Dėmėsio! Paskutinė žinutė šioje temoje yra virš mėnesio senumo! Prieš atsakydami į temą dar kartą pagalvokite.
[2009-08-23] VI etapas Greituminio slalomo Ruklos aerodrome08-23d FINALAS
Kategorija: Sportas, lenktynės, renginiai
Autorius: Darechka
- [2009-08-23] VI etapas Greituminio slalomo Ruklos aerodrome08-23d FINALAS
- -
- Sportas, lenktynės, renginiai
- -
- Forumas
| mk.7 | 2009-08-23 21:50:59 (0) |
Su tais taškais pravalas konkretus Pylx nenorėjo važiuot, bet paėmė 2ą vietą aišku skirtūmas mili sekundes, bet...Ačiū Grigarasui už šturmanavimą ir Sheikhui už pasivažinėjimą! |
| Marchius | 2009-08-24 05:25:24 (0) |
Butu uzteke man arba Lukui atvaziuot ir pravaziuot belekaip.. ir butume trecioje vietoje. |
| Grigarasas | 2009-08-24 05:25:32 (0) |
Na ne mano diena vakar buvo, tiek klaidu dar niekada nesu pridares Abydniausia kad visa diena ant lietaus pramirkom ir negavom bent trecios klubines vietos. O seip bent jau man tai pradeda nebepatikti, kai tarpai tarp uzvaziavimu daugiau nei 2 valandos gaunasi. Sakyciau reiktu arba dalyviu skaiciu mazinti arba perziureti visa varzybu organizavima ir pamastyti kurioje vietoje galima butu sutaupyti laiko. Na bet kokiu atveju aciu organizatoriams uz rengini. Sheikhas parašė: pravalas blyn, pritrukom kokio vieno tashkelio klubineje iskaitoje... o siaip gerai buvo tik lietus uzpypino. |
|
egis01
|
2009-08-24 05:40:14 (0) |
Grigarasas parašė: O seip bent jau man tai pradeda nebepatikti, kai tarpai tarp uzvaziavimu daugiau nei 2 valandos gaunasi. žiūrovams ir pabodo (nors jei būtu geras oras tai dar dar)ai bet kokiu atveju smagu buvo dėkoju kas pravežė mano "vaikus" ir sveikinu su šauniu pasirodymu Mašina ne prabanga. Prabanga - priemonės, reikalingos, kad ji važiuotų. |
|
Bixaz
|
2009-08-24 05:47:07 (0) |
Sveikinimai nugaletojams . Gaila gaila, kad taip isejo, dar bent vienas ekipazas but vaziaves tai 3ia vieta but buvus Degtinė - mūsų priešas, bet kas sakė, kad mes priešų bijom - sunaikinkim ją |
| Iver | 2009-08-24 07:35:31 (0) |
Gal jau užteks apie "būtų dar vienas atvažiavęs būtų 3 vieta"? Ir taip celicistų daugiausiai buvo. Dalyvių skaičiaus didėjimas geresnių rezultatų tikrai neatneš. Geriau pagalvokim kiekvienas kodėl tie, kurie dalyvavo, neparodė geresnių laikų - naudos tikrai bus daugiau. Beje, laukiam foto ir filmuotos medžiagos iš ryškiaakių merginų |
|
jarik
|
2009-08-24 08:34:04 (0) |
|
jarik
|
2009-08-24 08:36:41 (0) |
PS. Norit panervuosiu visus vokisku nemyletojus? Paziurekite kokia masina uzdirbo daugiausiai tasku Toyota Celica klubui... |
| Marchius | 2009-08-24 09:02:21 (0) |
jarik parašė: PS. Norit panervuosiu visus vokisku nemyletojus? Paziurekite kokia masina uzdirbo daugiausiai tasku Toyota Celica klubui... Jei susumuotume visus etapus, tai vienareiksmiskai butu Celica. Tik idomu kuri. |
| Džigitas | 2009-08-24 09:19:26 (0) |
As vis mastau, kurioje vietoje mano beda, kad niekaip Jariko pavyt neina shop.automanas.lt nissan 200 sx S13 - darbui celica AT-160 celica ST-162- perdirbama |

aišku skirtūmas mili sekundes, bet...
Abydniausia kad visa diena ant lietaus pramirkom ir negavom bent trecios klubines vietos.
o siaip gerai buvo tik lietus uzpypino.
(nors jei būtu geras oras tai dar dar)
dėkoju kas pravežė mano "vaikus"
. Gaila gaila, kad taip isejo, dar bent vienas ekipazas but vaziaves tai 3ia vieta but buvus