Dėmėsio! Paskutinė žinutė šioje temoje yra virš mėnesio senumo! Prieš atsakydami į temą dar kartą pagalvokite.
Kas kur kada ka mate :)
Kategorija: Paplepekim
Autorius: Gytis
| isgerkim | 2007-12-04 08:59:45 (0) |
Yyy raše: isgerkim, spek, kas ka tik tau valytuvus pakele Savanoriu aikstelej tik daba su zafira buvau kaip tiok norejau dabar paklausti kas man pakele valytuvus malonu kad cia tu ka tu cia veikei? dbr pamate klubiecio stovincia celica pakelinesi valytuvus? tavo firminis zenklas? eric@info.lt skype: isgerkim mob: 867153999 |
| adelis | 2007-12-04 09:34:54 (0) |
Siandien apie 10h nuo Moletu kazkur apie 20km is paskos vaziavau 5gen Celicai ABZ 063 iki Alantos kaimo paskui jame ji ir nusuko.. Kiek suprantu galbut Celica klubo narys, ba pradziai su avariniu pamirksejo (paskui tik supratau,kad pasilabino.. ) ir ziuriu,kad "raguotasis" Toyotos lipdykas gale uzklijuotas.. )) Kas cia toks buvo? )) I fight for Pride!!! Žaliai balti širdy vieni!!! |
| spacecham | 2007-12-04 10:48:55 (0) |
siandien apie 11.40 su raudona 5 gen su klubo remeliais labinausi pamirksejimu kas?? The world is mine |
| Toredo | 2007-12-04 11:54:16 (0) |
adelis raše: Siandien apie 10h nuo Moletu kazkur apie 20km is paskos vaziavau 5gen Celicai ABZ 063 iki Alantos kaimo paskui jame ji ir nusuko.. Kiek suprantu galbut Celica klubo narys, ba pradziai su avariniu pamirksejo (paskui tik supratau,kad pasilabino.. ) ir ziuriu,kad "raguotasis" Toyotos lipdykas gale uzklijuotas.. )) Kas cia toks buvo? ))As Today Tomorrow TOYOTA |
| Toredo | 2007-12-04 12:01:32 (0) |
Yyy raše: Toredo raše: Basanaviciaus gatvej, VGTU aikstelej radau atlenktus valytuvus, kas cia taip padare? as kazkada sakiau kad kita kart atlenksiu Tik vakar buvau ne su celica, su chevrolete :] Taip ir pamaniau. Dabar masinas keiti, kad nesusektu? Today Tomorrow TOYOTA |
| Yyy | 2007-12-04 12:24:41 (0) |
Toredo-> jo, daba kiekwiena diena wis su kita masina Isgerkim-> nea, nepakelinesiu, bet abu kartus ejau pro sali, pro jusu celicas ir galwojau, ka cia 'blogo' padaryt O ten darbo reikalais bludyjau :] |
| adelis | 2007-12-04 13:36:35 (0) |
Toredo raše: adelis raše: Siandien apie 10h nuo Moletu kazkur apie 20km is paskos vaziavau 5gen Celicai ABZ 063 iki Alantos kaimo paskui jame ji ir nusuko.. Kiek suprantu galbut Celica klubo narys, ba pradziai su avariniu pamirksejo (paskui tik supratau,kad pasilabino.. ) ir ziuriu,kad "raguotasis" Toyotos lipdykas gale uzklijuotas.. )) Kas cia toks buvo? ))As kokie vejai tave ten nunese, net i Alanta?:o )) I fight for Pride!!! Žaliai balti širdy vieni!!! |
| Toredo | 2007-12-04 13:47:52 (0) |
as Moletuose bent karta i menesi bunu ir tawe kartais uzmatau, o Alantoj gimines gyvena Today Tomorrow TOYOTA |
| adelis | 2007-12-04 14:09:10 (0) |
aaa.. tada viskas aisku.. o kur gi tu ten mane uzmatysi, nes as tik pravazineju moletus ir vsio.. keista, jei tenka uzmatyti..:o )) I fight for Pride!!! Žaliai balti širdy vieni!!! |
|
NightWalker
|
2007-12-04 20:44:35 (0) |
uzmatytas isgerkim siandien puse devyniu Drive me like you have stole me... Banzai Racing Team. -Vakar isgerem 4.8l degtines. -Tai cia kaip gera darbinia turia variklis. |

tik daba su zafira buvau
) ir ziuriu,kad "raguotasis" Toyotos lipdykas gale uzklijuotas..