Dėmėsio! Paskutinė žinutė šioje temoje yra virš mėnesio senumo! Prieš atsakydami į temą dar kartą pagalvokite.
Nick'as ir jo interpretavimas...
Kategorija: Paplepekim
Autorius: Sheikhas
| Grigarasas | 2008-04-08 19:53:01 (0) |
Na ir temele cia suskelet forumieciai nei ka sakyt. Vaikysteje labai multikus ziuret megau, buvo tada toks rusiskas berods multikas ir veikejas jame buvo Grigarasas vardu, jau dabar ir pats nepamenu ka jis ten veike, bet vat mano jaunelis brolis kazkodel ta varda kurdamas mano skype accounta prisimine. O man paciam kazkaip lengviau prisiminti toki nicka ir nieko panasaus jokiuose forumuose nera, matyt per ilgas truputi . Tai taip ir likau grigarasas. Tik dabar pastebejau kad nicke tik viena raide nesikartoja |

nei ka sakyt. Vaikysteje labai multikus ziuret megau, buvo tada toks rusiskas berods multikas ir veikejas jame buvo Grigarasas vardu, jau dabar ir pats nepamenu ka jis ten veike, bet vat mano jaunelis brolis kazkodel ta varda kurdamas mano skype accounta prisimine. O man paciam kazkaip lengviau prisiminti toki nicka ir nieko panasaus jokiuose forumuose nera, matyt per ilgas truputi
. Tai taip ir likau grigarasas. Tik dabar pastebejau kad nicke tik viena raide nesikartoja