Dėmėsio! Paskutinė žinutė šioje temoje yra virš mėnesio senumo! Prieš atsakydami į temą dar kartą pagalvokite.
[2009] Civic klubo taurė
Kategorija: Sportas, lenktynės, renginiai
Autorius: zycha
| bubu | 2009-03-20 13:13:57 (0) |
| Žinučių forume: 1854 | Tai gali atvaryti kada nori ten niekas nedraus. |
| GreddyMR2 | 2009-03-20 13:56:23 (0) |
1) Lėtuminis slalomas - Trakuose - Balandis - Sudalyvauciau 2) Kartingai - Aukštadvaryje - Balandis ar gegužė - Visai netoli gyvenu, tai manau taip pat sudalyvauciau, bet reiktu dar pasitreniruot siam reikalui 4) Greituminis slalomas - Rūkla arba Kėdainiai - Liepa - Jei finansai leis, taip pat manau sudalyvauciau. Kaciarginej niekad nevaziaves, kazkaip baisoka Orientuotis Vilniuj dar nelabai sugebu. Na o i Kedainius nezinau, gal taip, gal ne. |
|
zhigan_limon
|
2009-03-20 14:03:56 (0) |
as wisur sudalywauciau greiceusiai iskyrus orentacines Top of the range JDM Toyota MR2 Turbo 96 JDM Toyota Soarer 92 Mercedes S320 CDI 2004 |
| kvakiz | 2009-03-20 14:16:13 (0) |
finansai nekirstu per kisene lekciau ir as visur... :/ Man patinka trys dalykai: Driftas ir Papai |
| GreddyMR2 | 2009-03-20 14:26:49 (0) |
Tai bent kur lek |
|
zycha
|
2009-03-20 20:44:17 (0) |
nu mes turime gerus orientacininkus, kurie paeme 1 vietą. Manau, reikės ir šiemet juos siųsti... Sheikha užrašysim prie įskaitinių dalyvių. Visur dalyvauti nebutina, bet reikia turėti atsargą, kad pvz.. jei kvakiz nevaziuoja į Kėdainius, tai važiuoja įkaitoje Greddy. Aš net pats visur nedalyvausiu. Tiesiog, kad nesusidarytu tokia situacija, kad niekas nevažiuoja. Tarkim, į Kėdainius važiuoja 5 mašinos. 3 važiuoja įskaitoje, likusios pasivažinėja dėl savęs. Jie staiga, kasnors iš įskaitinių negali važiuoti, tai mes turime dar atsargą, kas gali pralėkti "už kluba" oficialiai. Ir negalvokite, kad čia važiuoja visi profai ir turintys didelę patirtį. Daugelis dalyvių yra megėjai (ir iš kitų klubų), kurie pirmą kartą važiuoja kartingu, Kačerginėje ar dar kur. Jokia bėda ir nėra jokios čia gėdos važiuoti pirmą kartą. Žinoma, jei būtų daug norinčių važiuoti už klubą įskaitoje, tai teiktume prioritetą labiau patyrusiam. Taip kad... nestabdykite. |
|
shazo
|
2009-03-20 22:21:38 (0) |
zycha parašė: nu mes turime gerus orientacininkus, kurie paeme 1 vietą. Manau, reikės ir šiemet juos siųsti... Sheikha užrašysim prie įskaitinių dalyvių. Ką tik grįžau iš orientacinių treniruotės.. |
|
gytuks
|
2009-03-20 23:23:43 (0) |
Orientacines visai idomiai butu kaip sekes shazo? ![]() |
|
shazo
|
2009-03-21 08:19:56 (0) |
gytuks parašė: Orientacines visai idomiai butu kaip sekes shazo? Nesulaukiau rezultatų (jie tik ~2:30 atsirado), tai nežinau Šiaip tai jeigu važinėčiau greičiau, tai geresni rezultatai būtų, nesinori man KET mieste pažeidinėti, tai stebuklų neparodau |
| kvakiz | 2009-03-21 13:11:36 (0) |
shazo parašė: gytuks parašė: Orientacines visai idomiai butu kaip sekes shazo? Nesulaukiau rezultatų (jie tik ~2:30 atsirado), tai nežinau Šiaip tai jeigu važinėčiau greičiau, tai geresni rezultatai būtų, nesinori man KET mieste pažeidinėti, tai stebuklų neparodau tai tau reikia sedeti shturmano vietoje su geru vairuotoju Man patinka trys dalykai: Driftas ir Papai |