< Senas dizainas

Šiuo metu prisijungę:

Dėmėsio! Paskutinė žinutė šioje temoje yra virš mėnesio senumo! Prieš atsakydami į temą dar kartą pagalvokite.

Paplepekim » Del dazymo(spalva)

BullDozeR // ST-182 (GTi 2.0) // // 2011-03-28 19:47:54 // Žinučių:1605
0 
Firestart parašė:
Tai cia dazymas dazymui nelygu, yra normalus meistrai, tai jie ir kainuoja ir yra tokie.. na zinau as viena Jonavoj, tai jis ten puse masinos uz 200 paruosia ir perdazo tik dazu duok :D tiek kad poto kaip velyku margutis atrodo biski.. bet tai nieko, juk greit velykos :D

Koks vardas jei ne paslaptis? Jei paslaptis parašyk į asm. žinutę jei nesunku :) Aš žinau taip pat vieną Jonavoj, nors daug neima bet daro tikrai afigenai ir yra normaliai užsirekomendavęs, stažas virš 15m, dažo nuo 16 m.
BullDozeR // ST-182 (GTi 2.0) // // 2011-03-28 20:10:39 // Žinučių:1605
1 
aparaturscikas parašė:
As tai nesuprantu vieno? kaip jus taip NEMOKAMAI, persidazot? pakeiciat spalva??
as jau puse metu ,kasdien po 3val ruosiu savaja, KEICIU spalva,. tai kruva reikalu isrinkt isdazyt ir vel sudet dangcius,duris,kapotus.. 800lt medziagom isleista,.
(o dar orange, salotine,geltona gi cia 3kg dazu garantuotai..)

ir kuris cia taip sugeba padaryt veltui??

Būtent. Kas turėjo jau su tuo reikalų, tas supras. Atrodytų kad ir tas "išrinkt surinkt" tai kas čia tokio, bet kai pradedi (jei dar po visokių darbų) tai paskui žiūri kad laikas tik dingsta ir dingsta o nieko normaliai nepadarai. O ir surinkti atgal reikia taip kad nepadaryti kokių nors įbrežymų, kai sau darai tai žinai kad stengsies o kiti jei dar taip už ačiū daro tai taip ir gali padaryti kad paskui vėl iš naujo reikės tą patį perdažyti. Teko tokių net pamatyti kas net už pinigus nedega noru apsiimti spalvą keisti, atvažiuoji pvz sakai taip ir taip kad nori geltonai visą mašiną perdažyti, o tau pradeda dar aiškinti koks klounas kad nafik čia geltonai dažyt čia gi ne lamborghini, kad tipo geriau dažyt panašia spalva ir nereikės atseit "prajomų" dažyti ir papildomai ten ruošti.. (vienu žodžiu kaip dažnai būna, nori mažiausiai gauti darbo ir daugiausiai už tai pinigų) Aišku su tokiais net išvis nešneku, bet esmė ta kad dar visai neblogai jei atsiranda kas gali ir nemokamai spalvą pakeisti :) Kad nors ir draugas, vistiek yra toks LT-RUS pasakymas "už "ačiū" не построишь дачу"
Firestart // AT-180 (Sti 1.6) // Kaunas // 2011-03-29 00:13:57 // Žinučių:1124
0 
Tai va kad nepamenu as jo vardo :) seniau mes pas ji masinas pardavimui dazydavom :) Sau asmeniskai as tikrai nerekomenduociau pas ji vezt nes jis prastai paruosia, as daziau kapota, tai atsulupo dazai po kiek laiko. Jis ten bazuojasi jei nuo kauno atvaziavus link jonavos, ziedu kairiau per tilta pravaziuoji ir i kaire pro mentine iki galo, vel i kaire poto i desine ir pavaziavus kokius 500m kairej jo kiemas. Dar kieme atsimenu senas senas mersas metesi, matyt projekta kazkoki gamino restauracijos :)

BullDozeR parašė:

Koks vardas jei ne paslaptis? Jei paslaptis parašyk į asm. žinutę jei nesunku :) Aš žinau taip pat vieną Jonavoj, nors daug neima bet daro tikrai afigenai ir yra normaliai užsirekomendavęs, stažas virš 15m, dažo nuo 16 m.
BullDozeR // ST-182 (GTi 2.0) // // 2011-03-29 18:42:07 // Žinučių:1605
0 
Aišku, reiškia ne tas.
tiomka // AT-180 (Sti 1.6) // // 2011-03-31 22:56:57 // Žinučių:304
0 
o jei ta pacia spalva "pust" kiek uz darba su dazais raudonai celicai? ne metalik. bet speju jei raudonai dzayt raudona celica galima butu ir paderint atspalvi neardant masinos. po kapotu juk ir taip raudona dzin kad ten siek tiek skirsis... ane?
Hey.lt - Interneto reitingai, lankomumo statistika, lankytojų skaitliukai
Celica klubas © 2017 - info@celica-klubas.com