Kitas dizainas >
Mūsų draugai :
Gmail paštasAtidaryti naujame lange
BMW E46Atidaryti naujame lange

Prisijungimas

Šiuo metu prisijungę vartotojai

Dėmėsio! Paskutinė žinutė šioje temoje yra virš mėnesio senumo! Prieš atsakydami į temą dar kartą pagalvokite.

Nusipirkau uzwakar celica 2002GT ka jus apie jas manot?

Kategorija: Paplepekim

Autorius: sieras

hedo 2008-02-25 08:59:12 (0)  
    ZZT-230 (GT 1.8) Vatikanas Žinučių forume: 1313
    tai dabar tipo visi mushities?

p.s. celica dovanojau zmonai per penktasias vedybu metines. :D tai kaip ir moteriska butu :D . nors su atitinkama spalva ir body kitu atrodo agresyviai.

nors penktosios atvepusios akys kaip pas apsirukiusi geraji meskiuka. :D
    peace. moderai rakinkit, o tai per GM bus keli atskiri stalai 5 gen., 6, 7......
    tai yra mano nuomone, kuri gali nesutapti su Jusu nuomone. As tikrai jos nepersu ir neprasau ja aklai vadovautis. Darykite ka norite ir kaip norite! Copyright by milZinas©2006
    eddie_gt4 2008-02-25 09:01:36 (0)  
    ex: ST185 MY'90, now: ST205 MY'96 Vilnius Žinučių forume: 3445
    tikiuosi niekas siu draugisku pasilazdavojimu nebeima giliai i sirdi... :P
    stock'in'fanas © by Sheikhas
    fleimmeisteris © by hedo
    zycha Klubo narysModeratorius 2008-02-25 09:13:51 (1)  
    ZZT-231 (GT-S 1.8) Vilnius Žinučių forume: 5988
    eddie_gt4 raše:
    zycha raše:
    o man 5gen atrodo moteriska... knockout

skonio reikalas... bet vis tik daugelio Celikistu nuomone butent mk.7 yra labiausiai moteriska... knockout :P

asmeniskai man mk.7 asocijuojasi su liekna, pasitempusia ir sportiska mergina :)

asocijos gali buti skirtingos ;)
    pagal mane:
    1. moteriska, tai kai masina nedideliu gabaritu (miesto), manevringa, negalingu varikliu, nes moterims neaktualu, ekonomiska. Pas moteris nera tokios didybes manijos (t.y. mieste vazineti su dideliu visuregiu)
    Pvz Clio, Micra, p206 ir pan.
    2. "sporty looking car". Tai kai blondine nori pasirodyti "kruta", perka sportiskai atrodanti auto, bet su ja vazineja pensininko rezimu. Tam gamintojai ir gamina sportisku automobiliu "silpnas" versijas. Perkama daznai del ivaizdzio. Pvz, senesni Hyundai Coupe, kad ir 5gen STI, BMW 316...
    3. true sport compact. Automobilis zinovui, pasizymintis tam tikromis isskirtinemis specifikomis, perlipantis abu pries tai paminetus tipus. Na max ka galima buvo ikisti i ta modeli: variklis, pakaba, isvaizda. Skirtas daugiau nei kasdieniam vazinejimui i darba ar mokykla. Blondines neperka :)

