Dėmėsio! Paskutinė žinutė šioje temoje yra virš mėnesio senumo! Prieš atsakydami į temą dar kartą pagalvokite.
Kas kur kada ka mate :)
Kategorija: Paplepekim
Autorius: Gytis
| Lenkas | 2008-07-15 09:36:18 (0) |
amaratas raše: su lenku ala susisweikinta... ties tokvilagerai susisnekejom, net ne stodami bet respect, masina atrodo nerealiai, respect! Tu ne galvok kad pas mane taip ne valit, man ne buvo prasmes spausti nes pats matei kiek masinoj zmoniu sedejo Dar Simo masina prie akropolio uzmaciau |
| Birbirbir | 2008-07-15 10:39:50 (0) |
na ne i tema bet maciau paorcha carera GT... wawawawa... ziauru siurpuliai lakste per kuna kol uz jos prie sviesaforo stovejom... o garsas aaaaa nesveikai periferija |
|
jarik
|
2008-07-15 11:37:47 (0) |
1. Gal kas zinot kokiom lenktynem yra ruosta septintuke? maciau sian ant vezimelio veze visa apklijuota reklamomis, Nr. 9 jei gerai atsimenu. 2. Simai, kas cia per MELYNI NEONAI vietoj priesrukiniu!?!? negeda tau?? |
|
egis01
|
2008-07-15 11:54:36 (0) |
jarik raše: 1. Gal kas zinot kokiom lenktynem yra ruosta septintuke? maciau sian ant vezimelio veze visa apklijuota reklamomis, Nr. 9 jei gerai atsimenu. gal į tūkstantį. Mašina ne prabanga. Prabanga - priemonės, reikalingos, kad ji važiuotų. |
|
zycha
|
2008-07-15 12:24:25 (0) |
jarik raše: 1. Gal kas zinot kokiom lenktynem yra ruosta septintuke? maciau sian ant vezimelio veze visa apklijuota reklamomis, Nr. 9 jei gerai atsimenu. ir vel Turboziedas? Jau gal 3 karta dalyvauja. |
| GreddyMR2 | 2008-07-15 14:03:58 (0) |
Siandien man rodos Lenka maciau stovinti prie sviesaforo gale vilniaus Ir taip pat dar su AndriumMR2 persimetem keliais zodeliais |
| andrius_GT | 2008-07-15 18:42:35 (0) |
Lenkas raše: andrius_MR2 raše: lenka kiekviena diena beveik matau leidziantis nuo liepkalnio kalno Tai as i darba ir is darbo ten vaineju o kur ten tu buni? Hesburgerius valgai? as nemezyje gyvenu |
| (Simas) | 2008-07-15 19:09:23 (0) |
zycha-jarik as irgi ja macaiu sende vezancia ir paskui jiems turbut nuleke nuo to vezimele i prieki, nes prie VPU stovejo ir riso kazka ,o priekis buvo isiremes i ta raudona busa. jarik- jau pakeisti i baltus sende ,ten buvo melynos orginaliai idetos. |
| Lenkas | 2008-07-16 06:35:01 (0) |
GreddyMR2 raše: Siandien man rodos Lenka maciau stovinti prie sviesaforo gale vilniaus Ir taip pat dar su AndriumMR2 persimetem keliais zodeliais Cia kur tas galas? andrius_MR2 raše: lenka kiekviena diena beveik matau leidziantis nuo liepkalnio kalno Lenkas raše: Tai as i darba ir is darbo ten vaineju o kur ten tu buni? Hesburgerius valgai? andrius_MR2 raše: as nemezyje gyvenu aisq tada |
| Puika | 2008-07-16 06:42:47 (0) |
andrius_MR2 raše: Lenkas raše: andrius_MR2 raše: lenka kiekviena diena beveik matau leidziantis nuo liepkalnio kalno Tai as i darba ir is darbo ten vaineju o kur ten tu buni? Hesburgerius valgai? as nemezyje gyvenu as ir ten anksciau gyvenau... Kokią kryptį bepasirinktum, visada atsiras tas, kuris pasakys, jog esi neteisus.. |

ties tokvila
bet respect, masina atrodo nerealiai, respect!
Tu ne galvok kad pas mane taip ne valit, man ne buvo prasmes spausti nes pats matei kiek masinoj zmoniu sedejo
siurpuliai lakste per kuna kol uz jos prie sviesaforo stovejom... o garsas aaaaa nesveikai