau veikiantį. Tai tiek patirties. O originaliai tai kažkokia medžiaga ale porolonas, tik pasiknisti reikia ir padarysi. Bėda ta, kad dažnai traukinėjant panelę, pradeda fiksatoriai "nelaikyti"
    linasser 2011-09-26 10:11:34 (0)  
    fiksatoriai yra metaliniai, pas mane ištraukiant pastoviai nukrenta vienas ir nelaiko. Nusipirkau parduotuvėje naujus ir laiko vėl normaliai ;)
    7a-fe lean burn (dujos)
    saulius66 2011-09-26 11:13:38 (0)  
    Pagrindinai fiksatoriai tai taip... bet kalbu apie grotelių fiksavimą, norint išimt , reikia deformuoti plastiką, vat čia jau prasideda...
    P.S. na aš sugebėjau ir vieną pagrindinį apatinį išlaužti, kai dėjau atgal, kažkaip užskersino ir vienas neatsargus smūgis... ir viskas
    motown 2011-10-02 00:52:52 (0)  
    Toyota Carina E 1.8 Vilnius Žinučių forume: 70
    Va va, Sauliau, pas mane tas pats :) Nepatinka man kaip ten tvirtinimai padaryti.... Viskas jau taip nepritaikyta nueminejimui... Pas mane dar buvo dauztas langas ir vogtas magas tai vagys nepasikuklino ir puse tvirtinimu islauze paneles tos kur ortakiai, magas ir t.t. O priburt ten kazi ko neiseina man tai koki popiergali uzkisu kad laikytusi...
    linasser 2011-10-03 07:57:29 (0)  
    Ortakių panelę, manau, šrote galima nusipirkti nebrangiai.

Gal kas susidūrė su originalia imobilaizerio sistema? Pas mane pradėjo streikuoti, neleidžia užkurt ryte mašinos, nebežinau ką daryt
    7a-fe lean burn (dujos)
    saulius66 2011-10-05 05:59:36 (0)  
    Nežinau kaip Carinos... III Golfo ir KIA picanto buvo tokia bėda.... keičiau imobilaizerio daviklį. Nelabai ką ten išbursi - numiro ir viskas - nuosprendis - šiukšlių dėžė :D