Kitas dizainas >
Mūsų draugai :
Gmail paštasAtidaryti naujame lange
BMW E46Atidaryti naujame lange

Prisijungimas




Šiuo metu prisijungę vartotojai


    Dėmėsio! Paskutinė žinutė šioje temoje yra virš mėnesio senumo! Prieš atsakydami į temą dar kartą pagalvokite.

    Baisu kas darosi lietuvoje :(

    Kategorija: Paplepekim

    Autorius: Vitaminaszzz

    bubu 2012-07-26 01:23:26 (0)  
    Žinučių forume: 1854
    Bloga temos pavadinima parase, jei tik pasibedavoti norejo :)
    Vitaminaszzz 2012-07-26 19:42:14 (1)  
    ST-184 (GTS 2.2) Kėdainiai Žinučių forume: 117
    Bubu geras tas pavadinimas. 1. Lietuvoje uzdraustu alkoholi pardavinet leistu pirkti tik nuo 25 butu kitaip lietuviai priprate kitiem lietuviam prikakoti ant kelio. Kas buves uzsieni tas supras apie ka kalbu nes uzsienija lietuviu reik vengti.2 Reikia keisti tautos mastima kad nustotu gerti kaip pijokeliai nes buves uzsienija tikrai girdejas kad lietuvius laiko alkoholikais nes tik penktadienis ir reik gerti lietuviams svente tipo kazkokia cia. O del daugumos nesamoniu kaltas alkoholis ir proto neturejimas. padidintu akciza ant alkoholio numazintu kuro akciza butu zimiai geriau siais laikais pigiau bonke nei geri pietus .
    TRIUMF 2012-07-27 00:29:12 (0)  
    ST-202 (GT 2.0) Kaunas Žinučių forume: 953
    Baikit cia svaigt apie ta alkoholi. Atrodo lyg alaus bambalis eitu ir dauzytu masinas. Kodel as isgeres nesokineju? Gal kitoki alkoholi vartoju? Debilu visur buvo yra ir bus. Ir Lietuva tikrai ne pats blogiausias variantas.
    bubu 2012-07-29 01:53:30 (0)  
    Žinučių forume: 1854
    Su alkocholio kainu kelimu situacija butu kaip su baudomis uz eismo pazeidimus. Kiekvienas kainu kelimas efektyvus lygiai du men. Paskui zmones toliau spjauna i ta griezta sankcija. Cia jau patikrinta psihologu...
    BullDozeR 2012-07-29 09:27:05 (0)  
    ST-182 (GTi 2.0) Žinučių forume: 1605
    minjokas parašė:
    ka tu cia pisi prota, jei jau nori juos isivaizduoti kaip idealiausia tauta, taip ir sakyk, o jei nezinai kas aplink darosi tai patylek. prasau pasidomek kodel jiems ivede toki alkoholio ribojima. ar tik ne todel, kad isgerdavo daugiau nei rusai? o tai, kad vinmonopolete pardavineja iki 4-5 valandu jiems kaip ir mums lietuvoj nedraudzia pasirupinti is anksto. ir rupinasi tauta labai saziningai, nesasi nemazus maiselius namo. o ir isgerus namie klubo kainos po 130kr uz kokteili ar 70kr uz bokala alaus jau nebe kliutis. as nezinau ka tu nori pasakyti apie protingus zmones? valdzia pas juos tikrai protinga, rupinasi zmonemis, soc garantijomis ir t.t. bet kad paprasti zmones butu protingi, nu sorry niekaip nesivercia liezuvis taip teigti. mokyklose vaikai nemoka atmintinai skaiciuoti. 11 klasej yra mokomi kaip atpazinti lapus ir medzius. musu devintokai ir desimtokai ten 12kl nosis krapsto ir kartojasi tai ka mokesi 9kl. dar nemaciau niekur norvego skaiciuojancio atmintinai, visur telefonas arba skaiciavimo masineles. esi susidures su sveikatos apsauga? jei taip kaip tau ji? ar visgi gidytis vaziuoji i ta sudina lietuva? kur masina tvarkai norvegijoj ar lietuvoj? nes pvz norvegai stengiasi vaziuoti i tuos servizus kur dirba lietuviai ar lenkai. as nieko nesakau rytu europa inese savo indeli ir jis tikrai ne pats geriausias. bet jei ne nafta, tai cia butu prastesne situacija nei kokioj rumunijoj. buk geras nusiimk tuos geltonus akinius ir pazvelk i viska tikrom spalvom.

