Dėmėsio! Paskutinė žinutė šioje temoje yra virš mėnesio senumo! Prieš atsakydami į temą dar kartą pagalvokite.
Kas kur kada ka mate :)
Kategorija: Paplepekim
Autorius: Gytis
| agniuke | 2007-10-30 15:49:56 (0) |
tomykas raše: man atrodo su agniuke siandien prie ktu prasilenkem apie 12 val. Gali buti nezinau kokia ten tavo ta masina bet kad grazi tai faktas.. uzkliuvo |
| itariamasis | 2007-10-30 15:55:04 (0) |
| dzukija Žinučių forume: 301 | tomykas raše: man atrodo su agniuke siandien prie ktu prasilenkem apie 12 val. taip pat uzmatytas tokiu laiku pravaziuojantis pro agniuke kuri ir prie KTU apie 12:30 stabde eisma sustojus su avariniu siauroje gatveleje prie spaudos kiosko, lauke drauges... agniuke raše: Gali buti nezinau kokia ten tavo ta masina bet kad grazi tai faktas.. uzkliuvo o Elisa(aka Tiburon) tikrai grazi ir traukianti demesi, stovi uz bendrabucio uzdaroje aiksteleje, kasdien beveik matoma buvo dar ir rytoj bus matoma, po to jau nebe... |
| tomykas | 2007-10-30 16:02:03 (0) |
| Žinučių forume: 1748 | itariamasis raše: tomykas raše: man atrodo su agniuke siandien prie ktu prasilenkem apie 12 val. taip pat uzmatytas tokiu laiku pravaziuojantis pro agniuke kuri ir prie KTU apie 12:30 stabde eisma sustojus su avariniu siauroje gatveleje prie spaudos kiosko, lauke drauges... agniuke raše: Gali buti nezinau kokia ten tavo ta masina bet kad grazi tai faktas.. uzkliuvo o Elisa(aka Tiburon) tikrai grazi ir traukianti demesi, stovi uz bendrabucio uzdaroje aiksteleje, kasdien beveik matoma buvo dar ir rytoj bus matoma, po to jau nebe... bet daug matai dekui uz kompilementus (ir agniukei ) EX '91 Celica GT-i |
| itariamasis | 2007-10-30 16:06:30 (0) |
| dzukija Žinučių forume: 301 | tomykas raše: itariamasis raše: tomykas raše: man atrodo su agniuke siandien prie ktu prasilenkem apie 12 val. taip pat uzmatytas tokiu laiku pravaziuojantis pro agniuke kuri ir prie KTU apie 12:30 stabde eisma sustojus su avariniu siauroje gatveleje prie spaudos kiosko, lauke drauges... agniuke raše: Gali buti nezinau kokia ten tavo ta masina bet kad grazi tai faktas.. uzkliuvo o Elisa(aka Tiburon) tikrai grazi ir traukianti demesi, stovi uz bendrabucio uzdaroje aiksteleje, kasdien beveik matoma buvo dar ir rytoj bus matoma, po to jau nebe... bet daug matai dekui uz kompilementus (ir agniukei ) tai kaip dar ir rytoj dirbu salia(KTC), bei pietus man tokiu paciu metu kaip ir jums, taigi... |
| tomykas | 2007-10-30 16:11:07 (0) |
| Žinučių forume: 1748 | aisku aisku tai gal tu laikai uz gimnazijos celika? matydavau anksciau 7gen tiuningota. o daznai 6gen ten stovi. EX '91 Celica GT-i |
| itariamasis | 2007-10-30 17:24:31 (0) |
| dzukija Žinučių forume: 301 | neteko aptureti celicos dar... na nenukrypstam nuo temos... |
| agniuke | 2007-10-30 17:54:19 (0) |
itariamasis raše: taip pat uzmatytas tokiu laiku pravaziuojantis pro agniuke kuri ir prie KTU apie 12:30 stabde eisma sustojus su avariniu siauroje gatveleje prie spaudos kiosko, lauke drauges... o tu ir viska matai ir visai as to eismo nestabdziau |
| itariamasis | 2007-10-30 18:34:34 (0) |
| dzukija Žinučių forume: 301 | kas cia ta lietuva, juo labiau kaunas... |
| apm | 2007-10-31 07:50:33 (0) |
siryt uzmatyta simpatiska tamsiaplauke uz raudonos 5gen vairo and zaliojo tilto apie 9:20 klubiete? previous: b-fast. b-muscle. b-celica. previous: you used to be my ROMEO drivin' alfa romeo 156. now: colt. mitsubishi. |
| deficky | 2007-11-01 01:29:02 (0) |
| Žinučių forume: 5 | svarbu simpatiska -numerio reikia? |

nezinau kokia ten tavo ta masina bet kad grazi tai faktas.. uzkliuvo
(ir agniukei
)
ir visai as to eismo nestabdziau