Kitas dizainas >
Mūsų draugai :
Gmail paštasAtidaryti naujame lange
BMW E46Atidaryti naujame lange

Prisijungimas

Šiuo metu prisijungę vartotojai

Dėmėsio! Paskutinė žinutė šioje temoje yra virš mėnesio senumo! Prieš atsakydami į temą dar kartą pagalvokite.

F-1 2007

Kategorija: Paplepekim

Autorius: Domsy

eddie_gt4 2007-10-22 06:12:26 (0)  
    ex: ST185 MY'90, now: ST205 MY'96 Vilnius Žinučių forume: 3445
    Sheikhas raše:
    Bravo KIMI
    Titulas jam jau seniai turejo atitekti ir viskas cia OK, ner cia ko negram ishsishokti, tuo labiau kai ant jo vieno dirbo visa komanda, man net alonsiuko pagailo, kad ir kaip as jo nemegstu ;)

kas cia dabar, kyba visai pabludai? pavargęs
    stock'in'fanas © by Sheikhas
    fleimmeisteris © by hedo
    tomykas 2007-10-22 09:09:11 (0)  
      Žinučių forume: 1748
    eddie_gt4 raše:
    Sheikhas raše:
    Bravo KIMI
    Titulas jam jau seniai turejo atitekti ir viskas cia OK, ner cia ko negram ishsishokti, tuo labiau kai ant jo vieno dirbo visa komanda, man net alonsiuko pagailo, kad ir kaip as jo nemegstu ;)

kas cia dabar, kyba visai pabludai? pavargęs

analogiskai galvojau ;)
    EX '91 Celica GT-i
    Sheikhas Klubo narys 2007-10-22 10:28:07 (0)  
    ST-185 (Carlos Sainz 2.0t) Ignalina Žinučių forume: 6686
    Na ir ka jus man, tipo ash rasistas, nesusipratelis ir siaip netolerantishkas tipas is gudaus lietuvos uzkampio :P O ka dabar daryti jeigu visa tai tiesa :D Nemegstu visokiu tautiniu ir seksualiniu mazumu ir ka as sau galiu padaryti. Neturiu nieko priesh juodaodzius, bet va hamiltonas man nepatinka nors jus man ka... pvz lygiai taip pat nemegau Shumacherio kuri mases garbino ir pan.
    Turiu as teise kazka megti, kazko ne, ar ne nekaltas
    Jaigu kam nuo to pasidarys, galiu vieshai atsiprashyti uz zodzio NEGRAS pavartojima siame kontekste, bet ar kas nuo to pasikeis B)
    eddie_gt4 2007-10-22 10:36:47 (0)  
    ex: ST185 MY'90, now: ST205 MY'96 Vilnius Žinučių forume: 3445
    Sheikhas raše:
    Na ir ka jus man, tipo ash rasistas, nesusipratelis ir siaip netolerantishkas tipas is gudaus lietuvos uzkampio :P O ka dabar daryti jeigu visa tai tiesa :D Nemegstu visokiu tautiniu ir seksualiniu mazumu ir ka as sau galiu padaryti. Neturiu nieko priesh juodaodzius, bet va hamiltonas man nepatinka nors jus man ka... pvz lygiai taip pat nemegau Shumacherio kuri mases garbino ir pan.
    Turiu as teise kazka megti, kazko ne, ar ne nekaltas
    Jaigu kam nuo to pasidarys, galiu vieshai atsiprashyti uz zodzio NEGRAS pavartojima siame kontekste, bet ar kas nuo to pasikeis B)

vadinasi nemegsti ir manes... ir dar eiles kitu zmoniu, kuriu net nepazisti tyliu
    nemegsti, nes tiesiog turi toki isankstini nusistatyma...
    arba tiesiog nelabai zinai, ka reiskia savoka "tautine mazuma"

beje, atsakant i tavo klausima: taip, pasikeis - dabar mes (bent jau as) zinosim, koks esi is tiesu... :D

p.s. aha, taip, kur gi ne - neturiu nieko pries juodaodzius, tik siaip ju nemegstu pavargęs
    stock'in'fanas © by Sheikhas
    fleimmeisteris © by hedo
    Sheikhas Klubo narys 2007-10-22 10:49:37 (0)  
    ST-185 (Carlos Sainz 2.0t) Ignalina Žinučių forume: 6686
    Zinau kas yra tautine mazuma :) ir taves nelaikau tautine mazhuma :) normalus tu vaikinas nekaltas ir normaliai bendraujantis.
    Bet nemegstu tu kurie pastoviai kazkuo nepatenkinti, pastoviai kazkas negerai ir reikalauja kazkokiu isskirtiniu teisiu. Kaip pavyzdys gali buti tuteishiai, kurie vaidina lenkus, bet patys lenku kalbos nemoka ir kalba kazhkokia rusu/lenku/baltarusiu/zhargono maishalyne arba rusai, kurie 30 metu pragyvene lietuvoje neishmoko lietuviskai (o dar labiau nemegstu ju atzalu, kurie irgi nesimoko) tyliu Nemegstu ju uz tioki poziuri ir atvirksciai gerbiu tuos kurie pamina savo shovinizma ir sugeba prisitaikyti prie aplinkos. Turiu ne viena pazystama, kuriu tautybe priskiriama prie tautiniu mazumu, bet ju ir mano poziuris siuo klausimu labai sutampa ir normaliai bendraujame, todel nesijauciu kazkoks nacionalistas ne

