Dėmėsio! Paskutinė žinutė šioje temoje yra virš mėnesio senumo! Prieš atsakydami į temą dar kartą pagalvokite.
Kas kur kada ka mate :)
Kategorija: Paplepekim
Autorius: Gytis
| Shadow | 2010-05-15 22:33:37 (0) |
(Simas) parašė: Buvau genocido muziejuje,ten netoliese stovi sidabrine gen7, tai nejaugi niekas nemate sende pusia dienos 3celicu durnuojanciu po miesta??????????????? Nu va, nepadėjo nei balionai, nei signalai EX: 6gen ST |
| Darechka | 2010-05-18 15:22:16 (0) |
Vovcik užmatytas Ozo g. Pasikeisk vairuotojo puses artimųjų lemputę |
| Wovchik | 2010-05-18 15:39:18 (0) |
reikia reikia ir gale lempute reikia pasikeist check out the power skype: wovchik wovchik@gmail.com tel: 868-454-909 |
|
milZinas
|
2010-05-18 16:04:31 (0) |
Shadow parašė: (Simas) parašė: Buvau genocido muziejuje,ten netoliese stovi sidabrine gen7, tai nejaugi niekas nemate sende pusia dienos 3celicu durnuojanciu po miesta??????????????? Nu va, nepadėjo nei balionai, nei signalai Padejo, padejo, as maciau bent dvi is ju Paskui mane puse dienos sekiojo... Kai nepasimesdavo Computer addicts never die... They just go offline... +37O698O82I4 |
| Euthymios | 2010-05-18 19:38:00 (0) |
Matem tavo celica vilniuje (nors buvau susidares nuomone kad ja pardavei ir ji kaune ;D) (Simas) parašė: Buvau genocido muziejuje,ten netoliese stovi sidabrine gen7, tai nejaugi niekas nemate sende pusia dienos 3celicu durnuojanciu po miesta??????????????? Tikrovė visada yra turtingesnė negu žmogaus suvokimas. Tikrovė gali nustebinti mąstymą, o mąstymas gali kurti tikrovę. |
| Euthymios | 2010-05-19 08:33:19 (0) |
Katik chaildas uzmatytas su milzinisku lipduku is kaires. tiesa zmogus nereaduoja i aplinkos garsus ir bandymus pritraukti demesi;D Tikrovė visada yra turtingesnė negu žmogaus suvokimas. Tikrovė gali nustebinti mąstymą, o mąstymas gali kurti tikrovę. |
| Child | 2010-05-19 10:51:20 (0) |
Euthymios parašė: Katik chaildas uzmatytas su milzinisku lipduku is kaires. tiesa zmogus nereaduoja i aplinkos garsus ir bandymus pritraukti demesi;D Euthymios , atkreiptas demesys i tavo variklio garsus ir kreiva kleva, taip ir maniau kad ten tu malonu o su tuo lipduku, tai tikrai persistengta Skype: homerlovemarge Email: mariusrazma@gmail.com Tel: +37062300902 Automobilis: Toyota Celica Telefonas: Nokia 6230i Panele: ispudinga |
| Euthymios | 2010-05-19 11:46:14 (0) |
Taip ir maniau, kad su klevu persistengiau ;D bet man jis labai patinka ;D Child parašė: Euthymios parašė: Katik chaildas uzmatytas su milzinisku lipduku is kaires. tiesa zmogus nereaduoja i aplinkos garsus ir bandymus pritraukti demesi;D Euthymios , atkreiptas demesys i tavo variklio garsus ir kreiva kleva, taip ir maniau kad ten tu malonu o su tuo lipduku, tai tikrai persistengta Tikrovė visada yra turtingesnė negu žmogaus suvokimas. Tikrovė gali nustebinti mąstymą, o mąstymas gali kurti tikrovę. |
| Puika | 2010-05-19 12:54:25 (0) |
mačiau, kad buvai genocido muziejuje (Simas) parašė: Buvau genocido muziejuje,ten netoliese stovi sidabrine gen7, tai nejaugi niekas nemate sende pusia dienos 3celicu durnuojanciu po miesta??????????????? Kokią kryptį bepasirinktum, visada atsiras tas, kuris pasakys, jog esi neteisus.. |
|
Edvatronas
|
2010-05-19 14:24:16 (0) |
Vakar prie banginio uzmatytas suzeistas gt4 su klubo remeliais, bet nesupratau kieno. [img] ![]() Uploaded with ImageShack.us [/img]Gyvenimas prasideda nuo 3000rpm... |

reikia reikia ir gale lempute reikia pasikeist
Paskui mane puse dienos sekiojo... Kai nepasimesdavo