Kitas dizainas >
Mūsų draugai :
Gmail paštasAtidaryti naujame lange
BMW E46Atidaryti naujame lange

Prisijungimas




Šiuo metu prisijungę vartotojai


    Dėmėsio! Paskutinė žinutė šioje temoje yra virš mėnesio senumo! Prieš atsakydami į temą dar kartą pagalvokite.

    Noriu pirkti veidrodini fotoaparata

    Kategorija: Paplepekim

    Autorius: TaiJo

    InterGuru 2011-02-27 23:10:48 (0)  
    ST-202 (GT 2.0) Vilnius Žinučių forume: 494
    na priklauso ko zmogus nori bet tokios muilines kaip sony nex5 ar nex-3 bei panasonic g1, g2 ar dar koks modelis kuriame sensoriaus dydis yra toks kaip veidrodiniame tik eliminuotas veidrodis ir pentaprizme, kuriu eliminavimo deka jie turi filmavima HD kokybes bei autofokusa su keiciamais objektyvais aisku objektyvu gama gana siauroka, bet turistinis ar kasdieninis variantas visai geras.

    kalbant apie veidrodinius grynai manau pentax K-7 yra labai puikus aparatas uz nerealia kaina, objektyvu gama pakankamai plati jei ne pacio pentax gaminamu tai ir sigma ir tamron.

    pasiskaitinek: http://www.dpreview.com/Atidaryti naujame lange
    Fanaz 2011-02-27 23:21:41 (0)  
    Corolla T-Sport Vilnius Žinučių forume: 2432
    Birbirbir, nukrypsti į lankas. Yra begalė gerų (na, nepigių) muilinių, kurios leis pasiekti žymiai aukštesnį rezultatą nei vidutinis dSLR'as su pigia optika. Nematau prasmės investuoti 3000lt į dSLR'ą, kurio 2/3 kainos sudarys pusėtinas kūnelis ir 1/3 kainos sudarys tokia optika, kuri nusileis net 500lt kainuojančiai muilinei. Tai žingsnis pirmyn ir du atgal. Ir gali ginčyt neginčyjęs, faktas ir tiek. Beje, sakai per 5 metus daug kas pasikeitė. Optikoje nepasikeitė praktiškai nieko, ji nekinta jau ilgą laiką. Ir kainos laikosi. Peržvelgiau ta proga Sergitos ir FotoFabriko asortimentą, kaina mūru stovi. Pinga tik kūneliai. Toliau daromas biznis ant "tūpų" vartotojų, kurie galvoja kad didelis fotoaparatas už juos padarys gražią nuotrauką. O prekybininkai tuo ir naudojasi, pigindami dSLR'us, kišdami į juos muilinės lygio matricas ir begales funkcijų, kaip antai visokie HD video. Keista, mp3 grotuvo ar telefono funkcijų dar neintegravo? Nenustebčiau. Juk masėms to reikia. Masės nesupranta, kad graži nauja mašina (tamstos palyginimas) su mediniais ratais niekada neaplenks senos geros tvarkingos ST182. Beje, aš ją darau ne dėl to, kad ji sena, o dėl to, kad tai yra elektronika ir mikrokontroleriais paremtas homemade projektas, kurį pabaigus manau nuskambės plačiau. O šiaip nesuprantu, ko mes čia ginčyjamės katro ilgesnis ;)
    Birbirbir 2011-02-28 00:20:23 (0)  
    ST-185 (Carlos Sainz 2.0t) Kaunas-Vilnius Žinučių forume: 1028
    Na tikrai nelyginciau kainu esamu lietuvos parduotuvese ir tikrai nesakyciau kad jos laikosi. Kad shaibas daro ant vartotoju daleiskim paciam ziamausiam segmente tikrai beprotishkai didele pasiula neretai, o tiksliau daznai apgaunanti vartotoja, sutinku su shiuo tavo pasisakymu. Shenkat tam 5 metu begyje pacioj body technikoj tikrai labai daug pasikeite daleiskim cmos sensorius fulframeas iso technologija. Nemanau kad tikrai reiketu taip drastishkai spajut ant to kunelio, uz 3k galima labai padoru daikta isigyti apie kuri priesh 5 metus tikrai niekas net nebutu susimastes. As dslr jau vientik dideli pliusa matau objektyvo keitime, kaip ir pats sakei jei jau body ir nera tokia didele esme tai objektyva visada galima pakeist kazkuom solidesniu ir labiau atitinkanciu poreiki. Kiek suprantu tu kalbi apie leicos muileshkas ar daleiskim muiliukus naudojancius zeitso optika, taip nesakau kad jie blogi bet zmogui megstanciam eksperimentuot ir norinciam daugiau nei grazi smgusio kursiogo nuotrauka tikrai vertetu mastyti apie dslr kuris savo panaudojimo galimybemis tikrai lenkia tas muileshaks, o jei shnekant apie konkretu modeli d550 pastarasis tikrai solidus pirkinys atitnkantis pradedanciojo, busimo fotografo poreikius... taip nesigycikim ir nebalmutinkim autoriaus :)
    periferija