Kitas dizainas >
Mūsų draugai :
Gmail paštasAtidaryti naujame lange
BMW E46Atidaryti naujame lange

Prisijungimas

Šiuo metu prisijungę vartotojai

Dėmėsio! Paskutinė žinutė šioje temoje yra virš mėnesio senumo! Prieš atsakydami į temą dar kartą pagalvokite.

2009-01-04 Atnaujintas forumas

Kategorija: Paplepekim

Autorius: jarik

TRIUMF 2009-01-04 22:06:22 (0)  
    ST-202 (GT 2.0) Kaunas Žinučių forume: 953
    o is phpbb daugiau paimt negalima? :) va pvz: smailai is efkininku :) Atidaryti naujame lange ir cia? Atidaryti naujame lange

tik aisku nezinau kaip cia copyrights i tai ziuri, bet manau kad galima. (jei ka, tai as leidau :D )
    gytuks Klubo narys 2009-01-04 23:02:24 (0)  
    ex CS Vilnius Žinučių forume: 1062
    gal galima butu padaryti taip, kad prie gautu(issiustu) zinuciu butu laukeliai varnelem sudet, kad butu galima greit ir paprastai pratrint nebereikalingas:) ?
    Smėlis 2009-01-05 07:44:45 (0)  
    Carina E Kaunas Žinučių forume: 274
    seniau jau rašiau kažkur, bet būtų labai neblogai, jei gavus PM būtų nusiunčiamas į mailą pranešimas.
    The follies which a man regrets most, in his life, are those which he didn't commit when he had the opportunity.
    ndl 2009-01-05 07:58:20 (0)  
    ST-182 (GTi 2.0) Žinučių forume: 1076
    Galetu but' galimybe pasirinkt tema :fu:
    Sheikhas Klubo narys 2009-01-05 08:29:44 (0)  
    ST-185 (Carlos Sainz 2.0t) Ignalina Žinučių forume: 6686
    Mano pastebėjimai:
    - labai geriai, kad matosi išsiųstos žinutės;
    - pavadinimų šritą manau užtektų pa'bold'inti, ir paliri nedidintą;
    - ir medaliai... ką aš žinau, geriau koks stūmoklio ar kokio kanistro logo, visgi forumas šiek tiek techninis ;) Nenoriu aš medalio :D
    - apie mus -liko tik su klubu susiję piniginiais vienetais:P o kiti kur? Aišku bardakas buvo kai ten jų bilekiek, bet gal galėtų būti atskirai pvz. 'Svečiai';
    - kaip jau kažkas minėjo, trūksta funkcijos pažymėti kelias žinutes trynimui;
    - šiaip nuotraukos profilyje anksšiau atrodė geriau (didesnės) bet tai neesmė.
    O šiaip gerai kad kažkas vyksta, keičiama, tobulinama. Svarbu judėti...

PS. ir ar galima įvardinti, kiek neperskaitytų temų matoma prisiloginus po mėnesio? Visos ar tik ribotas kiekis?
    tejunas 2009-01-05 08:58:16 (0)  
    ST-185 (GT-FOUR 2.0t) Ukmergė Žinučių forume: 145
    Šiaip , tobulėjimas sveikintinas dalykas ,tik labai apmaudu , kad likusieji ne klubo nariai liko vos ne ,,persona non grata" statusu . Medaliais apsikarstėt ir tiek ,kaip raudonais laikais . Net ir skiltyje ,,apie mus " info neliko , tik narių , tai ir kyla klausimas , ar mes , ne klubo nariai aplamai čia reikalingi...
    Toyota Unlimited Power
    egis01 Klubo narys 2009-01-05 09:07:27 (0)  
    AT-200 ST ir honda accord 7 tourer Pasvalys-Kaunas Žinučių forume: 1261
    klubo nariai ne nariai manau atskira tema.

o kas liečia šia tema tai dar pora klausimu:

1)kai yra vartotojo anketa tai seniau buvo galima komentuoti o dabar to nėra?

2) man kažkodėl atidarant puslapi vis rodo senas temas, na ta prasme seniau rodydavo tik tas kurių dar neskaitęs buvau.
    Mašina ne prabanga. Prabanga - priemonės, reikalingos, kad ji važiuotų.
    Sheikhas Klubo narys 2009-01-05 09:13:48 (0)  
    Šiaip , tobulėjimas sveikintinas dalykas ,tik labai apmaudu , kad likusieji ne klubo nariai liko vos ne ,,persona non grata" statusu . Medaliais apsikarstėt ir tiek ,kaip raudonais laikais . Net ir skiltyje ,,apie mus " info neliko , tik narių , tai ir kyla klausimas , ar mes , ne klubo nariai aplamai čia reikalingi...

pritariu, per žiauriai taip tarp 'ne narių' yra begalė kartais net labiau nusipelnusių už kai kuriuos 'narius'. Atskirti galėtų būti tie kurie prisilogino 5 kartus ir viso gero, neužpildė savo kortelės, stebėtojai ir pan...
    Sheikhas Klubo narys 2009-01-05 09:15:24 (0)  
    Taigi Firefox'as viena iš teisingesnių naršyklių. IE reikėtų aplamai uždrausti naudoti.

Su veidukais kolkas dirbama, veikia visur isskyrus Firefox, taigi naudokites normaliom narsyklem ir veiks jau dabar, o jei nenorit, palaukit ;)

Ir dėl temų puslapių numeravimo, jarik, skatini temą skaityti nuo galo, kur bilekiek OT būna :) gražink 1 numerį :)
    ndl 2009-01-05 09:16:08 (0)  
    ST-182 (GTi 2.0) Žinučių forume: 1076

pritariu, per žiauriai taip tarp 'ne narių' yra begalė kartais net labiau nusipelnusių už kai kuriuos 'narius'. Atskirti galėtų būti tie kurie prisilogino 5 kartus ir viso gero, neužpildė savo kortelės, stebėtojai ir pan...

Sutinku su sutikimu :) Tie medaliai ne i tema visai :) Bet cia jau ne musu reikalas :D Beje, galetu but ir personalizacija kazkokia saito, nes dabar man asmeniskai nei 2 nei 5. Ankstesnis geriau ziurejosi :)