Dėmėsio! Paskutinė žinutė šioje temoje yra virš mėnesio senumo! Prieš atsakydami į temą dar kartą pagalvokite.
Kas kur kada ka mate :)
Kategorija: Paplepekim
Autorius: Gytis
|
Sheikhas
|
2008-10-29 12:54:22 (0) |
o argi ne siaip galiu pasiulyti vieta savo kieme, jeigu jau kazkam labai blogai, pagal klubini blata brangiai neprasysiu |
| Toredo | 2008-10-29 13:44:26 (0) |
jarik raše: Geda ABZ 063 (buvusi toredo?) vairuotojui(-ai), kuris parkuojasi per dvi vietas ir kokiu 1.5m atstumu nuo saligatvio Nenuleidinekit padangu mano ex celicai Kadras ten toks vienas ja nupirko Today Tomorrow TOYOTA |
|
egis01
|
2008-10-29 14:10:45 (0) |
akropolio pašonėje esančioje aikštelėje (prie bažnyčios) dažnai stovi vyšnava 5-gen sti (neblogai atrodo) gal kas iš musiškių.? Mašina ne prabanga. Prabanga - priemonės, reikalingos, kad ji važiuotų. |
| rocker | 2008-10-29 16:30:55 (0) |
Geltonsnape 6gen prie Levo Karsavino vid mokyklos (mano buvusios) uzmatyta stovincia. Viskas, ka turiu gyvenime, tai trys moterys. Mama,mergina ir celica.. Skype: a_love_ends_suicide +37060802810 |
| Lukis | 2008-10-29 19:34:19 (0) |
nu gi CELICA zviozdacka, netgi serijale pasivaidino "moterys meluoja geriau".. raudona 6gen su senesniu bamperiu kazkokie veikejai filmo i kazkur atvaziavo.... v.nr. AOx xxx Parduodu savo celicu dalis: https://www.facebook.com/parduodu.celica.1 Buvo: AT200 '97 Buvo: AT200 '98 Dabar: OBK-5 '17 2.5i |
|
uoGa
|
2008-10-29 19:34:27 (0) |
Edvatronas, o as tycia dar trinkteldavau durelemis tokiems kurie skersi stovi, ir visad stengiuosi nebuti tokia kiaule kaip jie. ir be to kaip bestatysi, savo masinos neapsaugosi. i manaja kieme tiesiogine prasme ivaziavo dukart ir pabego, apibraize ir panashiai. dabar perdaziau. jau po menesio ant jos puikavosi keli ibrezimai .. ir nieko cia nepakeisi. Lenkas o tu skaityt moki kai as rasau apie melyna 5gen ? katik per seriala Moterys meluoja geriau personazai atvaziavo su vyshnine 6gen, AON *** ♥vuoGa♥ |
| marciuz | 2008-10-29 20:01:07 (0) |
jeruzalei kieno ten 5 stovi beroc tamsiai raudona tamsoi nemaciau |
|
Edvatronas
|
2008-10-30 06:44:21 (0) |
VyShNooKya raše: Edvatronas, o as tycia dar trinkteldavau durelemis tokiems kurie skersi stovi, ir visad stengiuosi nebuti tokia kiaule kaip jie. ir be to kaip bestatysi, savo masinos neapsaugosi. i manaja kieme tiesiogine prasme ivaziavo dukart ir pabego, apibraize ir panashiai. dabar perdaziau. jau po menesio ant jos puikavosi keli ibrezimai .. ir nieko cia nepakeisi. Lenkas o tu skaityt moki kai as rasau apie melyna 5gen ? katik per seriala Moterys meluoja geriau personazai atvaziavo su vyshnine 6gen, AON *** O vat uz tokius bajerius, tai tau atsirugtu... Gyvenimas prasideda nuo 3000rpm... |
| Lenkas | 2008-10-30 06:56:55 (0) |
VyShNooKya raše: Edvatronas, o as tycia dar trinkteldavau durelemis tokiems kurie skersi stovi, ir visad stengiuosi nebuti tokia kiaule kaip jie. ir be to kaip bestatysi, savo masinos neapsaugosi. i manaja kieme tiesiogine prasme ivaziavo dukart ir pabego, apibraize ir panashiai. dabar perdaziau. jau po menesio ant jos puikavosi keli ibrezimai .. ir nieko cia nepakeisi. Lenkas o tu skaityt moki kai as rasau apie melyna 5gen ? katik per seriala Moterys meluoja geriau personazai atvaziavo su vyshnine 6gen, AON *** As specialiai pazymejau kad su tokiais paciais numeriais ir irgi juoda naujoj vilnioj vazineja ti kad 6 GEN!!! Prasau kulturos ir ne kritikuoti... >>> Didelis ACIU!!! zalsvai 6 gen (kaip pas mane) bet su baltais ratlankiais ir be spoilerio, vaikinui kuris mane ileido vakar prie Rasu kapiniu i srauta ir man ne teko visos valandos stoveti kamstyje... |
|
gytuks
|
2008-10-30 11:20:50 (0) |
Siauliuoseprie kogo senuku taip graziai melyna su raudona 5ge., stovejo, tai as savo juodaja dar salia pastaciau ![]() |