Dėmėsio! Paskutinė žinutė šioje temoje yra virš mėnesio senumo! Prieš atsakydami į temą dar kartą pagalvokite.
Krepsinis: Eurolyga 2007-2008m.
Kategorija: Paplepekim
Autorius: Birbirbir
| adelis | 2007-11-01 21:31:31 (0) |
Butent ir as taip sakau! I fight for Pride!!! Žaliai balti širdy vieni!!! |
| ViR2 | 2007-11-01 23:23:40 (0) |
prasideda Shiaip tikrai keista, kad rytas maccabi iveike, tik man dabar klausimas toks, ar rytas taip nerealiai sustiprejo, ar maccabi kazkas tokio nutiko, kad taip nusivazhiavo ir zhaide kaip kiemo komanda... Betkokiu atveju su pergale Xexe, pagaliau rytas treneri lietuvi pasiime '10 Alfa Romeo MiTo 155 '65 Porsche 911 Ex Celica GTi, ex Supra MKIII Turbo www.TUKA.lt |
| darune | 2007-11-01 23:51:57 (0) |
noreciau parasyt apie zalgeri savo nuomone.. bet kaip Jarik sake tam delfi yra (as tai Lrytas.lt) savo pasakau =================================================o rytas saunuoliai - europoj rimtuose turnyruose sudalyvauja ir gedos LT kasiui nedaro teip ir toliau Skype nick - darune.wab.ru Tel nr. - 8672 56236 (tele2) |
| tomykas | 2007-11-02 07:44:50 (0) |
| Žinučių forume: 1748 | ViR2 raše: prasideda Shiaip tikrai keista, kad rytas maccabi iveike, tik man dabar klausimas toks, ar rytas taip nerealiai sustiprejo, ar maccabi kazkas tokio nutiko, kad taip nusivazhiavo ir zhaide kaip kiemo komanda... Betkokiu atveju su pergale Xexe, pagaliau rytas treneri lietuvi pasiime paziurek i sudeti macabio. palyginus su tuo kas buvo, tai nerimta. nepatys silpniausi, bet susilpneje tai ryskiai. ne del to kad prasti zaidejai, o del to kad nauja komanda surinkta.. ir naujas treneris. as kai paziuriu i A grupes lentele, man net silpna pasidaro.. atrodo visos komandos labai rimtos. to nepasakyciau apie B ir C. daugiau nei puse komandu nezinomu arba tikrai zinomu kad silpnos.. zodziu rytui cia pasiseke ir manau kad vilnieciai ar ryto fanai dar ne karta dziaugsis.. o zalgiriui bus sunku .. bet tikiuos pateks i top16, o ten silpnu komandu nebebuna beje, dar vienas dalykas mane neraminta, tai kad rytas atrodo jau geroje sportineje formoje. tai blogas zenklas, nes visa sezona gera sportine forma islaikyti yra sunku, todel gali buti kad kris.. o visos kitos komandos tik pradeda igauti formas.. EX '91 Celica GT-i |
|
jarik
|
2007-11-02 08:04:57 (0) |
Laikas parodys, kuri komanda stipresne PS. Praeito "parodymo" rezultatu nepriminesiu, kad vienos komandos fanai nepradetu cia kelti bangu ir man nereiketu trinti ju zinuciu |
| adelis | 2007-11-02 08:51:10 (0) |
Ka turejai omenyje praeito parodymo? Vis gi idomu suzinoti? Ir beja pats sakai nereikia veltis i bereikalingas diskusijas, kuri komanda stipresne, bet namiokus metai kazkokius.. Na tai tada geraiau paanalizuojanciai nors kiek pakomentuoki geriau kaip rytas suzaide, o ne tik frazias laidyk Rytas jega, rytas valdo.. nepiktai cia I fight for Pride!!! Žaliai balti širdy vieni!!! |
|
jarik
|
2007-11-02 09:08:57 (0) |
metu namiokus tik del to, kad jus (zalgirieciai) taip ir neapsiraminote! Ir ju neaiskinsiu, kad nesukelciau bereikalingu diskusiju. O del komentavimo - tai nesu koks krepsinio specas, net zaist jo padoriai nemoku man patinka stebeti auksto lygio rungtynes ir tiek. O vat is Jusu kaip tik ir nematau jokiu konkreciu argumentu Ar tai, kad viena komanda yra senesne uz kita yra kazkoks labai rimtas veiksnys aiksteleje? Is tikruju sergu uz abi komandas, ir buvau labai patenkintas kai zalgiris atsigavo ir laimejo bet ir jus pripazinkit, kad kolkas rytas ziadziai tikrai gerai! |
|
Romeo07
|
2007-11-02 09:55:05 (0) |
Rytas vakar tikrai suzaide neblogai. Tik kad nebutu taip kaip buvo pries pora metu. Kai zaide gerai, du kartus ikale macabiui o paskui gavo nuo lenku ar nuo kazko panasaus ir sezonas pasibaige. Email: almantas.suk@gmail.com Skype: almantas835 |
| adelis | 2007-11-02 10:20:52 (0) |
na rytas tikrai puikiai vakar suzaide, kaip ir pastebejo kazkas, forma siuo metu tikrai gera dabar jie igave yra, bet kitas klausimas ar pavyks ja islaikyti viso sezono metu.. visada juk per varzybas nemes komanda 50% trajakus.. siaip vakar isties gerai ir ryto aukstaugiai kovojo, kiek kamuoliu nusieme po makabio krepsiu.. va dar ziuriu Lukauskis siemet kaip niekad gerai atrodo!Laukiu berots lapkricio 17dienos, kai Zalgiris susirems su Rytuku.. )) I fight for Pride!!! Žaliai balti širdy vieni!!! |
| tomykas | 2007-11-02 10:38:19 (0) |
| Žinučių forume: 1748 | jarik raše: Laikas parodys, kuri komanda stipresne PS. Praeito "parodymo" rezultatu nepriminesiu, kad vienos komandos fanai nepradetu cia kelti bangu ir man nereiketu trinti ju zinuciu as skaitau praeita "parodyma" siu metu LKL finala. ka tu turi omeny? lyginti zaidima su skirtingom komandom skirtinguose pogrupiuose skirtingais pajegumais yra visai vaikiska... lyginti galima tik tarpusavio kovose... EX '91 Celica GT-i |

va dar ziuriu Lukauskis siemet kaip niekad gerai atrodo!