Dėmėsio! Paskutinė žinutė šioje temoje yra virš mėnesio senumo! Prieš atsakydami į temą dar kartą pagalvokite.
Kas kur kada ka mate :)
Kategorija: Paplepekim
Autorius: Gytis
| speedracer | 2009-07-08 13:58:55 (0) |
aikiroolaz parašė: speedracer parašė: Vakar vakare konstitucijos pr uzmatyta juoda 6gen su zavia vairuotoja uz vairo,o po 15 min ukmerges plente ties senukais taip pat 6gen juoda su siektiek nugruntuotomis vairuotojo durelemis Siaip tai ne juoda o melyna tik sonai juodu gruntu nugrutuoti o dureliu krastas baltu turesim omeny |
| speedracer | 2009-07-09 06:41:03 (0) |
Vakar vakare Verkiu regioniniam pagal upe uzmatytas juodas mr2 ir aikstelej 6gen su klubo remeliais gan anksta jau toje aiksteleje ne visi besutelpa mergas kirkinti |
| Lenkas | 2009-07-09 14:04:58 (0) |
speedracer parašė: Vakar vakare Verkiu regioniniam pagal upe uzmatytas juodas mr2 ir aikstelej 6gen su klubo remeliais gan anksta jau toje aiksteleje ne visi besutelpa mergas kirkinti tu tyliau, niekam nepasakok, o tai mane isduosi tai tu buvai su raudona 5 gen ir baltais diskais? |
| speedracer | 2009-07-09 15:08:59 (0) |
Lenkas parašė: speedracer parašė: Vakar vakare Verkiu regioniniam pagal upe uzmatytas juodas mr2 ir aikstelej 6gen su klubo remeliais gan anksta jau toje aiksteleje ne visi besutelpa mergas kirkinti tu tyliau, niekam nepasakok, o tai mane isduosi tai tu buvai su raudona 5 gen ir baltais diskais? ir su blondine salia kaip ir tu berods |
| kvakiz | 2009-07-09 15:44:40 (0) |
speedracer parašė: Vakar vakare Verkiu regioniniam pagal upe uzmatytas juodas mr2 ir aikstelej 6gen su klubo remeliais gan anksta jau toje aiksteleje ne visi besutelpa mergas kirkinti as as Man patinka trys dalykai: Driftas ir Papai |
| speedracer | 2009-07-09 16:51:07 (0) |
kvakiz parašė: speedracer parašė: Vakar vakare Verkiu regioniniam pagal upe uzmatytas juodas mr2 ir aikstelej 6gen su klubo remeliais gan anksta jau toje aiksteleje ne visi besutelpa mergas kirkinti as as Nu va kiek cia musu turbut irgi su blondine buvai ar tik lekei dar pasiimti |
| Vision | 2009-07-09 20:30:44 (0) |
siandiena apie 17valanda uzmatytas 6genas su klubo remeliais susisveikinom EJE:537 berods taip |
| Lenkas | 2009-07-10 06:13:05 (0) |
speedracer parašė: Lenkas parašė: speedracer parašė: Vakar vakare Verkiu regioniniam pagal upe uzmatytas juodas mr2 ir aikstelej 6gen su klubo remeliais gan anksta jau toje aiksteleje ne visi besutelpa mergas kirkinti tu tyliau, niekam nepasakok, o tai mane isduosi tai tu buvai su raudona 5 gen ir baltais diskais? ir su blondine salia kaip ir tu berods yap, irgi su blondine |
| Fanaz | 2009-07-10 06:21:25 (0) |
Krizės metu blondinės tapo populiarios |
| kvakiz | 2009-07-10 08:29:41 (0) |
speedracer parašė: kvakiz parašė: speedracer parašė: Vakar vakare Verkiu regioniniam pagal upe uzmatytas juodas mr2 ir aikstelej 6gen su klubo remeliais gan anksta jau toje aiksteleje ne visi besutelpa mergas kirkinti as as Nu va kiek cia musu turbut irgi su blondine buvai ar tik lekei dar pasiimtiNee, as su tamsiaplauke Man patinka trys dalykai: Driftas ir Papai |

o melyna tik sonai juodu gruntu nugrutuoti o dureliu krastas baltu