Dėmėsio! Paskutinė žinutė šioje temoje yra virš mėnesio senumo! Prieš atsakydami į temą dar kartą pagalvokite.
[2009-07-26] IV etapas Greituminio slalomo Ruklos Gp aerodrome
Kategorija: Sportas, lenktynės, renginiai
Autorius: Darechka
- [2009-07-26] IV etapas Greituminio slalomo Ruklos Gp aerodrome
- -
- Sportas, lenktynės, renginiai
- -
- Forumas
|
Sheikhas
|
2009-07-27 06:07:24 (0) |
Gerai varai Marchiau, progresuoji, ne taip kaip ne kurie Džigitai, ne tau vienam As irgi tikėjausi 3'am pasigerinti, gavosi atvirksciai |
|
zycha
|
2009-07-27 06:33:02 (0) |
pasirodo, maniškė irgi koją kelia kaip šuniukas ![]() |
|
Sheikhas
|
2009-07-27 07:04:52 (0) |
cia matyt del to, kad shturmanas sunkus zycha parašė: pasirodo, maniškė irgi koją kelia kaip šuniukas |
| Džigitas | 2009-07-27 07:19:08 (0) |
Gerai tiek kad jau sutvarkyta beda, kaip ir maniau 20 min darbo ir vuolia shop.automanas.lt nissan 200 sx S13 - darbui celica AT-160 celica ST-162- perdirbama |
| Grigarasas | 2009-07-27 07:23:21 (0) |
Na pasirodo nereikia visu vilciu sudeti i paskutini vaziavima As irgi tikejausi pagerinti laika per paskutini vaziavima,bet gavosi kaip gavosi mano supratimu reiktu taikyti koki tai koeficienta tiems kas vaziuoja su modifikuotais auto ir su sportinemis padangomis, kad tiems kas vaziuoja su stockiniais auto butu sansu pakovoti del priziniu vietu bendroje iskaitoje.Sheikhas parašė: Gerai varai Marchiau, progresuoji, ne taip kaip ne kurie Džigitai, ne tau vienam As irgi tikėjausi 3'am pasigerinti, gavosi atvirksciai |
| Marchius | 2009-07-27 07:36:45 (0) |
Cia gi megejiskos varzybos o ne Lietuvos cempionatas... Kaip tu nustatysi "modifikavimo koeficienta"? Nuo ko jis priklauso? Niekas cia tokiais dalykais neuzsiims. Pakaktu, kad bent jau to kas istatuose parasyta laikytusi. Be to AWD klaseje ko gero sportiniu padangu ir modifikuotu automobiliu buvo maziausiai |
|
Sheikhas
|
2009-07-27 07:42:02 (0) |
O kaipgi atrushiuoti tas modifikuotas auto? Pvz mano ir Marchiaus jau prie modifikuotu ar ne? Ar tk tas kur ishskrostos skarbonkes su lankais? O siaip kol kas gerai, shiaip ne taip atsilaikem priesh audi, pasiemem du prizus, apturejom malonuma (ypac griztant namo, kai ant kiekvienos sankryzos trosas trukdavo) ![]() Ir eilini karta nesulaukem palaikymo is oficialios klubo puses ;P Cia man net tokia eretishka mintis kilo, gal mums imt ir ikurt kanors panasaus, kaip MB Sport Club ;P Turetume Toyota Sport Club, ir mr'ai isirashytu ir kokia corrola pritrauktume |
| bubu | 2009-07-27 07:47:39 (0) |
| Žinučių forume: 1854 | Tokie klubai gerai kuresi jei yra bendras tikslas. Pvz organizuoti koki rengini, arba dalyvauti profesionaliose gonkese. O siaip pasivazineti tai bangomis, praeita vasara buvo ramu, sai uzsiveze, kita vel bus ramu. Tam klubo nereikia... |
|
zycha
|
2009-07-27 07:48:58 (0) |
Sheikhas parašė: Ir eilini karta nesulaukem palaikymo is oficialios klubo puses ;P Cia man net tokia eretishka mintis kilo, gal mums imt ir ikurt kanors panasaus, kaip MB Sport Club ;P Turetume Toyota Sport Club, ir mr'ai isirashytu ir kokia corrola pritrauktume tarp kitko... įdėja ale subklubas viduje.. komanda. Tik ar ilgai ji išsilaikytu.. 1 sezoną? 2? Pameni @utos drag team? |
|
Sheikhas
|
2009-07-27 07:52:18 (0) |
bubu, cia siaip,nerimtai O siaip bjauriausia buvo, kad man nusprogo radijatorius, o džigitui tepalo vamzdelis... ![]() |

As irgi tikėjausi 3'am pasigerinti, gavosi atvirksciai