PS. o va juodaodzio nei vieno nepazystu, supazindinkit, gal pakeisiu nuomone :D
    Gincius 2007-10-22 16:55:01 (0)  
    ST-202 (GT 2.0) Kaunas Žinučių forume: 949
    Tas kvailas lietuviskas kitu tautu tapatinimas su savimi,bei nusistatymas ir neapykanta net nepazystant asmenybiu man sypsena kelia :)
    F-1 Sporte reiktu akcentuoti i piloto darba trasoje,jo vairavimo stiliu ir panasius dalykus,o ne i rase,tautybe ar tuo labiau jo charakteri.
    Reikia idealo ziurite holivudini ispopsinta aktoriu,F1 sporte tokiu negali buti,nors zurnalistai ir cia tokius sutverti nori.Hamiltonas labai geras pilotas,savo sugebejimus irodes ne tik F1,plius visa sezona vaziaves kietai,ir beveik nenusileides 2kart pasaulio cempionui,taigi patinka jums ar ne jis dar iskovos titula.Toks debiutas gali buti pavydetinas daugumai ateinanciu kartu.Kas liecia Alonso,jam kaip ir Montoyai nepavyko su Ronu,va ko as leidziu sau nekesti tai F1 politikos, su visais politikais tokiais kaip Zanas Todtas,Ronas Denisas,Maxas Mosley,bjaurios pinigu prikimstos asmenybes,nuo kuriu kencia visa F1 ir tie patys talentingi pilotai.Gryztant prie Raikkoneno ir jo "netycia" iskovoto titulo,tai valio!,2 stebuklai is eiles ji padare cempionu,tegul buna jam tai kaip kompensacija uz visus tuos gedimus patirtus McLaren komandoje.Sezonas,tai jis tikrai buvo idomus ir itemptas,bet tik trasoje,kadangi politikai visa kita smarkiai susiko,tai juodoji Formules puse kuri toli grazu neblizga.
    "Lenktynes-yra gyvenimas,visa kita tik laukimas"
    Kartingo lenktyniu serija www.kart-live.lt
    Domsy 2007-10-22 17:11:33 (0)  
    ZZT-231 (GT-S 1.8) Kaunas Žinučių forume: 923
    Bet kokie skandalai tik kelia populiaruma ir domejimasi F-1 skanu
    Galbut ne visiem lentyninikam y gera tai iseina ( Alonso - ne )...
    Na o del Hamiltono. Na nezinau. Tai kad jis siemet beveik nelenke, isskyrus paskutini etapa (tuos kurie ir taip gale velkasi). Starte prarades pozicija dazniausiai ir atpirdelindavo toje pacioje vietoje nebent kas priekyje iskrisdavo arba zymiai leciau vaziuodavobet ir cia retas atvejis. Mano kaip ziurovo nuomone tikrai nebuvo vertas cempiono titulo. Gal ir auksines rankeles turi bet kazko ydomaus tikrai neparode tyliu
    LEXUS IS250
    Ex.Toyota Celica
    Gincius 2007-10-22 17:32:18 (0)  
    ST-202 (GT 2.0) Kaunas Žinučių forume: 949
    Skandalai gadina sio sporto ivaizdi ir daro ji popsu,kas mano manymu yra blogai.Del lenkimu,vadinasi blogai ziurejai,taip buna kaip pries ka nors esi nusistates,paskui ir atsiranda frazes "nevertas" cempiono:P
    Pilotai ne klounai,o lenkimai ateina su situacijomis,ir siais metais ju buvo nemazai daugumai is ju.Ir dar,lyderiams sunku yra kazka lenkti jei pries juos vienas varzovas,arba ju isvis nera nes jie lyderiai ;) Na bet as nesiplesiu,kiekvienam savo,as turiu savo vertybes, jus savo,ir visiems gerai,tik prasau neterskite lenktynininku vardo neargumentuotomis blevyzgomis,ir,maziau lietuvisko pavydo.
    "Lenktynes-yra gyvenimas,visa kita tik laukimas"
    Kartingo lenktyniu serija www.kart-live.lt
    tomykas 2007-10-22 17:53:31 (0)  
      Žinučių forume: 1748
    shumacher 4EVER :)
    EX '91 Celica GT-i
    Bixaz Klubo narys 2007-10-23 06:07:59 (0)  
    ex ST-182 K.Naumiestis-Kaunas Žinučių forume: 845
    tomykas raše:
    shumacher 4EVER :)

Cia turejai omeny R.Schumacher? :P :D :D :D
    Degtinė - mūsų priešas, bet kas sakė, kad mes priešų bijom - sunaikinkim ją :D :D