Dėmėsio! Paskutinė žinutė šioje temoje yra virš mėnesio senumo! Prieš atsakydami į temą dar kartą pagalvokite.
gal kas i KLP 07.18? i 1003km lenktynes?
Kategorija: Paplepekim
Autorius: DJ_Papa
eddie_gt4 | 2008-07-16 10:59:56 (0) |
![]() |
zycha raše: (...) tiek uztenka 2x kartus kacergoje palakstyti. ![]() kada? ![]() stock'in'fanas © by Sheikhas fleimmeisteris © by hedo |
bubu | 2008-07-16 11:03:06 (0) |
Žinučių forume: 1854 | Na jus nemaisykite silto su svelniu, Kacergine yra pasivazinejimui, o tokie renginiai skirti bendraminciams susitikti, paziureti geriausius is geriausiu. As praeitais metais buvau LeMano 24 valandu varzybose tai supratau kad naujausiu ferariu ir porschu savininkai nakvoja palapinese salia trasos ne del to, kad neturi pinigu viesbuciui, bet todel, kad su vienminciais pasedetu alu pagurksnotu, pasikalbetu apie masinas pakalbetu, pabutu toje lenktyniu aplinkoje, kurios nerasi net ir 10 nuvazeve i Kacergina. Va pasisakiau, aciu. |
eddie_gt4 | 2008-07-16 11:05:00 (0) |
![]() |
bubu raše: Na jus nemaisykite silto su svelniu, Kacergine yra pasivazinejimui, o tokie renginiai skirti bendraminciams susitikti, paziureti geriausius is geriausiu. As praeitais metais buvau LeMano 24 valandu varzybose tai supratau kad naujausiu ferariu ir porschu savininkai nakvoja palapinese salia trasos ne del to, kad neturi pinigu viesbuciui, bet todel, kad su vienminciais pasedetu alu pagurksnotu, pasikalbetu apie masinas pakalbetu, pabutu toje lenktyniu aplinkoje, kurios nerasi net ir 10 nuvazeve i Kacergina. Va pasisakiau, aciu. siaip bubu teisybe porina... specialiai vaziuot ten, kad i gonkes paspoksuot imho tikrai neapsimoka, bet vaziuot tam, kad su chebra pabendraut "lenktyninej aplinkoj", tai jo ![]() stock'in'fanas © by Sheikhas fleimmeisteris © by hedo |
zycha
![]() ![]() |
2008-07-16 11:18:59 (0) |
![]() |
taip, bubu sako teisybe. Tik pas mus palapiniu nera ![]() Bendraminciu nerasi stovedams prie tvoros. O ta kultura, kaip yra LeMans, kai zmones, klubai renkasi prie trasos (proga meetui), vyksta uztrasinis veiksmas pas mus dar nesusiformavusi. |
egis01
![]() |
2008-07-16 11:25:42 (0) |
![]() |
Pusbrolis mechanikauja raly kroso komandoj, varinėja po europa tai sakė Lietuva dar oi kaip atsilieka... pvz Švedijoj varžybos tai vos ne nacionalinė šventė kai žmonės su šeimom susirenka linksmai praleisti savaitgalį. Mašina ne prabanga. Prabanga - priemonės, reikalingos, kad ji važiuotų. |
bubu | 2008-07-16 11:25:46 (0) |
Žinučių forume: 1854 | Nu tai reikia formuoti o ne laukti kad pati susiformuis. Siaip tai vipu palapinej nusipirkus bilieta galima ir su lenktyninkais pagerti, ir koncerto paklausyti, bent praeitais metais tikrai gerai buvo organizuotos tos gonkes. |
Julius | 2008-07-16 16:19:51 (0) |
![]() |
Buvau as praeitais metais MEI Logistus komandos palapinej, ten tipo sveciams padaryta, tai ka as zinau, nepatiko visiskai. Padaryta ten svente imones klientams, tai kokia 90% ten susirinkusiu blondes su vyrukais prie pinigeliu ir niekam ten tos lenktynes neidomios. Ir siaip ziureti jas po valandos darosi nuobodu. Jeigu vaziuoti tai tik su didele kompanija ir pasidaryti sau paciam svente. O siap gal yra norinciu siandien ar rytoj vakare kacerginej palakstyt pora valandeliu? Savaitgali man neiseis, nes jau suplanavau remontuot huligana. [OO==[][]==OO] |
eddie_gt4 | 2008-07-16 16:34:51 (0) |
![]() |
Julius raše: Buvau as praeitais metais MEI Logistus komandos palapinej, ten tipo sveciams padaryta, tai ka as zinau, nepatiko visiskai. Padaryta ten svente imones klientams, tai kokia 90% ten susirinkusiu blondes su vyrukais prie pinigeliu ir niekam ten tos lenktynes neidomios. Ir siaip ziureti jas po valandos darosi nuobodu. Jeigu vaziuoti tai tik su didele kompanija ir pasidaryti sau paciam svente. O siap gal yra norinciu siandien ar rytoj vakare kacerginej palakstyt pora valandeliu? Savaitgali man neiseis, nes jau suplanavau remontuot huligana. del ryt vakaro galima butu ir pagalvot... ![]() zycha, kaip tu? stock'in'fanas © by Sheikhas fleimmeisteris © by hedo |
Julius | 2008-07-16 16:36:52 (0) |
![]() |
Tai gal atvaziuodami galetumete ir salma koki prigirebti, bo biski baisu plika galva ![]() [OO==[][]==OO] |
zycha
![]() ![]() |
2008-07-16 22:31:34 (0) |
![]() |
tai kad as nesenai buvau. A vietu klausete, ar yra? Manau bus be sansu, nes visi iki paskutiniosios pries Palanga ruosiasi. Paskambinkt. |