Moterys renkasi masina (95%) tik pagal isvaizda.
    Blondine- tai ne plauku spalva, o gyvenimo budas :)
    Kai kas, manau norite 7gen priskirti prie 2 tipo ;) ? bet tikrai ne GT-S... 99% moteru, merginu vazineja su 7gen GT. Zinau ir maciau tik viena, kuri turejo GT-S, tai Lenkaite. Bet ji buvo daugiau nei eiline mergina vairuotoja :P
    BullDozeR 2008-02-25 09:21:51 (0)  
    ST-182 (GTi 2.0) Žinučių forume: 1605
    +1 zycha taip
    hedo 2008-02-25 09:22:39 (0)  
    i ta 2 tipa galima drasiai traukti ir 5 gen GTI, ba 7 gen GT vaziuoja taip pat (isbandyta) tik 7 gen dar ir geriau stoja.
    tai yra mano nuomone, kuri gali nesutapti su Jusu nuomone. As tikrai jos nepersu ir neprasau ja aklai vadovautis. Darykite ka norite ir kaip norite! Copyright by milZinas©2006
    zoom 2008-02-25 09:28:58 (0)  
    Celica GTS --> 330ci Klaipeda Žinučių forume: 246
    Na ka, as gali taip pat savo nuomone apie 7gen celica pareiksti. Siaip sis aparatas man visada labai patiko ir sios nuomones nepakeiciau ir ja pats nusipirkes. Man tai ypac patiko ir patinka jos isvaizda, nelabai ir tu body kit'u reikia, stockas jau gana agresyviai atrodo. Na nemoku paaiskinti tiksliai, na bet jos isvaizda tokia ale lamborgini, ferari style. Pvz koks eclipse, prelude, TT visai kitokio "sportisko" stiliaus. Galios per akis, na aisku jos niekad nebuna perdaug, bet GTS tikrai smagiai vaziuoja ir gana smagiai valdosi. Tik kartais posukyje galas truputi nestabilus, bet laikui begant galima ismokti sugaudyti ji. kas nustebino, kad garso sistema stock labai sakyciau net nebloga, man tokiam neypac isrankiam melomanui tai daugiau ir nereikia. Del barskejimu tai tiesa, bet viska perejus su silikonu ir kur reikia veiloka paklijavus kaip ir nebarska niekas. Na tiesa, uzdarant rureles tai jauciasi, kad "skarbonke", na bet cia beveik visi japonai tokie.
    Cia tik mano asmenine nuomone, bet jeigu auto perkamas ne tik del isvaizdos, tai demesio vertas yra tik GTS MECHANIKA, na ir dar is bedos GT MECHANIKA. Nemazai teko vazineti ir su GTS automatu ir su GT automatu, tai sudu kruva, nieko daugiau ir pasakyti negaliu, nebent mergaitei, kad tik atrodytu graziai. Kad pirkti GT o ne GTS matau tik vienintele priezasti - mazesne kaina. Nes benzino tai is esmes tiek pat valgo, o vaziavimas skirasi gerokai...
    Jeigu yra pirmadienio rytas - neisvengiamai bus ir penktadienio vakaras...
    eddie_gt4 2008-02-25 09:33:19 (0)  
    hedo raše:
    i ta 2 tipa galima drasiai traukti ir 5 gen GTI, ba 7 gen GT vaziuoja taip pat (isbandyta) tik 7 gen dar ir geriau stoja.

o taip, sudet i viena kruva automobilius, kuriuos skiria 10 metu/2 kartos yra pats tas :D :D :D

zycha raše:
    (...) Pas moteris nera tokios didybes manijos (t.y. mieste vazineti su dideliu visuregiu) (...)

taip buvo anksciau... siulau idemiai paziuret, kas siais laikais dazniausiai sedi prie iv. dzipu ir SUV'u vairo knockout
    fleimmeisteris © by hedo
    (Simas) 2008-02-25 09:42:01 (0)  
    ZZT-230 (GT 1.8) Vilnius Žinučių forume: 930
    gen 5 moteriska ir taskasskanu
    o gen7. sportiska streletaip širdis roze
    Atidaryti naujame lange
    eddie_gt4 2008-02-25 09:44:56 (0)  
    (Simas) raše:
    gen 5 moteriska ir taskasskanu
    o gen7. sportiska streletaip širdis roze

it only looks fastAtidaryti naujame lange

...but is it really so fast? :D :D :D
    fleimmeisteris © by hedo
    hedo 2008-02-25 09:50:24 (0)  
    eddie_gt4 raše:
    o taip, sudet i viena kruva automobilius, kuriuos skiria 10 metu/2 kartos yra pats tas :D :D :D

na as gyvenu siandien ir su automobiliu vaziuoju siandien, todel kas buvo seniau man dzin. Teisinti sunkų, nevaziuojanti auto vien del to kad jam 10 metu imho galima tik is gailescio.