Dėmėsio! Paskutinė žinutė šioje temoje yra virš mėnesio senumo! Prieš atsakydami į temą dar kartą pagalvokite.
F-1 2008 !
Kategorija: Paplepekim
Autorius: Domsy
| bubu | 2008-11-03 19:25:45 (0) |
| Žinučių forume: 1854 | Na jei pastebejai, Vetelis labai agresyve taktika naudoja, visada pilasi po mazai benzo, uztat trasoje gerai atrodo. Na nesakau kad jis netalentingas bet siais metais tik 8 vieta |
| ndl | 2008-11-03 21:21:53 (0) |
Vetelis kitoj formulej lyderis uztat |
|
NightWalker
|
2008-11-04 05:57:34 (0) |
darune raše: ner i ka ziuri Ginciuk.. laikas parodys... du metai sekmes treti manau jau bus realus.... etalono vidury !!!! ir niekam cia neidomu kaip ir kur jis vaziavo - prisiziurejau siemet ir pernai - man gana kad sprest... NEVIKELIS - o kad su greitu ir patikimu bolidu kazka pasieke nereiksia kad to vertas... paziurek kiek avariniu situaciju sukele.... nei vienas taip nevaziuoja f-1 lenktininkas... kaip LH - tad atsimerk... o kad 1 tasku laimejo tai viska ir pasako - pernai 17 tasku istaske per 2 gonlkes - siemt vel vos ne pralose.... man tokiu championu nereikia... tikri championai jau vidury sezono CHAMPIONAI buna... paziurek - WRC - loebas 5 kart championas is eiles ir be jokiu intrigu paskutiniam etape...MOTO GP Rossi.. ir championu tapo ir nepaskutiniam etape ir ne karta, MS jau vidury sezono dazniausia budavo championu.. o vargselis LUIS... vos vos paskutiniam rate... apdetas vidutiniu komandu. ir nereik aiskkint kam verkt kam - ne... -tai jau praeitis... kove prasides viskas is naujo... ir jusu nevikelis championas manau 3 metus is eiles nebus lidimas sekmes... =================================== RAKINKIT SITA TEMA - SEZONAS BAIGESI !!!!!! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Ajaja kaip tik nesenai rode topgear'a su Luisu ir vairavo tapati auto kaip kiti F1 pilotai tai kai dejo kitus ten y vieta kurie net sausa trasa vaziavo, o tas slapia. Drive me like you have stole me... Banzai Racing Team. -Vakar isgerem 4.8l degtines. -Tai cia kaip gera darbinia turia variklis. |
| bubu | 2008-11-04 07:13:59 (0) |
| Žinučių forume: 1854 | Ne į tema pastaba: Aš nesuprantu, kas per įprotis rakinti temas, čia gi formas, žmonės diskutuoja, jei nenori daugiau kalbėtis ta tema tiesiog nespausk ant jos ir neziurek kas ka parase, o tai tik isisuka temos ir atsiranda gudrutis, kuriam nepritaria rekentis, jog reikia RAKINTI TEMA. Tai kam tas forumas jei negalima nusikalbėti, pasisakyti vėliau jei nespėji ir t.t. Aš už laisvę ir už taiką ir nerakintą tema visa laiką t.t. |
|
Sheikhas
|
2008-11-04 08:02:28 (0) |
o siaip man keistai atrodo sirgima uz komanda, as niekad nesirgau, jeigu man nepatiko joje vaziuojantys, uz ferarius pradejau tik tada kai atejo Kimis, patinka jis man ir tiek, kaip ir dauguma suomiu. Shumis - pripazystu top driveris, bet jis man nepatinka, Hamiltonas irgi, Masa taip pat, manau jis neturi cempiono dvasios, kazin ar betures tokia proga kaip symet. Finalas buvo smagus, aisku as noreciau, kad tarp pirmu vietu pretendentu nebutu figurave nei vienas is dabar buvusiu, bet yra kaip yra Svarbiausia reginys, ir klausimas ar kitais metais jis taps geresniu su tomis toyotos nesamonem |
| eddie_gt4 | 2008-11-04 09:46:17 (0) |
sakykik ak norit, bet 2008 sezonas geras buvo... nesidomiu ypatingai F1 gonkem, bet vis vein smagu, kad baigesi "dominatoriu" era, kuomet jau pries sezona is esmes buvo aisku, kas pajams podiuma... ps. darune, liuksiskas parasas stock'in'fanas © by Sheikhas fleimmeisteris © by hedo |
|
egis01
|
2008-11-04 10:30:50 (0) |
bubu raše: Na jei pastebejai, Vetelis labai agresyve taktika naudoja, visada pilasi po mazai benzo, uztat trasoje gerai atrodo. Na nesakau kad jis netalentingas bet siais metais tik 8 vieta kodėl sakai tik 8 vietą? pažiūrėkim ką praleido į priekį vetelis ir pamatysim kad tai yra puikus rezultatas atsižvelgiant į tai kokį bolidą tas vaikis vairuoja. o dabar reikia įsivaizduoti ką jis pasiektu su ferrarį (manau kad po kelių sezonų jį ten turėtume pamatyti) Mašina ne prabanga. Prabanga - priemonės, reikalingos, kad ji važiuotų. |
| bubu | 2008-11-04 12:56:12 (0) |
| Žinučių forume: 1854 | Na feraris tikrai visu problemu neisprestu. Tai kad si sezona buvo tiek daug nugaletoju rodo, kad auto privalumai nera tokie zymus. As esmeniskai daugiau vilciu deciau i Kubica, jis daugiau saves parode... nors žiūrint į istorija Scumis su Benetonu kuris buvo dviems metams senesnis nei Wiljams ir Ferari per plauką nelaimėjo čempionato. Todėl tiek Vetelis tiek Kubica tirk Hameltonas yra tikrai talentingi bet nevertetu ju vadinti super shumiais |
|
jarik
|
2008-11-04 12:59:06 (0) |
O as nesupratau - kodel pas Kubica ir Raikkonenas turi po 75 taskus, o 4 vietoj Kubica...? |
|
egis01
|
2008-11-04 13:01:09 (0) |
jarik raše: O as nesupratau - kodel pas Kubica ir Raikkonenas turi po 75 taskus, o 4 vietoj Kubica...? todėl kad kimi turi daugiau pergalių (3 ar 4) o robkė tik 1 Mašina ne prabanga. Prabanga - priemonės, reikalingos, kad ji važiuotų. |

Svarbiausia reginys, ir klausimas ar kitais metais jis taps geresniu su tomis toyotos nesamonem