Dėmėsio! Paskutinė žinutė šioje temoje yra virš mėnesio senumo! Prieš atsakydami į temą dar kartą pagalvokite.
Toyota Carina E
Kategorija: Kitos Toyotos
Autorius: Waring
| Ciunia | 2012-02-17 13:24:11 (0) |
Gyconi, juk parašė robertass parašė: pakeista visa uzdegimo sistema... |
| robertass | 2012-02-17 13:27:17 (0) |
Gyconis parašė: zvakes? laida? kaip ju bukle? visa uzdegimo sistema - tai reiskia zvakes laidai skriejikas dangtelis |
| Povilas | 2012-02-17 14:37:04 (0) |
Kad reduktorius naujas nereiskia kad jis tinkamas, tinkamai sureguliuotas ir siaip yranga normaliai suprogramuota. |
| robertass | 2012-02-17 18:02:10 (0) |
cia netiesiogines |
| linasser | 2012-02-22 19:50:13 (0) |
motown parašė: Senokai berasiau, tai va: vis dar turiu ta beda, kad daug srebia benzo pas many carina. 1.8 7A-FE (simtui kilu gal 12-13L benzo tai tikrai). Keiciau zvakes, laidus, paskirstytojo dangteli, skriejika. Liambda tvarkoje, kompas klaidu nemeta. Turit minciu? Ar gal kasnors Vilniuje zino koki meistra kuris ismano situos variklius japaskiu? Nes jau atsibodo, duosiu pinigo tegu sutvarko kas nusimano, bus pigiau nei taskyt ta benza istisai (mano supratimu neturetu but didesnes nei 8-8.5L sanaudos benzo nesidraskant ir per kamscius perdaug nevazinejant mieste tokiam varikliukui) ar žiūrėjai pačius purkštukus, gal jie nepurškia, o pasikimšę ir myža? 8-8.5 tik žiemą tokios sąnaudos gali būt, bet ne vasarą. 7a-fe lean burn (dujos) skype: serutkev |
| linasser | 2012-02-22 19:53:21 (0) |
robertass parašė: o priciom isai ? trukcioja tik ant duju pas mane tas pats, silpnai juntamas trukčiojimas, nors dujos tiesioginės, atjungiau liamdą- trukčiojimas dingo. Dabar taip ir važiuoju. Beje vienam servise po diagnostikos sakė, kad blogai sureguliuotos dujos todėl ir trukčioja, nors aš prieš sąnaudas nieko blogo neturiu-vidurkis 7,6 dujų, sakė, kad dujų mišinys per riebus, nes liamda akivaizdžiai parodymus pakeičia perjungus į benzą. 7a-fe lean burn (dujos) skype: serutkev |
| linasser | 2012-02-22 20:00:31 (0) |
robertass parašė: cia netiesiogines neaišku kokio didumo tas trukčiojimas? Jei didelis-tarkim važiuot važiuoja, bet pasitampo juntamai, su pridusimais ir pan. gali būti dėl oro srauto sumažėjimo, kadangi netiesiogines dujas montuojant sumažėja oro paėmimo vamzdžio skersmuo toje vietoje kur dujų padavimas stovi. O jei mažas, daug smulkmenų gali turėti įtakos, spėliot neverta. 7a-fe lean burn (dujos) skype: serutkev |
| robertass | 2012-02-24 18:40:35 (0) |
trukciojimas nera kad gestu, apsukos visiskai nesikeicia, bet masina pasipurto kartais gerai, cia vaziuojant pastoviu greiciu. Man atrodo kad prasidejo bedos nuo variklio nuplovimo kazkada senai,ir technikinej rode dabar 7.7 ismetima(leistina iki 3, cia tiek rode po duju prisukimo pas dujininka),tai as galvojau kad nesudega gerai del to ir rode dideli ismetima,bet dabar visa uzdegima pakeiciau ir nepagerejo del trukciojimo o del ismetimo dar nebuvau tai kaip ir neaisku ar rodys gerai, bet galvoju kad cia tas trukciojimas susijes su ismetimu per dideliu. o tai jeigu atjungsiu lemda tai benzina labai srebs kai sildau rytais? |
| linasser | 2012-02-25 12:52:23 (0) |
Bent man subjektyviai atrodo, kad daugiau vartoja benzino, negaliu pasakyti kiek, nes nematavau, juk su dujom pagrinde važiuoju, dujų sunaudojimas nepakito. Pagal ankstesnius metus matau, kad daugiau pyliau benzo ir tiek. Vasarą tas pokytis nekrito į akis, nes dujos greitai persijungia, o žiemą per šalčius kartais net iki darbo nuvažiavus nepersijungdavo, tai natūraliai sąnaudos didėjo. 7a-fe lean burn (dujos) skype: serutkev |
| Nuovokus | 2012-02-25 14:41:59 (0) |
| Carina E Vilnius Žinučių forume: 2 | Užvedėt temą kieno didesnis Padejuosiu ir ash - mano 1,6 73kw Carinka žiemą sugebėjo susrėbt ~11 litrų šimtui. Važinėjau vienas vien Vilniaus mieste, sėsdavau į šaltą mašiną (lauke -15°C), kelias minutes šildant (kol nusigramdai langus), su lb nedideliais dalyvavimais kamščiuose (kamštis leidžiantis nuo kalno), nuvažiuojant po 12km. Naujiesiems 3se su šmutkėm važiavom į Klaipėdą (buvo arti 0°C). Klaipėdos mieste pasisukinėjom kokius 20km, kartu su Vilnium gausis kokis 35km. Sukramtė 7,3 litro šimtui, važiuojant 100-105km/h. Abiejais atvejais važiavau tokiu pensininko režimu, kokį tik sugebu išspausti. p.s. Naujųjų metų rytą netikėtai užsižiebė žalia Economy lemputė. Po pusės metų važinėjimo sužinojau, kad tokia aplamai egzistuoja p.p.s. sąnaudų vidurkį skaičiuoju pripildant kuro baką iki kol pradeda bėgt per bako kraštą |