Dėmėsio! Paskutinė žinutė šioje temoje yra virš mėnesio senumo! Prieš atsakydami į temą dar kartą pagalvokite.
Kas kur kada ka mate :)
Kategorija: Paplepekim
Autorius: Gytis
| zuikis_pievelej | 2008-08-29 06:51:54 (0) |
Lenkas raše: ten pastoviai tai vileikoj isvis medum patepta ten visi mentai susirenka, ir dainava, ir miestieciai, ir vietiniai, ir is rajonu atvaziuoja pasakyk o kam nesinori uzsidirbti? tai daznai i vileika vazineji? greit namo vaziuosiu gali pasigauti Drauges tevai Galgiuose gyvena, o kadangi drauge pastarasias dvi savaites gyvena pas tevus, tai kiekviena vakara po darbo ten varau MB SLK230 Kompressor (Automatas) Past: Toyota Celica 6gen 1997 116AG (Automatas) |
| AST | 2008-08-29 07:32:35 (0) |
Vakar vienas is musu gedo prospekte susmezavo, sakau savas del to kad nesuprasi pas ji ar lempos nedega ar per dazus nesimato kad dega(galines is raudonu juodom patapusios) greitai lėksi- lėtai neš, tad vazinekim protingai. asttck@gmail.com Skype: Audrius Stankunas AST |
|
albizz
|
2008-08-29 11:13:22 (0) |
AST raše: Vakar vienas is musu gedo prospekte susmezavo, sakau savas del to kad nesuprasi pas ji ar lempos nedega ar per dazus nesimato kad dega(galines is raudonu juodom patapusios) kazka turi pries??? ten as stovejau drauges laukiau ex N.O.S Albertas Tolocka 864623651 |
|
albizz
|
2008-08-29 11:19:58 (0) |
Edvatronas raše: N.O.S raše: maciau sian juoda 5gen i jeruzales kalna kartu waziawon nr berods crv... Ne mane kartais? Nors kas nors mane pamate... O cia gal Tu?[img] [/img]jap cia as buwau tu kaip tikras paparacas ex N.O.S Albertas Tolocka 864623651 |
|
Edvatronas
|
2008-08-29 11:49:04 (0) |
N.O.S raše: Edvatronas raše: N.O.S raše: maciau sian juoda 5gen i jeruzales kalna kartu waziawon nr berods crv... Ne mane kartais? Nors kas nors mane pamate... O cia gal Tu?[img] [/img]jap cia as buwau tu kaip tikras paparacas Cia antras dublis buvo.. pirma kart kol aparatura issitraukiau, kol nusireguliavau, tai Tau zalia uzsidege ir nuvaziavau, nufotkinau bet numerio beveik nesimate... tai vat 2 dublis pavyko puikiai... Gyvenimas prasideda nuo 3000rpm... |
| AST | 2008-08-29 12:17:19 (0) |
N.O.S raše: AST raše: Vakar vienas is musu gedo prospekte susmezavo, sakau savas del to kad nesuprasi pas ji ar lempos nedega ar per dazus nesimato kad dega(galines is raudonu juodom patapusios) kazka turi pries??? ten as stovejau drauges laukiau Viskas normaliai nesiparink, gerai atrodo, ir labai lengva atpazinti greitai lėksi- lėtai neš, tad vazinekim protingai. asttck@gmail.com Skype: Audrius Stankunas AST |
|
albizz
|
2008-08-29 16:22:15 (0) |
Edvatronas raše: N.O.S raše: Edvatronas raše: N.O.S raše: maciau sian juoda 5gen i jeruzales kalna kartu waziawon nr berods crv... Ne mane kartais? Nors kas nors mane pamate... O cia gal Tu?[img] [/img]jap cia as buwau tu kaip tikras paparacas Cia antras dublis buvo.. pirma kart kol aparatura issitraukiau, kol nusireguliavau, tai Tau zalia uzsidege ir nuvaziavau, nufotkinau bet numerio beveik nesimate... tai vat 2 dublis pavyko puikiai... saunu ex N.O.S Albertas Tolocka 864623651 |
| Kmaik | 2008-08-29 16:34:52 (0) |
siandiena apie 14;00 netoli Vievio baltas 6gen aplenke ir dar kns kaniukuose stovejo 5gen baltas su sakyciau solidziais ratais,du bachuriukai stovejo prie celicos skipe: burtininkas5 |
|
Romeo07
|
2008-08-29 16:59:03 (0) |
Pramones prospektu Bixas uzciochintas Email: almantas.suk@gmail.com Skype: almantas835 |
| Yyy | 2008-08-29 18:50:36 (0) |
o as pardavinesiu celica savo.. Nuspirkom Grand cherokee dabar.. 4,7L V8 :] |

tai vileikoj isvis medum patepta
ten visi mentai susirenka, ir dainava, ir miestieciai, ir vietiniai, ir is rajonu atvaziuoja