    Tiesos yra ir tavo poste :) BET. Gal dar ne vienodai suprantam žodį "gėrymas"? Aš suprantu tai kaip reguliarią priklausomybę. Būna ir aš prilupu taip kad paskui sunku su sveikata, bet tai nereiškia kad aš geriu. O esu ne tik bendravęs asmeniškai kasdieniniais reikalais bet ir giliau apie tai kaip žmonės gyvena kuom užsiema ką dirba, o su kai kuriais net teko ir pačiam gerti. Kaip ir sakiau, gal ne visi bet dauguma tikrų norvegų yra protingi normalūs žmonės, jei tau teko matyti kitokių, ką padarysi reiškia man nepasisekė pamatyti svyruojančių robocopų su pusiau apmyžtu klynu ir rudom dėmėm gale. Nepykit dėl to ant manęs. Bet kurią dieną kai išeini į gatvę praejęs kelis km sutiksi kaip minimum 3-5 begiojančius, dviračiai populiarus, žmonės mėgsta sportuoti. Kaune jei kur pabėgioji tai kartais būna kad kai kurie kaip į stebuklą pasižiūri. Ji ne idealiausia tauta, nereikia perdėti nuo savęs, turi jie savo pliusų savo minusų bet žmonės tikrai skirtingi. Ir nereikia tik ties jų sustoti, gal danai ypač švedai irgi geria? :) Pachmelingi matyt gamina mašinas ir mokslininkai sugalvoja ką nors naujo tik kai išgeria. Be to čia nėra esmė kas geria kas ne, esmė ta kad prigeręs normalūs žmonės ir elgiasi atitinkamai. Kad Lietuva šūdina taip nerašiau, nors ji man ir patinka tik kaip kraštas bet ne kaip valstybė.
    BullDozeR 2012-07-29 09:40:10 (0)  
    ST-182 (GTi 2.0) Žinučių forume: 1605
    Vitaminaszzz parašė:
    Kas buves uzsieni tas supras apie ka kalbu nes uzsienija lietuviu reik vengti.2 Reikia keisti tautos mastima kad nustotu gerti kaip pijokeliai nes buves uzsienija tikrai girdejas kad lietuvius laiko alkoholikais nes tik penktadienis ir reik gerti lietuviams svente tipo kazkokia cia.

    Būtent. Deja, tiesa tokia ir tuom nesidžiaugiu o atvirkščiai. Pats žinau net adresą kur tokie yra tik ne 5dieniais o kai tik 6dienis taip šventė ir lietuviai tame name amžinai prigerę, prirūkę žolės ir rekauja, dar būna ir iš kitur pas juos daugiau privažiuoja. Kaip ten aplinkui visi kenčia neįsivaizduoju.
    bubu 2012-07-29 10:13:59 (0)  
    Žinučių forume: 1854
    Didysis skirtumas tarp musu ir kitu, kad mes verksniai ir nepasitikintys savimi. Taip mes laisvi tik vos daugiau nei 20 metu, bet kiekviename zingsnyje save vadiname luzeriais. Todel tokie ir esame. O sios kalbos beprasmes, jei kalbame pazistu vienoki, kitoki. Tada gaunasi kad jei Breivikas issaude zmones, tai ta tauta manjakai? Nera taip blogai Lietuvoje, nera taip gerai kitur. Skirtinguose vietuose yra skirtingai, tik gal zmones ten i gyvenima ziuri pozityviau. Ir ne del to, kad kasni didesni turi, ar saule ten skaisciau sviecia, todel kad supranta, jog jei kiekviena diena grausi save, jog esi nevykelis, tai tokiu ir busi. :) O tai pas juos prasideda nuo darzelio ir pradines mokyklos, tevu. Jei pamenate tuos laikus, mums sakydavo visada negalima to, negalima ano. Namu darbu kuo daugiau tuo geriau ismoksi, jei napadrei durnelis. CIa ir prasideda visos saknys... O daugumos tevai, kaip augome, ar tikrai daug laiko skyre jums, tai daug dirba, tai nama stato, tai dar kazkas, o blyn vaikeli kur buvai, kaip tai armijoje? :P Jei prie vaiku aiskinsi, kad kubilius debilas, neduoda pinigu, tai jis ir uzaugs suprasdamas, kad tokie kaip kubilius turi duot pinigus, tada tas litas jam bus svarbesnis, uz kokybiska laisvalaiki su seima. Viskas yra mazuose dalykuose. Pradekime nuo ju.
    Domsy 2012-07-29 19:08:30 (0)  
    ZZT-231 (GT-S 1.8) Kaunas Žinučių forume: 923
    Uzrakint ir istrint. Nes graudu darosi. Bubu atgalia ranka turbut asara nusibrauke parases ir perskaites. Cia automobiliu forumas.
    LEXUS IS250
    Ex.Toyota Celica
    TRIUMF 2012-07-29 22:41:14 (0)  
    ST-202 (GT 2.0) Kaunas Žinučių forume: 953
    bubu labai teisingai parase. Asaras braukia tie, kuriem Lietuva baisiausia vieta pasaulyje, bet kitur (kur YRA geriau :) ) nesikelia gyvent.